Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @denis13,їхати в кожного свої поняття. Я не хочу їздити на захмарних обертах. Головне-це тяга, щоб мало не на холостих букс був. Ну ще цікавість проекту і бюджет. Булиб лишні мільйони і якби був професійним гонщєгом, то дивився б на альфи, лянчі чи іпонці. А для душі і цікавого проводження часу цього вистачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Потихеньку дозбирую двигун і автівку. Сподіваюсь, завтра заведу, якщо карб дозволить). Поставив, нарешті, подаровану Спікером емблему в ідеальному сяйві. Дяка йому, за неодноразові подарунки.[emoji482] * 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Повторю: не всегда "дешевле" в итого выйдет выгоднее. Вот и все. Конечно если той форд ДВС будет живее всех живых. Ну лады. Объем есть, вэ6 есть, не вижу препятствий. Скорпака то тягал как то, а жигули то семечки ему будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Я зрозумів * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Ти для початку дізнайся на форд двс взагалі щось сьогодня купити можно: прокладки, цепок, кільця. Та скіки то коштує. А які дригуни встановлювали на лупатого скорпака? Він то посвіжіше буде. В 100500 раз наголошую: купуючи свап треба хоча б зняти піддона та кришку ГБЦ. Це по мінімуму. Та змінити помпу, роліки всяки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Можна навіть на дрєвню гранаду з шестернями на грм запи купити і теми ремонтів обсмоктані майже як жиговські, а на скорпа ще легше. Я конкретно прогуглив це питання і писаа і дзвонив багатьом. За кількістю і ціною запів може з бмв зрівнятися. Правда нажаль бмв v6 не робить, а r6 типу не естетично... ну то таке. Розбирати на перевізнику не вийде-не дозволять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Ти для початку дізнайся на форд двс взагалі щось сьогодня купити можно: прокладки, цепок, кільця. Та скіки то коштує. А які дригуни встановлювали на лупатого скорпака? Він то посвіжіше буде. В 100500 раз наголошую: купуючи свап треба хоча б зняти піддона та кришку ГБЦ. Це по мінімуму. Та змінити помпу, роліки всяки. на форд ,если не косой ,то найти все можно. Расходомеры правда не кисло стоят. И плохо что в головах нет направляющих, клапана просто в чугунной голове ходят, придется потом изобретать направляющие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Кстати а объем какой 2,4? 2,9? 2,8? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Я сделал все что смог Форд так Форд. Тем более папа автомобиля общего пользования А расход если там и есть то явно механический. Ото раритет будет найти живой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @VETALZZZ,BRG 2.9 @denis13,отож. Поважай папу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Ще поколупався під капотом. Бавився з карбом. Трохи його тюнив. Інфу брав в неті і в пана Баккара(дякую[emoji482] ). Розточив на міліметр великі дифузори, поставив більші жикльори, наварив упор на лапку газу, щоб друга камера раніше відкривалась. Побачимо, що з того буде))) Впускний колектор в мене 2101, то зробив штуцер на вакуум з регулювального гвинта рокера. Вчіпив "каструлю", приколхозив трос на газ. Вчіпив котушку. Лишилося штани зліпити з того, що є. А, ще треба ЕМКХХ купити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Я сделал все что смог Форд так Форд. Тем более папа автомобиля общего пользования А расход если там и есть то явно механический. Ото раритет будет найти живой поэтому я и говорю что дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 @VETALZZZ,BRG 2.9 @denis13,отож. Поважай папу) это из последних , их и на лупатого ставили. И он без раходомеров. Это хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Хоть шось харашо)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 @Andriy1352Бавився з карбом. Трохи його тюнив. Інфу брав в неті і в пана Баккара(дякую ). Розточив на міліметр великі дифузори, поставив більші жикльори, наварив упор на лапку газу, щоб друга камера раніше відкривалась. Побачимо, що з того буде))), Щиро дякую за згадування моєї скромної персони. Мабуть усім буде цікаво дізнатися, від людини яка їздила на горизонтальних карбюраторах, про різницю у відчуттях, при порівнянні з озоном, але вже з змінами що до часу відкриття другої камери. Як я і казав з мене редакція фільму, хочь на пів години))), як що буде таке бажання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Ок. Звернусь. А як поїде самому цікаво. Бо на простому озоні колись їздив. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 наварив упор на лапку газу, щоб друга камера раніше відкривалась. Побачимо, що з того буде))) А воно поїде я перевіряв 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Сподіваюсь) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Воно поїде на 2,9 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Воно поїде на 2,9 Не вистачить його там) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 Ще ніштяк приїхав[emoji4] Дякую, Spiker![emoji482] * 2 spiker та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2017 @Andriy1352, та нема защо ) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2017 Зварив вихлоп. Знов допоміг з трубами товариш fartovuy[emoji482] Залив антифриз, бензин. Пробував закачати бензин а насос не хотів. Замінив на куплений про запас Нер-02а. Він качає. Правда він мембранний і шумний. Виставив типу запалення. Пробував завести. Схватки були але не встиг завести. Акума після простою і користування шурупокрутом сіла. Заряджаю.... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2017 Нарешті виїхав. Багато було нюансів. Не міг спочатку завести. Заводиться і одразу глохне. Грішив на запалення(відвик я вже від трампльорів за три роки). І трампльор виявився на низький блок і перескакував. Підклав шайби під бігунок, щоб кришка тримала добре. А виявилося карб переливав. Замінив голку. І все наладилось. Завелась. Та проблєми в жигулях одні не ходять)), тиску масла не було, зовсім. Перевірив датчики, потім фільтр, а потім зняв трампльор і виявив, що паразітка не крутить маслонасос. Замінив на нивовську. Тепер тиск є. Далі щеплення настроїв і виїхав з гаражі. Треба ще карб крутити по уму щоб їхала і шось знизу чіркає в русі, але на пару днів треба перекинутись на роботу. Потім настрою. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2017 Та проблєми в жигулях одні не ходять)) оце правда ще не було такого жигуля щоб в ньому щось одне ломалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах