Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@denis13,їхати в кожного свої поняття. Я не хочу їздити на захмарних обертах. Головне-це тяга, щоб мало не на холостих букс був. Ну ще цікавість проекту і бюджет. Булиб лишні мільйони і якби був професійним гонщєгом, то дивився б на альфи, лянчі чи іпонці. А для душі і цікавого проводження часу цього вистачить.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Потихеньку дозбирую двигун і автівку. Сподіваюсь, завтра заведу, якщо карб дозволить).

Поставив, нарешті, подаровану Спікером емблему в ідеальному сяйві. Дяка йому, за неодноразові подарунки.[emoji482]

f1140fb389fa41f1b823bd4db752c902.jpg08cec0e94b39242c3a4f1d5a1c00ec90.jpg

*

Поділитися повідомленням

Повторю: не всегда "дешевле" в итого выйдет выгоднее. Вот и все. 

Конечно если той форд ДВС будет живее всех живых. Ну лады. Объем есть, вэ6 есть, не вижу препятствий. Скорпака то тягал как то, а жигули то семечки ему будет. 

Поділитися повідомленням

Ти для початку дізнайся на форд двс взагалі щось сьогодня купити можно: прокладки, цепок, кільця. 

Та скіки то коштує. 

А які дригуни встановлювали на лупатого скорпака? Він то посвіжіше буде. 

В 100500 раз наголошую: купуючи свап треба хоча б зняти піддона та кришку ГБЦ. Це по мінімуму. Та змінити помпу, роліки всяки. 

Поділитися повідомленням

Можна навіть на дрєвню гранаду з шестернями на грм запи купити і теми ремонтів обсмоктані майже як жиговські, а на скорпа ще легше. Я конкретно прогуглив це питання і писаа і дзвонив багатьом. За кількістю і ціною запів може з бмв зрівнятися. Правда нажаль бмв v6 не робить, а r6 типу не естетично... ну то таке.

Розбирати на перевізнику не вийде-не дозволять.

Поділитися повідомленням

Ти для початку дізнайся на форд двс взагалі щось сьогодня купити можно: прокладки, цепок, кільця.

Та скіки то коштує.

А які дригуни встановлювали на лупатого скорпака? Він то посвіжіше буде.

В 100500 раз наголошую: купуючи свап треба хоча б зняти піддона та кришку ГБЦ. Це по мінімуму. Та змінити помпу, роліки всяки.

на форд ,если не косой ,то найти все можно. Расходомеры правда не кисло стоят. И плохо что в головах нет направляющих, клапана просто в чугунной голове ходят, придется потом изобретать направляющие.

Поділитися повідомленням

Я сделал все что смог :) Форд так Форд. Тем более папа автомобиля общего пользования :) 

А расход если там и есть то явно механический. Ото раритет будет найти живой :) 

Поділитися повідомленням

Ще поколупався під капотом.

Бавився з карбом. Трохи його тюнив. Інфу брав в неті і в пана Баккара(дякую[emoji482] ).

Розточив на міліметр великі дифузори, поставив більші жикльори, наварив упор на лапку газу, щоб друга камера раніше відкривалась.

Побачимо, що з того буде)))

Впускний колектор в мене 2101, то зробив штуцер на вакуум з регулювального гвинта рокера.

Вчіпив "каструлю", приколхозив трос на газ.

Вчіпив котушку.

Лишилося штани зліпити з того, що є.

А, ще треба ЕМКХХ купити.

d76e768a72bdf3ab4a3e61aef3005f89.jpg

*

Поділитися повідомленням

Я сделал все что смог :) Форд так Форд. Тем более папа автомобиля общего пользования :)

А расход если там и есть то явно механический. Ото раритет будет найти живой :)

поэтому я и говорю что дорого.

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,BRG 2.9

@denis13,отож. Поважай папу)

это из последних , их и на лупатого ставили. И он без раходомеров. Это хорошо.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352Бавився з карбом. Трохи його тюнив. Інфу брав в неті і в пана Баккара(дякуюemoji482.png ). 

Розточив на міліметр великі дифузори, поставив більші жикльори, наварив упор на лапку газу, щоб друга камера раніше відкривалась.

Побачимо, що з того буде))), 

Щиро дякую за згадування моєї скромної персони. Мабуть усім буде цікаво дізнатися, від людини яка їздила на горизонтальних карбюраторах, про різницю у відчуттях, при порівнянні з озоном, але вже з змінами що до часу відкриття другої камери.  

Як я і казав з мене редакція фільму, хочь на пів години))), як що буде таке бажання. :az:  

Поділитися повідомленням

Ок. Звернусь. А як поїде самому цікаво. Бо на простому озоні колись їздив.

*

Поділитися повідомленням

наварив упор на лапку газу, щоб друга камера раніше відкривалась. Побачимо, що з того буде)))

А воно поїде :ay: я перевіряв

Поділитися повідомленням

Ще ніштяк приїхав[emoji4]

Дякую, Spiker![emoji482] 4a08b036cd1e3846469de35ec1ea9b79.jpg

*

Поділитися повідомленням

Зварив вихлоп. Знов допоміг з трубами товариш fartovuy[emoji482]

Залив антифриз, бензин. Пробував закачати бензин а насос не хотів. Замінив на куплений про запас Нер-02а. Він качає. Правда він мембранний і шумний.

Виставив типу запалення.

Пробував завести. Схватки були але не встиг завести. Акума після простою і користування шурупокрутом сіла. Заряджаю....

340fc52706c01e709d7cf911bfb6d3aa.jpgb023a16b797e2da8e7b0289895fd9002.jpg

*

Поділитися повідомленням

Нарешті виїхав.

Багато було нюансів. Не міг спочатку завести. Заводиться і одразу глохне. Грішив на запалення(відвик я вже від трампльорів за три роки). І трампльор виявився на низький блок і перескакував. Підклав шайби під бігунок, щоб кришка тримала добре. А виявилося карб переливав. Замінив голку. І все наладилось. Завелась. Та проблєми в жигулях одні не ходять)), тиску масла не було, зовсім. Перевірив датчики, потім фільтр, а потім зняв трампльор і виявив, що паразітка не крутить маслонасос. Замінив на нивовську. Тепер тиск є. Далі щеплення настроїв і виїхав з гаражі. Треба ще карб крутити по уму щоб їхала і шось знизу чіркає в русі, але на пару днів треба перекинутись на роботу. Потім настрою.

7fc96cfba1335286bb74a7695ff52c1a.jpg

*

Поділитися повідомленням

Та проблєми в жигулях одні не ходять)) оце правда ще не було такого  жигуля щоб в ньому щось одне ломалось :multi: 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз