VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Отпуск быстро пролетел я вот уже две недельки как вышел, примерно на третий день понял что надо обратно в отпуск а я с понедельника в отпуске буду, правда на 17 дней.... но планы как у Наполеона, вопрос в том хоть что то сделаю ли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 17 днів то немало в наш час * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 я вот уже две недельки как вышел, примерно на третий день понял что надо обратно в отпуск Я завтра поеду понимать что надо в отпуск Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 17 днів то немало в наш час * ну это остатки, я уже 14 отгулял, или около того... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 17 днів то немало в наш час * ну это остатки, я уже 14 отгулял, или около того...Ого!!! Більшість такій відпустці позаздрять. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 17 днів то немало в наш час * ну это остатки, я уже 14 отгулял, или около того...Ого!!! Більшість такій відпустці позаздрять. * ну завод же, со всеми вытекающими. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 17 днів то немало в наш час * ну это остатки, я уже 14 отгулял, или около того...Ого!!! Більшість такій відпустці позаздрять. * ну завод же, со всеми вытекающими.Та панятно. Мені колись один босс так і намєкнув * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 У меня 14 суток в год. Хотя надо вводить понятие летний и зимний отпуск Хотя по правде сказать зимой раньше 15 января на работу выходить без толку. Ну либо что бы побухать с другими лицами, бо с этими уже утомился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 У меня 14 суток в год. Хотя надо вводить понятие летний и зимний отпуск Хотя по правде сказать зимой раньше 15 января на работу выходить без толку. Ну либо что бы побухать с другими лицами, бо с этими уже утомился. Точно. Зимові канікули ніхто не рахує. А їх може бути більше, ніж літніх * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 @Andriy1352, Андрюха тему тебе для рукоблудия нашел Запилишь такое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Машинка вже їде як треба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 @Andriy1352, Андрюха тему тебе для рукоблудия нашел Запилишь такое? Та я всьо можу. В мене ж болгарка. Хоча ні, брешу-вже дві. Яж ще маленьку на днях зремонтував)А так то в моєму жигулю хіба каву зараз заварювати і яйки пекти[emoji1] * Машинка вже їде як треба?Поки стоїть....апгрейдиться * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Машинка вже їде як треба?Поки стоїть....апгрейдиться Апгрейд, щось про що говорилося? Завтра почну свою на постамент ставити. Шкода що місця поки не має. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Машинка вже їде як треба?Поки стоїть....апгрейдиться Апгрейд, щось про що говорилося?Завтра почну свою на постамент ставити. Шкода що місця поки не має. Багато про шо говорили ми...Але зараз це роблю. * А що з твоєю? * 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Міст. Зробив стапель, тепер потрібно вибрати місце куди приткнутись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Міст. Зробив стапель тепер, потрібно вибрати місце куди приткнутись.Гаража є? * І фотку би показав стапеля * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Міст. Зробив стапель тепер, потрібно вибрати місце куди приткнутись.Гаража є? * І фотку би показав стапеля * Так в гаражі. Планував під відкритим небом але знаючи себе ліпше в гараж. На останні сторінці у себе. Ціле кіно відзняв. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Нарешті замінив Вебер на Weber. А саме на одну IDF. З місяць міркував над тим, але в неті про таке інфи не знайшов, лиш фотку в продайці фопуму vfts. Надихнувшись тим фото, приступив до роботи. Там перехідник зі сталі, але я взяв алюміній, щоб самому робити. Отже пішов на ринок і купив шмат люміні приблизно 200/165мм 15мм за 180грн. Хотів брати 30-ти мм, але добре що взяв 15, чому-зрозуміло з фото. Сверлив, фрезерував, шліфував пару днів і вийшов бутерброд. Поставив. Підсос закріпив на кронштейні з деталлю від того вебера. Кронштейн газу з нуля варив. Врізав відбір вакууму для трампльора. Карб був відмитий і продутий. Все поставив, заводиться добре, газує гарно. З місця рве, що боюсь міст відірвати. Лиш настроїти треба бо холостого нема. Ну і якись фільтр придумати, бо каструля в капот впирається. * 2 spiker та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Молодец! такого я еще не видел! А как себя в езде на полном газу? не душится? прокладки из пластика вижу нет, а перегреваться от коллектора не будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Молодец! такого я еще не видел! А как себя в езде на полном газу? не душится?Сам не бачив)А так ще не катався. Лиш туди сюди по 5м на подвір'ї. Але вже довольний результатом. Ось фото, яке бачив Більше ніякої інфи нема, лиш тіки те, що валить краще солєкса. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 пили капот, фильтр некуда девать)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 пили капот, фильтр некуда девать))))Може марльочкою прикрию)))Меніж в майбутньому можливо по центру під три карба пиляти, то зараз не дуже хочеться. Побачу * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Поменьше кастрюли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Поменьше кастрюли Знаю про такі, але ціна(, на тимчасовий варіант немає сенсу витрачатись. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 свари кастрюлю стальную типа черепахи от москаля и выведи отдельно фильтр в коробке, типа инжекторного любого что найдешь как временный вариант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах