VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 t- в секундах (разгон до сотни) разгон до сотни много от чего зависит, резина, числа кпп и тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 t- в секундах (разгон до сотни) разгон до сотни много от чего зависит, резина, числа кпп и тд. Тому як раз для того пишуть, щоб підставити середній результат, або самий кращий. Тестів може бути багато. Це ще не все. Хтось спрощує спеціально для мене))) http://www.calculator.net/engine-horsepower-calculator.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 t- в секундах (разгон до сотни) разгон до сотни много от чего зависит, резина, числа кпп и тд. Тому як раз для того пишуть, щоб підставити середній результат, або самий кращий. Тестів може бути багато. Це ще не все. Хтось спрощує спеціально для мене))) http://www.calculator.net/engine-horsepower-calculator.html один и тот же мотор может быть с разной кпп в итоге имеем разные показатели мощности. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 t- в секундах (разгон до сотни) разгон до сотни много от чего зависит, резина, числа кпп и тд. Тому як раз для того пишуть, щоб підставити середній результат, або самий кращий. Тестів може бути багато. Це ще не все. Хтось спрощує спеціально для мене))) http://www.calculator.net/engine-horsepower-calculator.html один и тот же мотор может быть с разной кпп в итоге имеем разные показатели мощности. Це все не суперечить розрахункам, просто потрібно сказати в якій вазі в якій комплектації механіці. І почнемо оперувати результатами. Трактор також має достатню потужність однак всім зрозуміло що не для (автобана) на перегони його робили. А для того Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 И так под итожим. Опытным путем мы высчитали мощность мотора. Что мы узнали за эти 4ре часа расчетов? Вероятный показатель мощности и кучу зря потраченного времени. И хватит завидовать 120-130л.с. так окулейле. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 И так под итожим. Опытным путем мы высчитали мощность мотора. Что мы узнали за эти 4ре часа расчетов? Вероятный показатель мощности и кучу зря потраченного времени. И хватит завидовать 120-130л.с. так окулейле. Це не завість отнюдь! Це щоб не було як з поручиком Ржевськім, якій приперся під ранок з купою грощей з клубу джентельменів. В карти там грав, ну ви знаєте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Формулы мощности: nt=m*1,16 n-в л.с. Тебе не кажется странной формула, где по обе стороны знака равенства стоит один и тот же множитель? По правилам, тут величину n надо просто сократить и формула сведется к выражению t = m*1,16. Но все на самом деле проще. В сети полно калькуляторов разгона.У меня разгон до 100 составляет 8...8,5 секунд (по спидометру я мерил до 110, чтобы наверняка перекрыть погрешность). Массу берем как 1100 кг. Остается только подставить данные в калькулятор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Це щоб не було як з поручиком Ржевськім, якій приперся під ранок з купою грощей з клубу джентельменів. В нашем случае, пришел дурачок и как всегда нафлудил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Формулы мощности: nt=m*1,16 n-в л.с. Тебе не кажется странной формула, где по обе стороны знака равенства стоит один и тот же множитель? По правилам, тут величину n надо просто сократить и формула сведется к выражению t = m*1,16. Но все на самом деле проще. В сети полно калькуляторов разгона.У меня разгон до 100 составляет 8...8,5 секунд (по спидометру я мерил до 110, чтобы наверняка перекрыть погрешность). Массу берем как 1100 кг. Остается только подставить данные в калькулятор. denis13 Припустив що справа в заздрощах. А потрібно було просто сказати 8...8.5 сек до сотні вага приб 1100 або може як у мене 1050+моїх 75, я просто перед заїздом зважився. Ти більш конкретно інформуєш, Дякую! До речі, може варто вимірювати до моменту коли авто перестане набирати швидкість? Бо я бачу що на якійсь кількості калькуляторів саме того просить програма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 До речі, може варто вимірювати до моменту коли авто перестане набирати швидкість? Бо я бачу що на якійсь кількості калькуляторів саме того просить програма. При такой методике погрешность будет гораздо выше, если не учитывать коэффициент аэродинамического сопротивления кузова. На скоростях до 100 км/ч аэродинамические качества кузова не сильно влияют на скорость, а, к примеру, на 150-ти это уже существенно. У меня максимальная скорость по расчетам получалась почти 180 (7200...7300 об/мин на 4-й передаче). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Формулы мощности: nt=m*1,16 n-в л.с. Тебе не кажется странной формула, где по обе стороны знака равенства стоит один и тот же множитель? По правилам, тут величину n надо просто сократить и формула сведется к выражению t = m*1,16. Но все на самом деле проще. В сети полно калькуляторов разгона.У меня разгон до 100 составляет 8...8,5 секунд (по спидометру я мерил до 110, чтобы наверняка перекрыть погрешность). Массу берем как 1100 кг. Остается только подставить данные в калькулятор. denis13 Припустив що справа в заздрощах. А потрібно було просто сказати 8...8.5 сек до сотні вага приб 1100 або може як у мене 1050+моїх 75, я просто перед заїздом зважився. Ти більш конкретно інформуєш, Дякую! До речі, може варто вимірювати до моменту коли авто перестане набирати швидкість? Бо я бачу що на якійсь кількості калькуляторів саме того просить програма. тогда надо еще и сх учитывать, ибо коэфициенты у машин тоже разные, даже у тех же жигулей разных моделей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 VETALZZZ тогда надо еще и сх учитывать, ибо коэфициенты у машин тоже разные, даже у тех же жигулей разных моделей. Не нужно ничего знать. Если уж прям нужно что то перепроверить по формулам, формулы, решение, будут позже. http://www.060calculator.com/ просто подставляйте циферки. справедливо к фактическим 100 км.ч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 VETALZZZ тогда надо еще и сх учитывать, ибо коэфициенты у машин тоже разные, даже у тех же жигулей разных моделей.Не нужно ничего знать. Если уж прям нужно что то перепроверить по формулам, формулы, решение, будут позже.http://www.060calculator.com/ просто подставляйте циферки. справедливо к фактическим 100 км.ч. Ну пр Логану співпадає, а по жигулю ні) Ну і Інтервет їздить швидше, ніж думав)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @Andriy1352, вес неправильно считаешь. У 2101 снаряженная масса 955 кг, добавь сюда вес водителя, инструмента в багажнике, будет минимум на 100 кг больше. Это 2317 фунтов а не 2100. А вообще, есть еще такой калькулятор http://zero-100.ru/kalkulator0-100.html Тут результаты выходят другие, при чем разница больше секунды для одинаковых параметров. Кому верить-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Справа у тому що це все відносно, на скільки тільки??? бо я вираховую по формулам звідси http://www.dummies.com/education/science/physics/how-to-calculate-power-based-on-force-and-speed/ почався повний гаплик..))). 67 К.с. у вечері може час буде бо зара карб кручу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Нікому не вірити. Просто собі знати і балдіти від того калькулятора, який дає приємніші показники) * 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Нікому не вірити. Просто собі знати і балдіти від того калькулятора, який дає приємніші показники) * Покі що так по формулах як воно буде побачимо пісок вода це те що не враховують формули, покі що нарахував 133 К.с але як я кажу, у вечері порахую більш точно. Карб кручу. 123 Л.с. 1100 вес 8.00 сек или 113 Л.с 1100 вес 8.5 все до 100 км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Нікому не вірити. Просто собі знати і балдіти від того калькулятора, який дає приємніші показники) * Покі що так як воно буде побачимо писок вода це те що не враховують формули, покі що нарахував 133 К.с але як я кажу, у вечері порахую більш точно. Карб кручу.123 Л.с. 1100 вес 8.00 сек или 113 Л.с 1100 вес 8.5 все до 100 км Це в тебе чи в Інтервента такий табун? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Нікому не вірити. Просто собі знати і балдіти від того калькулятора, який дає приємніші показники) * Покі що так як воно буде побачимо писок вода це те що не враховують формули, покі що нарахував 133 К.с але як я кажу, у вечері порахую більш точно. Карб кручу.123 Л.с. 1100 вес 8.00 сек или 113 Л.с 1100 вес 8.5 все до 100 км Це в тебе чи в Інтервента такий табун? * Не це я рахую авто того во що вище що хамить мені постійно ))). Андрій там можна переключати кнопку ваги на Кг, не потрібно у фунти переводити. Я скажу що в принципи рахує нормально тепер потрібно з'ясувати на скільки точно показує спідометр та секундомір, та синхонізувати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Нікому не вірити. Просто собі знати і балдіти від того калькулятора, який дає приємніші показники) * Покі що так як воно буде побачимо писок вода це те що не враховують формули, покі що нарахував 133 К.с але як я кажу, у вечері порахую більш точно. Карб кручу.123 Л.с. 1100 вес 8.00 сек или 113 Л.с 1100 вес 8.5 все до 100 км Це в тебе чи в Інтервента такий табун? * Не це я рахую авто того во що вище що хамить мені постійно ))).Андрій там можна переключати кнопку ваги на Кг, не потрібно у фунти переводити. Я скажу що в принципи рахує нормально тепер потрібно з'ясувати на скільки точно показує спідометр та секундомір, та синхонізувати . Точно він для Логана порахував, а стокова жига аж ніяк 11сек не поїде * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Точно він для Логана порахував, а стокова жига аж ніяк 11сек не поїде То я таке писав, 21099 чи що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @БАККАРА,шось не вкурив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 а стокова жига аж ніяк 11сек не поїде @БАККАРА,шось не вкурив Та не зважай то я перший не зрозумів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Знайшов більш меньш підходящий по щільності картончик. Зробив прокладки. Знежирив поверхні і посадив на герметик. Вроді нормально-по контуру герметик повиступав. Хай сохне, завтра перевірю. * 1 Yurec77 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Отже сьогоднішня пепевірка. Зранку завів. Поки була на підсосі, то перевірив на підсос повітря-не виявив. Прогрілась але холостих так і не було, хоча щоб не заглохла підсос тіки трохи вже треба було виймати. Зняв кришку. Продував всі канали-продувались. Продував жикльори, всі ьули чисті, лиш в одному помітив окислення. Оскільки відмочувати довго, то взяв з іншого карба. Зібрав. І нарешті з'явився холостий. І стабільний.[emoji4] Але їде не альо. Нє, воно стартує вигрібаючи ями, а потім дуситься. Тобто ускорітєлями треба підгазовувати, щоб було пальне ну або якщо плавненько рушати то їде. А як повний газ, то спочатку ривок, а потім дуситься. Таке враження що ГДС чи що там ще не дає постійно пального..... * Які мислі, таваріщі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах