vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 гарні спідометри, тільки не електронні).До речі, в оригінальний корпус можна без проблем запхати електронний, що я й зробив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 До речі, в оригінальний корпус можна без проблем запхати електронний, що я й зробив. а повторить сможешь?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 ,2107і пхав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 ,2107і пхав?Тахометр з 2107і, а спідометр сам зліпив. а повторить сможешь?)))Могу помочь повторить кому-то. Либо, как вариант, подождать, пока я закажу нормальные платы спидометра/тахометра (зимой). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 Могу помочь повторить кому-то. Либо, как вариант, подождать, пока я закажу нормальные платы спидометра/тахометра (зимой). заказывай. пригодится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 ,2107і пхав?Тахометр з 2107і, а спідометр сам зліпив.а повторить сможешь?)))Могу помочь повторить кому-то. Либо, как вариант, подождать, пока я закажу нормальные платы спидометра/тахометра (зимой).я как раз жду, мы с тобой об этом общались )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 Могу помочь повторить кому-то. Либо, как вариант, подождать, пока я закажу нормальные платы спидометра/тахометра (зимой). я тоже жду) мне одометр особо нужен!) а всякие фичи добавить не думал - типа замера разгона до 100, прохождение 402 метра? это все реально ж, там не много допиливать надо, но можно было бы сделать) такое в электронных спидометрах продаваемых на 08 форуме было... но мне спидометр так себе, а вот одометр очень нужен электронный! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 ,відкривай продайку електронних девайсів, попит вже є 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 а всякие фичи добавить не думал - типа замера разгона до 100, прохождение 402 метра? Конечно, думал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 а всякие фичи добавить не думал - типа замера разгона до 100, прохождение 402 метра?Конечно, думал. В общем очень жду девайс![emoji108][emoji6] * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 А ти з якою метою підключенням цікавишся? Интересно, выйдет ли подключить всё. Как-то следил за подключениями волго-газелевских приборок, там народ некоторые лампочки не мог подключить, но постоянно искал пути, а я со временем забил на такие приборки. Бэховская нравится, и вот интересно, что из этого выйдет) Земляк,гарні спідометри, тільки не електронні). Та есть куча вариантов с электроникой в родный 03-06 колодцы. От готового Китая до коленного самопала. Но я люблю только стрелочные приборки, там где стрелка настоящая, а не нарисованная А с мустанговским шрифтом и хром колодцами, как выше, мммм.... Но то такэ...имхо а всякие фичи добавить не думал - типа замера разгона до 100, прохождение 402 метра? На Д2 есть чувак xrust, с западной откуда-то, на 2107 ездит. Он уже лет 5-7 занимается приборами, там много чего уже изучено и сделано, мож чего найдешь для себя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @Земляк,ну мені, в принципі, лишаються спідометр з тахометром і датчики. Це вже на автівці пробувати треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @Земляк,ну мені, в принципі, лишаються спідометр з тахометром і датчики. Це вже на автівці пробувати треба. это ты так поздно лёг или рано встал? 04:25 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,рано встав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,рано вставладно я на работу, а ты чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,рано вставладно я на работу, а ты чего?так і я працюваі. Вже скрутив і закинув в Логана. Доп'ю каву і відвезу)А так то чого дивуватися?-90% робіт по жигулю роблено вночі) 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,рано вставладно я на работу, а ты чего?так і я працюваі. Вже скрутив і закинув в Логана. Доп'ю каву і відвезу)А так то чого дивуватися?-90% робіт по жигулю роблено вночі) та не я так не могу, делаю только когда есть натхнення і сили і настрій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,аночі ніхто не заважає) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,аночі ніхто не заважає)у меня ночью производительность труда падает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,натхнення слабе просто вночі в тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2017 @VETALZZZ,натхнення слабе просто вночі в тебеможливо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2017 Заїхав в гаражу. Готуюсь до заміни стелі. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2017 Заїхав в гаражу. Готуюсь до заміни стелі. * озвучь список материалов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2017 @VETALZZZ, вібри взяв 5листів 1.3мм 0,6/0,5м по 25грн шумка 4 листа 8мм 0,5/0,8м по 45грн стеля чорна перфорована 280грн десяток скоб. як буде мало, то маю залишки з інших робіт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2017 @VETALZZZ, вібри взяв 5листів 1.3мм 0,6/0,5м по 25грн шумка 4 листа 8мм 0,5/0,8м по 45грн стеля чорна перфорована 280грн десяток скоб. як буде мало, то маю залишки з інших робіт. я пока еще так поезжу, может когда попадется незадорого жесткий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах