Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2019 А франшиза яка, вона там є?Я хз не глянув. Ну мене просто жаба давить після аварії ще платити. Там 2000 тис. именно так, по этому беру страховую без франшизи 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2019 Давненько не писав тут... Кілька тижнів тому була шістка на ремонті. Одна з проблєм нестабільна зарядка. Релюшки і щітки нові, але проблєма не уходила. Я розхвалив бехогенератори йому, тож він сказав знайди і постав. То треба було терміново, прийшлось свого старічка з е34 продати. Та то фігня, в мене ж є від м43, його і поставлю поки. Для цього сьогодні заїхав в гаражу. А. Щеж стартер знімав був, бо в чувака, якому двіг капіталив, не крутив. Той до мене з пред'явою, що мотор клинить, а виявилось стартер клинить. Своїм успішно перевірив, чувак купив новий і заспокоївся)) А ще сьогодні приїхав ніштячок оригінальний Behr. Ну і захотілось гбц спортінгувати. Ручки чешуться " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 я уж было подумал что ты ее закинул... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Та ні. Як можна 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 От роздумую як гену поставити. Хочеться канєшно поліклінові шківи, але вся загвоздка в шківі КВ. Тратити ~450грн на 21214 чи 23 шків немає сенсу. А щоб від м43 поставити треба втулку точити. Прийдеться звичайний шків чіпляти на гену і як раніше на двох ремінцях... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 От роздумую як гену поставити. Хочеться канєшно поліклінові шківи, але вся загвоздка в шківі КВ. Тратити ~450грн на 21214 чи 23 шків немає сенсу. А щоб від м43 поставити треба втулку точити. Прийдеться звичайний шків чіпляти на гену і як раніше на двох ремінцях... переживеш, я ж так їзджу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 От роздумую як гену поставити. Хочеться канєшно поліклінові шківи, але вся загвоздка в шківі КВ. Тратити ~450грн на 21214 чи 23 шків немає сенсу. А щоб від м43 поставити треба втулку точити. Прийдеться звичайний шків чіпляти на гену і як раніше на двох ремінцях...переживеш, я ж так їзджуТа да)Вже купив, розточив і поставив шків. Мудрую над кріпленням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 На цьому апараті зараз мій попередній гена https://youtu.be/YaSYBY0cajQ 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Отже поставив успішно генератор Бмв е36 з двигуна м43в18. Вийшло краще, ніж з попереднім від е34. По перше тому, що гена не зіпсований зовсім і може експлуатуватись на бмв моторі тіки шків перекинути. По друге стало на штатний бугель лиш отвір завтулив під болт м10. А на тому гені робив планшайбу. По часу без відриву пів дня. По баблу 70грн. Шків крутиться рівненько, зарядка відмінна Проїхався, погазував-пасок на місці. Так що знову в строю і завтра кататись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 ну нормально вышло 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 А чего не улыбаться? Все тянется с мусорника(разборка). Ты ж не в секонде одежду покупаеш? Почему не купить новую запчасть и не установить без гемора всякого? Ладно есть в тазах моменты спорные, но такие вещи есть нормальные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Почему не купить новую запчасть и не установить без гемора всякого?Я вже так і зробив - купив новенький генератор. Не проїхав і 1000км. Добре, що відновив свій старий, який проїздив уже 10 років - поміняв статор і діодний міст - служить далі. А за новий візьмуся пізніше - подивлюся, що там за несправності. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Почему не купить новую запчасть и не установить без гемора всякого? Я вже так і зробив - купив новенький генератор. Не проїхав і 1000км. Добре, що відновив свій старий, який проїздив уже 10 років - поміняв статор і діодний міст - служить далі. А за новий візьмуся пізніше - подивлюся, що там за несправності.Так ты ж купил старвольт небось, вот и ремонтируй постоянно, а нормальный стоит раза в 2 больше. Я когда себе купил новый генератор, поставил сразу 3 уровневое реле, регулярно крутилось в 8+, на обычном не увеличенном шкиве, гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит. Почему не купить новую запчасть и не установить без гемора всякого? Я вже так і зробив - купив новенький генератор. Не проїхав і 1000км. Добре, що відновив свій старий, який проїздив уже 10 років - поміняв статор і діодний міст - служить далі. А за новий візьмуся пізніше - подивлюся, що там за несправності.Так ты ж купил старвольт небось, вот и ремонтируй постоянно, а нормальный стоит раза в 2 больше. Я когда себе купил новый генератор, поставил сразу 3 уровневое реле, регулярно крутилось в 8+, на обычном не увеличенном шкиве, гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Так ты ж купил старвольт небосьНі, але також китайця." rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Для особо розумних повторюсь. Гена з м43в18, був в наявності, я його спеціально не купував. Це зі свапу взятий, тому я і підкреслив, що він не зіпсований і працюватиме на бмв двигуні. Я лиш на шків 60грн витратив і 12см шпильки відрізав. Усьо. Решта моя робота. Не подобається, як люди працюють своїми руками і отримують від результатів задоволення??-гоу до флудерастів чи в кружок до ВітькаМакса какахами кидатися. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.мне продалдо сих пор езжу, только он вроде на 65 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.не на 73 ампера для инжекторной классики случайно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.мне продалдо сих пор езжу, только он вроде на 65 А может и так, помню что не стандартный какой то, давно уже было, ездит и слава богу богу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Звозив доціка в школу. Казала, що ми їдем на "машині врємєні" 2 zootechnik та HDRinge відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 - Сусіди казали, що бачили у вас машину врємєні...?! - Да, єсь пару альбомів. Дать послухать?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Крута була колись група Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Крута була колись група а чего там крутого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах