Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Единственный реальный вариант полноприводных Жигулей это приподнять машину и поставить трансмиссию от Нивы. Хотя даже так возни будет много. Или купить Субару ВРХ и навесить на неё жигулевскую кузовщину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 А для xdrive висоти малувато... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Единственный реальный вариант полноприводных Жигулей это приподнять машину и поставить трансмиссию от Нивы. Хотя даже так возни будет много. Или купить Субару ВРХ и навесить на неё жигулевскую кузовщину. Ну навісити вже можна і на Ауді і на Бмв. То не то. Вживлення цікавіше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Единственный реальный вариант полноприводных Жигулей это приподнять машину и поставить трансмиссию от Нивы. Хотя даже так возни будет много. Или купить Субару ВРХ и навесить на неё жигулевскую кузовщину. Ну навісити вже можна і на Ауді і на Бмв. То не то. Вживлення цікавіше.Чем лучше? Сварить из говна и палок крепеж для подвески, мотора, трансмиссии, смысл? Лучше взять уже е30-36 и её допиливать под потребности. Тут прям любители тазов, но гавно от бмвэ пихают под капот... Единственный реальный вариант полноприводных Жигулей это приподнять машину и поставить трансмиссию от Нивы. Хотя даже так возни будет много. Или купить Субару ВРХ и навесить на неё жигулевскую кузовщину. Ну навісити вже можна і на Ауді і на Бмв. То не то. Вживлення цікавіше.Чем лучше? Сварить из говна и палок крепеж для подвески, мотора, трансмиссии, смысл? Лучше взять уже е30-36 и её допиливать под потребности. Тут прям любители тазов, но гавно от бмвэ пихают под капот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Денис вже писав:-ригаєте на бмв-проходьте мимо. В кожного своя релігія. Ставте собі шо хочте. Нема чо какулями розкидатися. Зробилиб щось путнє краще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 точняк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Денис вже писав:-ригаєте на бмв-проходьте мимо. В кожного своя релігія. Ставте собі шо хочте. Нема чо какулями розкидатися. Зробилиб щось путнє краще.А что путнее у тебя? Вот за что уважаю Егора который Амаг, и Олега Ворвуля турбо нива, они едут на тазячих моторах, показывают времена, участвуют, живут. И они не говорят что это ломучее говно, а строят и едут. Я вообще не понимаю, смысл что то делать чтобы даже не знать потенциала, как может рулиться авто, ускоряться и останавливаться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Я роблю те, що мені подобається і задоволений результатами. Нащо мені той Егор. Своє покажи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Суровые тазодрочеры подтянулись. Епт пилите эти заготовки из чугуна. Кто вам запрещает? @Andriy1352, не Андрей ты обязан пилить эти заготовки. 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 @denis13, не хотять своє пілілово показувати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 @Andriy1352, так ты же не пилишь заготовки. А купыв м44. Какие там клапана по заводу? и шо там. По заводу 140л.с. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 @denis13, їздю на пиляному) А на м44 шо там пиляти? Клапани такі як треба, канали теж. За Дісу взагалі мовчу. Ну лиш об'єм строкєрнув до 2л. Буде ще більше тяги і після настройки коней 150+ буде без шкоди ресурсу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Так. Валяється мо в когось верхня кришка озон/вебер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Не давайте Андрею ни чего Быстренько свапнет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Ванючка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Сам такой. Сколько можно тянут кота за усы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2019 Сам знаєш чого. Яб хоч зараз загнав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 Я роблю те, що мені подобається і задоволений результатами. Нащо мені той Егор. Своє покажи. Свое распилил болгаркой и в метал сдал, ибо понял что дальше двигаться нет смысла с кузовом таза. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 В мене рука не підніметься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 В мене рука не підніметьсяЯ так тоже думал, а потом понял что тупик. Этот кузов ограничивает во всем, во всех "желаниях" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 В мене рука не підніметьсяЯ так тоже думал, а потом понял что тупик.Этот кузов ограничивает во всем, во всех "желаниях" Шось допилюєш чи просто іно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 В мене рука не підніметьсяЯ так тоже думал, а потом понял что тупик.Этот кузов ограничивает во всем, во всех "желаниях" Шось допилюєш чи просто іно?Сейчас другое увлечение, не авто. Пока отдыхаю от корчевания, просто текущий ремонт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 @slashxxx, чим зараз захоплюєшся? А бортовик жиги був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 @slashxxx, чим зараз захоплюєшся? А бортовик жиги був? Бортовика небыло никогда и нигде)) Я всегда что то допиливал, разные моторы, подвеска, вечно участвовал где то, будь то асфальт или грунт, когда было единственное авто тяжко было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 Сейчас другое увлечение ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах