Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Крута була колись група а чего там крутого?Новій паварот і матор рєвьот 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Ті самі госці в ту саму хату Подзвонив ввечері, що не може рушити і шось гарчить. Добре що вже майже доїхав і був недалеко від мене(1.5км), а не по роботі в районах. Отже приволокли. Кажу газуйте а я загляну. Дивлюсь, а кпп крутиться а кардан ні. Ну кажу якщо флянець то повезло бо це не дорого і є в мене в наявності і тачка на ранок буде готова. Заштовхали в гаражу, оце тіки зняв. Таки флянець. Я ще такого не бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Плохо видно, что там? Зубов нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Генератор БМВ начинает вытеснять Жигули запчасти 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Плохо видно, что там? Зубов нет?Так. По краям трохи лишились а де робоче положення то все стерлось Генератор БМВ начинает вытеснять Жигули запчасти В мене якраз з того генератора все і почалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Так ото ж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Так ото ж Казав шоб я з часом йому зробив як свою. Він як приходе, то прям не налюбується Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 @Andriy1352, от дурнi люди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Часом буває)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Крута була колись група а чего там крутого?Новій паварот і матор рєвьот в субботу был день города, тезка твой выступал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 @Солекс Делортович, тіки олди то зацінять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Я ще такого не бачив я колись було в баті тройку взяв і гайда по дівках, нагрузилось нас дохріна і на одній з ям машина підскочила і знизу такий звук - г-р-р-р-р і перестала їхати, а до дому ще 4 км по полю, ніч і ніде нікого не має. Ну хлопці молоді - допхали, думав що мені дома хана, але батя сказав що добре що воно так обійшлося бо він збирався на дальняк, а обірвало більше всього через те що зад був дуже задраний, модно тоді так було, фланець був запасний, поміняли і заодно проставки викинули і більше з цим проблем не було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Я ще такого не бачив я колись було в баті тройку взяв і гайда по дівках, нагрузилось нас дохріна і на одній з ям машина підскочила і знизу такий звук - г-р-р-р-р і перестала їхати, а до дому ще 4 км по полю, ніч і ніде нікого не має. Ну хлопці молоді - допхали, думав що мені дома хана, але батя сказав що добре що воно так обійшлося бо він збирався на дальняк, а обірвало більше всього через те що зад був дуже задраний, модно тоді так було, фланець був запасний, поміняли і заодно проставки викинули і більше з цим проблем не було.Ну тут жопа не задрана. Думаю чи час прийшов чи сирець такий.І в мене такого не було, лиш флянця колись міняв а ще весною обварив, бо ослабло. Зараз не клацає. А де зараз трійка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 @Солекс Делортович, тіки олди то зацінять Олды заценчт pink floyd, deep purple, rainbow, foreigner Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 @Солекс Делортович, тіки олди то зацінять Олды заценчт pink floyd, deep purple, rainbow, foreignerНу це само собою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Смазки не было в шлицах вот они и стерлись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Не було, але і не звеніло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Хтось мені підкаже, що це таке?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Не було, але і не звеніло... Нафiг таке писати з твоiм досвIдом. При переключенi передачI вперед -взад був досить помiтний люфт помiтний при спробi *тронутися*. Швиденько роби, забирай грошi/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Не було, але і не звеніло... Нафiг таке писати з твоiм досвIдом. При переключенi передачI вперед -взад був досить помiтний люфт помiтний при спробi *тронутися*. Швиденько роби, забирай грошi/Я на ній не їздив. Хазяін не жалівся поки не зламалось. Зроблена і поїхала ще вчора зранку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Хтось мені підкаже, що це таке?? самодэлка чиясь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 самодэлка чиясьЯ на базарі бачив такого різного до вибору, до кольору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 самодэлка чиясь Я на базарі бачив такого різного до вибору, до кольору.Я лиш бачив прозоре скло і то в неті. Такого не бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Хтось мені підкаже, що це таке?? Тобі відповісти? Шо це? Це гімно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Хтось мені підкаже, що це таке?? Тобі відповісти? Шо це? Це гімно Та то панятноПросто такого не бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах