Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @Andriy1352, А это сейчас стока снега у тебя? От красота. Бочком можно дать. А шо тур. Стоит скучает? Или капиталка? Ага, навалило[emoji1787] Тур теж катається. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Андрей как дела? Нічо. Катаємся. З такою зимою хочу ще комплект дисків для липучок, їх в мене сім скатів є. Шипи шкода)Поборов вібрацію кардана-підклав 2мм шайби під кріплення кпп. Шпильок вистачило. Тепер гут. В найближчих планах передній бампер поставити і підігрів сидінь. Чекаю місця, бо як не е46 була в гаражі то зараз меблі. А ну і з картами щось придумати, бо динамік вивалився-двп розкисло. а у нас снега нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 а у нас снега нетА у нас дощ і бруньки скоро відкриються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Андрей как дела? блин, хочу так работать.... Ты бы видел как мы дизеля собираем.... каменный век а у нас снега нетА у нас дощ і бруньки скоро відкриються. ну дождь со вчера льет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 В горах чекають сильного снігопаду. А за вікном +3,3 градуси. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А про погоду правдиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А про погоду правдивоУ вас комарі не кусаються? У нас тут змії декого покусали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А про погоду правдиво аналогично.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @VETALZZZ, Бро факт из жизни Камазовский дизель собраный с песком на обочине дороги ходит лучше чем в чистой мастерской 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А про погоду правдиво У вас комарі не кусаються? У нас тут змії декого покусали.Не бачив.Погода така мерзопакосна що слів немає просто((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Погода така мерзопакосна що слів немає просто(((Кажуть, що це тепер у нас такий клімат.Але пізніше стане ще тепліше, але не тепер - з роками... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Погода така мерзопакосна що слів немає просто((( Кажуть, що це тепер у нас такий клімат.Але пізніше стане ще тепліше, але не тепер - з роками... Та якби сухо. Або хоч злива нормальна. Бо тіки розмочило і багнюка що на грунті що на асфальті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 блин, хочу так работать.... Ты бы видел как мы дизеля собираем.... каменный век Ну блин.... АМГ двигателя епт. Таких роликов\фильмов много. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Та якби сухо.Та і так вже засуха. А якщо злива - потоп. Нехай краще накрапає і сніжком притрусить завтра. А коли все вкриється периною - може гарно приморозити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Та якби сухо. Та і так вже засуха. А якщо злива - потоп. Нехай краще накрапає і сніжком притрусить завтра. А коли все вкриється периною - може гарно приморозити.Яка засуха?)-в ямі 0.5м води Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Яка засуха?)-в ямі 0.5м водиЦе твоє локальне щастя. У нас криниці пересихають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Яка засуха?)-в ямі 0.5м води Це твоє локальне щастя. У нас криниці пересихають.Повно води в криниці Яка засуха?)-в ямі 0.5м води Це твоє локальне щастя. У нас криниці пересихають.Повно води в криниці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Повно води в криниці Це твоє локальне щастя. Просто везіння. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Ты бы видел как мы дизеля собираем.... каменный век Я думаю Андрей не против. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @denis13, не проти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Ты бы видел как мы дизеля собираем.... каменный век Я думаю Андрей не против. этот дизель не намного больше тех что мы делаем. это 48, наш 30 с копейками тонн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 этот дизель не намного больше тех что мы делаем Та я понял что имеешь дело с большими кусками чугуна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @denis13, V16 и все дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 V16 и все дела Так понятно. В гараже у тебя 4 блока уже приготовлены. Теперь осталось соединить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 V16 и все дела Так понятно. В гараже у тебя 4 блока уже приготовлены. Теперь осталось соединить. Була тут колись тема чи можна з двох жиговських v8 зліпити.Пофлудили і перестали http://vaz2101.com/index.php?/topic/21765-v8-iz-dvuh-tazomotorov/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах