Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 (змінено) То ти коли пар побачив - злякався, та трошки забризкав двигун. Ну з ким не бува Змінено 11 листопада 2015 користувачем Дмитрий Самоделкин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Creativ4eg, загадки зараз в моді)) Дмитрий Самоделкин, я канєшно очканув))), але то не те☺ Ладно. Розкажу. Причина банальна) Ось він, винуванець. Чогось був послаблений хомут і звідси бризкало. малий патрубок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Andriy1352, хомут еще больший не нашел? ты вроде двиг недавно собрал, а патрубки засаленные такие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Creativ4eg, хомута іншого тоді видно не було))) А двіг в тосолі Creativ4eg, який був такий і поставив. А дригун тосолом засрало А тим часом злито антифриз і знято радіатор, пасок і шків помпи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Andriy1352, кажется я знаю что ты делаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Наверное красишь?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Creativ4eg, :al: quitka, ще ні) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Andriy1352, а я шо, ну захотелось тебе разобрать конструктор, шо тут такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Creativ4eg, давно гайки не крутив, скучив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 а я шо Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Emissions, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Так шо, пробку вибило чи ні?А то я их недавно менял,намудохался(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Так шо, пробку вибило чи ні?А то я их недавно менял,намудохался(((( Тож ні. з під патрубка хлєстало. А пробку раз міняв ще на старому дригуні зі сторони сапуна. Так нічого складного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Andriy1352, пора переходить на самообжимные пружинные хомуты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Andriy1352, пора переходить на самообжимные пружинные хомуты Це ті що одноразові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Andriy1352, нет, под этими хомутами не прослабляется трубка и она постоянно прижата, плюс ко всему не портится патрубок как от червячного хомута каким бы он хорошим не был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Подумаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Andriy1352, что бы лучше думалось почитай статью, она окончательно меня убедила избавиться от червячных хомутов - чем и займусь с новыми трубками системы охлаждения ТЫЦ" rel="external">Посилання 2 VETALZZZ та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 німці на пралки бош теж такі хомути ставлять недавно приходилось ремотувати коли розібрав побачив дуже зручно знімаються і ставляться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 я теж за пружинні хомути, але стрічкові (фото в посту 2491" rel="external">Посилання) а не проволочні, як отаке а взагалі я аби надумав міняти то на червячно-пружинні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Це все харашо. Але не до того зараз-не можу шків колінвалу скрутити. Зігнув храпоключ, який раніше все відкручував. Буду варити зараз його. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Andriy1352, та мені теж... успіхів... Зігнув храпоключ і таке буває... вчора скидав колеса щоб ходову начати перетрушувати, то як рейку робили їм то добре, походу пневмопістолетом закручували колеса... то заводський балонник взагалі нічим не поміг... а головка с подовжувачем + труба метра півтора тільки відкрутили...(при цьому труба десь з 5-ки і після відкручування болтів з круглої стала овальною) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Пружинные проволочные хомуты, плохие, режут шланги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 optimus prime, дик я ж і писав такі не ставити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Поборов ту гайку☺ Надійний ключ зварив. Шківу заважав верхній стаб. Щоб зняти, приспустив його. Вже стоїть поліклін Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах