Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Та поняв я що то приспособа. Так і написав вище. Новий отвір для вала це теж ясно. Інакше не вийде.. Погугли в интернете кто как делает и наглядно посмотри) досвіду інсталу цієї рейки на класику з класичним двигуном в неті не знаходилось. Є тіки чувак з Харкова який поставив на 2105 з шістнадцятиклапанником рейку е46. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, А разница какая? Тебе схематично посмотреть. Рейки все по сути одинаковы. (кроме некоторых, которые работают в обратом направлении)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Рейки все по сути одинаковы. моя з гідропідсилювачем, грубша вона і трубки на ній зверху, так що не факт, що той шаблон підійде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 моя з гідропідсилювачем, грубша вона і трубки на ній зверху, так що не факт, що той шаблон підійде. То я видел, но сегодня тебе удалось выставить её практически как положено. В общем пробуй, эксперементируй, всё получится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 общем пробуй, эксперементируй, всё получится. зробим, шось хороше з того вийде Дмитрий Самоделкин, а якшо сошки прийдеться варити, то як воно вариться, нормально, чи треба варити як чавун? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 сошки если не ошибаюсь аргоном? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, Честно говоря, никогда не варил, так сталь, не чугун. Emissions, аргоном можно практически все варить, а сошки хоть электродом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, Честно говоря, никогда не варил, так сталь, не чугун. Emissions, аргоном можно практически все варить, а сошки хоть электродом. Просто виглядають мов чавунні, от і питаю. В неті бачив, що варять електродами, але вирішив тебе спитати, як спеціаліста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Если сошки изменять не будешь, то по фото рейку надо ниже ставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 аргоном можно практически все варить, а сошки хоть электродом. но лучше аргоном) сошки электродом нини, уже был видлос на бк как у типа машина в машину въехала, самодельаня сошка тейво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, Если на выходных выдасться свободное время, проведу експеримент,есть у меня сошка маятника, можно её помучать. С чугуна не должны делать, ибо деталь должна иметь не только прочность но и пластичность, дабы при ударе не лопалась сошка и просто деформировалась. А чугун не обладает высокой пластичностью, он хрупкий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 но лучше аргоном)сошки электродом нини, уже был видлос на бк как у типа машина в машину въехала, самодельаня сошка тейво Чем лучше? Чем электродом Ничьо от электродом не будет - если конечно стекла не наварить и проварить грамотно. И будет держать и все будет гуддд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Если сошки изменять не будешь, то по фото рейку надо ниже ставить. Ти про паралельність тяги і важеля? Так вона і буде нижче. Це просто дошками в піддон впер)). А сошку варити треба я так розумію(хоча чесно не хочеться) якщо не буде лінії як на цьому фото? но лучше аргоном)сошки электродом нини, уже был видлос на бк как у типа машина в машину въехала, самодельаня сошка тейво От і не хочеться варити.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 От і не хочеться варити.. тю шо тобі проблема аргонщика знайти? сошки укорочувати треба імхо, бо якщо не помиляюсь прийдется на одне коло більше крутити для повного виворіту, навіть з гуром все одно задовбешся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 дабы при ударе не лопалась сошка 100%, бож більшість, як і я колись, знімаючи шарнір, гатять молотком))) Ничьо от электродом не будет теж так думаю, що можна, тіки клином зарізати і добре запаяти. Але походу буде видно. тю шо тобі проблема аргонщика знайти? як прийдеться, то шось порішаю. бо якщо не помиляюсь прийдется на одне коло більше крутити для повного виворіту, навіть з гуром все одно задовбешся) не думаю, що буде більше, ніж на класичних тягах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 не думаю, що буде більше, ніж на класичних тягах а хочеться ж краще аніж на класичних!) не знайдеш аргонщика - кричи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 а хочеться ж краще аніж на класичних!) полюбе буде краще) не знайдеш аргонщика - кричи) та порішаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 А представьте если я и все другие варили рычаги аргоном. А сверху золотом покрывали бы.... 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 сверху золотом длі істінних поціновувачів)) Приїхала кришка дригуна. Відмінність очевидна. Роблю натяжний кронштейн поки не поставив, так зручніше. Майже готовий, лише треба рівненько шпильку для роліка приварити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 Сьоні радості повні штани-вициганив в сусіда зимові шини для жигулика[emoji4] Тепер зима не страшна, лиш би сніг був)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 Andriy1352, хороший сусід Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 Andriy1352, хороший сусід Ага, тіки ламався довго. Два місяці його виловлював. Але воно того варте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 Andriy1352, По хорошей цене резина?Хорошее приобретение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 Andriy1352, По хорошей цене резина?Хорошее приобретение! Ага. За "спасіба") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2015 За "спасіба") Andriy1352, Молодец!!!Пусть служит тебе! Смотрю,много чего уже нового по машине. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах