Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 @golden88,я думав над цим. В 21214 простіше, а тут забірник хитрий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 А зачем вибру? Она ж от температуры поплывет. Как герметизирован корпус печки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 @VETALZZZ,та хай пливе)), не шкода, це з відходів. Але по відчуттям меньше торохтить. Щодо герметизації, то наклеєний ущільнювач на верхню частину в місці стиковки з кузовом, також по периметру на стик половинок корпусу, ще на посадочні уступи під радіатор ну і затикав паралоном між радіатором і корпусом в районі патрубків. Отже нетерпілось випробувань і завіз дитину в школу. Як здуває вологу поки не знаю бо машина була в теплій гаражі, але дує сильніше і гарячіше. Воно і не дивно, враховуючи стан всього і щей кран лиш трішки десь на чверть був відкритий. а стаб на місці і працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 @VETALZZZ,та хай пливе)), не шкода, це з відходів. Але по відчуттям меньше торохтить. Щодо герметизації, то наклеєний ущільнювач на верхню частину в місці стиковки з кузовом, також по периметру на стик половинок корпусу, ще на посадочні уступи під радіатор ну і затикав паралоном між радіатором і корпусом в районі патрубків. Отже нетерпілось випробувань і завіз дитину в школу. Як здуває вологу поки не знаю бо машина була в теплій гаражі, але дує сильніше і гарячіше. Воно і не дивно, враховуючи стан всього і щей кран лиш трішки десь на чверть був відкритий. а стаб на місці і працює. так а чем уплотнял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Ущільнювач для дверей, типу. З Епіцентра. Брав давно, ціни не пам'ятаю. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Ага увидел, спс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Ага увидел, спс.Будеш свою колупати? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Забрав доціка зі школи. Цього разу автівка була на вулиці і відповідно холодна. Тепло йде швидко. На 60гр на першій швидкості обдуву тепліше, ніж раніше на другій при вищій температурі. Гут. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Ага увидел, спс.Будеш свою колупати? * пока нет. Я ж только недавно это делал. В сентябре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Ага увидел, спс.Будеш свою колупати? * пока нет. Я ж только недавно это делал. В сентябре.Ніби регулярно тебе читаю. Шось не помітив... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 Ага увидел, спс.Будеш свою колупати? * пока нет. Я ж только недавно это делал. В сентябре.Ніби регулярно тебе читаю. Шось не помітив... * плохо читал, тогда когда и сигналку ставил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2017 @VETALZZZ,ну за сигналку шось пригадую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2017 Поставив на задню вісь колеса з зимовою гумою Toyo Garit. Перед поки на літній. Тепер маю по запасці на кожну вісь Ну і відмічу ще один плюс людських дзеркал-це складання, щоб проходити в гаражі не заважали, бо батько ті раніше постійно зачіпляв) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2017 Электроскладывание? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2017 @VETALZZZ,нє)), вручнускладання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Зима прийшла * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Красота. У нас холодно но снега нет 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Розтане, звичайно, як і вчора. Та всеж, початок є) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Ой я рад что сегодня у нас не так +2 я ещё зад не переобул и на работу поехал. Надеюсь вернусь без приключений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Ой я рад что сегодня у нас не так +2 я ещё зад не переобул и на работу поехал. Надеюсь вернусь без приключений.Взагаліто на жигулях в першу чергу зад перевзувають А в мене зпереду літо. Хоч зимової гуми навалом але вроді на днях зможу спереду 5/120 зробити, тож не хочеться на бортіровку в 4/100 витрачатися. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Взагаліто на жигулях в першу чергу зад перевзувають Це залежить від намірів - що захочеться більше - розігнатися, чи загальмувати. Я передні завжди кращі ставлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Андрей это правда что на переднюю ось надо ставить резю "лучше" если надо выбирать куда что ставить. И это не зависит от привода. Что бы выгребать надо, то на ведущую, а если есть желание вырулить если чьо то передняя ось главнее. А вообще, надо ставить на все оси нормальную резю. Тут уж без вариантов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Взагаліто на жигулях в першу чергу зад перевзувають Це залежить від намірів - що захочеться більше - розігнатися, чи загальмувати. Я передні завжди кращі ставлю.Щоб загальмувати, треба спочатку рушити * Андрей это правда что на переднюю ось надо ставить резю "лучше" если надо выбирать куда что ставить. И это не зависит от привода. Что бы выгребать надо, то на ведущую, а если есть желание вырулить если чьо то передняя ось главнее. А вообще, надо ставить на все оси нормальную резю. Тут уж без вариантов. Та вже притарив комплект людської гуми. Буде і їхати і гальмувати. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Щоб загальмувати, треба спочатку рушити Якщо не зможу зупинитися, я і рушати не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Щоб загальмувати, треба спочатку рушити Якщо не зможу зупинитися, я і рушати не буду. Але всеж краще чотири нормальних. А що таке тіки ззаду зима я пробував. Не те щоь не гальмувало, а не повертало)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах