Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@Andriy1352, Гольфа кран купил себе. Но притулил. Не нравиться как тулится. Пихануть можно, НО ЛОМ :) с таким пустяком корячиться.

А що з ним не так? Патрубки треба нові під нього чи шо? Тягу думаю не проблєма вчіпити

*

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@denis13,ну може і вийде поєднанням гумових і металевих патрубків його втулити. Треба міряти.

002c1f131ed24f9d08eefc1e38ccb44d.jpg

*

Поділитися повідомленням

Або ставити за моторним в підкапотці і для відкривання взяти довший трос, напрмклад від підсоса

*

@Andriy1352, В лом :multi:

То сток став і не морочся)

*

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Вот ты Пикассо. :ay: 

Я ж говорю, сначала загорелся вкорячить, а потом ты ж сам сказал: С моими выездами сток ставь. 

Вот и послушаю я тебя  :) Ставлю СТОК.  

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Вот ты Пикассо. :ay:

Я ж говорю, сначала загорелся вкорячить, а потом ты ж сам сказал: С моими выездами сток ставь.

Вот и послушаю я тебя :) Ставлю СТОК.

Швидко здався). Хоча так може і правильно..

*

Поділитися повідомленням

Знайшовся час на машинку і загнав її в гаражу.

Першим ділом тяги міняв. Як я писав, попередні зварні на основі бехотяг і 2110 накінечників були короткі і сходження виставити не вдавалось-колеса дивились в різні боки. Тай вісь обертання важеля і рейки не співпадали трохи(біля балки, а біля колеса гут, бо сошка переварювалась).

Тепер це все виправлено.

Нова скрутка на основі тяг логана і тих же 2110 накінечників, для зняття добре підходить класикознімач тяг.

Походу замінив пильники накінечників, бо полопали за майже два роки. Один замінив вазівським а інший з Логана.

Поставив то всьо, ще трошки підкрутив рейку, бо був маленький люфт і зробив сходження 1-2мм, а було розходження близько 20-ти. Ще трохи кастор ставив, підклавши товсті гровера під задні болти. Розвал не чіпав. Тепер спробую як поїде. Як буде рулитись і не тягтиме в бік, то хай буде так поки.

Також мені не давав спокою розподвал 21213, який я поставив взамін зламаного 2101. Не крутиться і фсьо. На початку добра тяга а близько 3000 і вище пустозвін і машина гарчить мов трактор. А я пам'ятаю, як перед поломкою їхав 2101 і який був звук.

Отже зараз недохід був півзуба добрих, перекинув на зуб і тепер перехід. Зібрав все, завів. Завелась одразу без проблем, сторонніх звуків немає. По гаражі метр вперед-назад пробував і ніби нормально. Треба тестити. Як не допоможе, то буду зірку пересвердлювати.

Всім добра!

96a7f0553d13168e8d6832b70d2b2d4d.jpg

5c7f4fc0d2f578b942044a4109ff8ee3.jpg

*

Поділитися повідомленням

Як не допоможе, то буду зірку пересвердлювати.

шото у тебя там не так, регулировка обычно половина зуба, чуть более, на сторону. Этого достаточно. Если мало то просто перекидываешь цепь на зуб. А вообще ставь по перекрытию.

Поділитися повідомленням

Як не допоможе, то буду зірку пересвердлювати.

шото у тебя там не так, регулировка обычно половина зуба, чуть более, на сторону. Этого достаточно. Если мало то просто перекидываешь цепь на зуб. А вообще ставь по перекрытию.
Я так і зробив. Спробую, бо в цьому положенні тайга не їде.

*

Андрей это у тебя еще бэхотяги трудятся те что купил с рейкой?

Ага. В руках дуже легко теліпаються але люфт не відчувається.

*

Поділитися повідомленням

Завіз дитину в школу.

по розподвалу ніби удачно, ще не поняв бо не прогрілась до кінця і мало їздив.

по керму-шото не то. Кермо не вертається після повороту і стало важчим. Ні, не таким, як без гідропідсилювача, але і не легким. Буду шось крутити.

Поділитися повідомленням

Есть мнение что: По закрытию выпускного клапана,это ноль для этого вала

приблизно так ніби тарілки і стоять

Поділитися повідомленням

Ослабив трохи рейку. Також, прочитавши, що при мінусовому розвалі має бути мінусове сходження, змінив і його. Тепер -7мм, (рекомендовані для класики 2-3мм).

Погнав кататись. Стало добре. Кермо легке і повертається назад після повороту, авто стабільне на прямій. Добре загалом з перших вражень.

З неприємного-проходячи останній поворот до доми(~90гр), пропало гідропідсилювання. Заїхав в двір і під капотом побачив порваний ремінець. Ненадовго його вистачило, приблизно 300км.

db6b35665aceddff5af696677b6f6d3d.jpg

*

Поділитися повідомленням

А на кой ты ту рейку трогал? 

Она же наших дорог до тебя не видела. Как приехала с Англии, так сразу в Киев, а потом к тебе. 

Поділитися повідомленням

А на кой ты ту рейку трогал?

Она же наших дорог до тебя не видела. Как приехала с Англии, так сразу в Киев, а потом к тебе.

Та виявилось даремно. Вона і не стукала. Просто невеликий м'який люфт був. На Логані як підтягував, то через постукування і було гут.

*

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,  Это пипец товарисчи. Тут же ж не как с редукторами на классику. Тут за заводом не надо проверять моменты натяга и создавать умные лаборатории :) 

Не мешай запчасти работать. 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз