Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @Andriy1352, Гольфа кран купил себе. Но притулил. Не нравиться как тулится. Пихануть можно, НО ЛОМ с таким пустяком корячиться.А що з ним не так? Патрубки треба нові під нього чи шо? Тягу думаю не проблєма вчіпити * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @VETALZZZ, Типо такой? @Andriy1352, Прямой ток у него. А места ТАМ мало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 https://detali.zp.ua/catalog/5647-kran_otopitelja_2101/ Такой 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @denis13,ну може і вийде поєднанням гумових і металевих патрубків його втулити. Треба міряти. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @Andriy1352, В лом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 Або ставити за моторним в підкапотці і для відкривання взяти довший трос, напрмклад від підсоса * @Andriy1352, В лом То сток став і не морочся) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @VETALZZZ, Благодарю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @Andriy1352, Вот ты Пикассо. Я ж говорю, сначала загорелся вкорячить, а потом ты ж сам сказал: С моими выездами сток ставь. Вот и послушаю я тебя Ставлю СТОК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @Andriy1352, Вот ты Пикассо. Я ж говорю, сначала загорелся вкорячить, а потом ты ж сам сказал: С моими выездами сток ставь. Вот и послушаю я тебя Ставлю СТОК. Швидко здався). Хоча так може і правильно.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @Andriy1352, Я думаю машина меня простит за эту запчасть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 @denis13,ну вже мусить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Знайшовся час на машинку і загнав її в гаражу. Першим ділом тяги міняв. Як я писав, попередні зварні на основі бехотяг і 2110 накінечників були короткі і сходження виставити не вдавалось-колеса дивились в різні боки. Тай вісь обертання важеля і рейки не співпадали трохи(біля балки, а біля колеса гут, бо сошка переварювалась). Тепер це все виправлено. Нова скрутка на основі тяг логана і тих же 2110 накінечників, для зняття добре підходить класикознімач тяг. Походу замінив пильники накінечників, бо полопали за майже два роки. Один замінив вазівським а інший з Логана. Поставив то всьо, ще трошки підкрутив рейку, бо був маленький люфт і зробив сходження 1-2мм, а було розходження близько 20-ти. Ще трохи кастор ставив, підклавши товсті гровера під задні болти. Розвал не чіпав. Тепер спробую як поїде. Як буде рулитись і не тягтиме в бік, то хай буде так поки. Також мені не давав спокою розподвал 21213, який я поставив взамін зламаного 2101. Не крутиться і фсьо. На початку добра тяга а близько 3000 і вище пустозвін і машина гарчить мов трактор. А я пам'ятаю, як перед поломкою їхав 2101 і який був звук. Отже зараз недохід був півзуба добрих, перекинув на зуб і тепер перехід. Зібрав все, завів. Завелась одразу без проблем, сторонніх звуків немає. По гаражі метр вперед-назад пробував і ніби нормально. Треба тестити. Як не допоможе, то буду зірку пересвердлювати. Всім добра! * 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 @Andriy1352, В лом теперь ты меня понимаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Як не допоможе, то буду зірку пересвердлювати. шото у тебя там не так, регулировка обычно половина зуба, чуть более, на сторону. Этого достаточно. Если мало то просто перекидываешь цепь на зуб. А вообще ставь по перекрытию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Андрей это у тебя еще бэхотяги трудятся те что купил с рейкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Як не допоможе, то буду зірку пересвердлювати.шото у тебя там не так, регулировка обычно половина зуба, чуть более, на сторону. Этого достаточно. Если мало то просто перекидываешь цепь на зуб. А вообще ставь по перекрытию.Я так і зробив. Спробую, бо в цьому положенні тайга не їде. * Андрей это у тебя еще бэхотяги трудятся те что купил с рейкой?Ага. В руках дуже легко теліпаються але люфт не відчувається. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Завіз дитину в школу. по розподвалу ніби удачно, ще не поняв бо не прогрілась до кінця і мало їздив. по керму-шото не то. Кермо не вертається після повороту і стало важчим. Ні, не таким, як без гідропідсилювача, але і не легким. Буду шось крутити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Есть мнение что: По закрытию выпускного клапана,это ноль для этого вала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Есть мнение что: По закрытию выпускного клапана,это ноль для этого вала приблизно так ніби тарілки і стоять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 По керму підозра, що перетягнув рейку. Зара бахну кави і полізу в яму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Ослабив трохи рейку. Також, прочитавши, що при мінусовому розвалі має бути мінусове сходження, змінив і його. Тепер -7мм, (рекомендовані для класики 2-3мм). Погнав кататись. Стало добре. Кермо легке і повертається назад після повороту, авто стабільне на прямій. Добре загалом з перших вражень. З неприємного-проходячи останній поворот до доми(~90гр), пропало гідропідсилювання. Заїхав в двір і під капотом побачив порваний ремінець. Ненадовго його вистачило, приблизно 300км. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 А на кой ты ту рейку трогал? Она же наших дорог до тебя не видела. Как приехала с Англии, так сразу в Киев, а потом к тебе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 А на кой ты ту рейку трогал? Она же наших дорог до тебя не видела. Как приехала с Англии, так сразу в Киев, а потом к тебе. Та виявилось даремно. Вона і не стукала. Просто невеликий м'який люфт був. На Логані як підтягував, то через постукування і було гут. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 @Andriy1352, Это пипец товарисчи. Тут же ж не как с редукторами на классику. Тут за заводом не надо проверять моменты натяга и создавать умные лаборатории Не мешай запчасти работать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 @denis13,та фсьо, виправив вже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах