Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 Забрав доціка з школи жигулем. Надворі біля 0. Завелась не одразу і поки не прогрілась до 60-70 холості не тримала. Далі все гут, їде добре. Гума спереду 185/65 не затирає-це гут, бо шиповка саме в такому розмірі. * 2 Солекс Делортович та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 Загнав автівку в гаражу. Хай нагріється і буду завтра давати хвальоному розподвалу 21213 останній шанс. А саме поставлю рідну зірку 21213. На фото видно, що в неї мітка не там, де в жигулях. Якщо не буде позитиву, то відремонтую і верну в зад вал 2101, на якому авто валило поки штифт не обломало. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 На фото видно, що в неї мітка не там, де в жигулях. А голова не фрезерована? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 Загнав автівку в гаражу. Хай нагріється і буду завтра давати хвальоному розподвалу 21213 останній шанс. А саме поставлю рідну зірку 21213. На фото видно, що в неї мітка не там, де в жигулях. Якщо не буде позитиву, то відремонтую і верну в зад вал 2101, на якому авто валило поки штифт не обломало. * у тебя ж розрезная есть, зачем этот движ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 На фото видно, що в неї мітка не там, де в жигулях.А голова не фрезерована?фрезерована на 1,7 мм. І в недохід і в перехід не альо@VETALZZZ,шото я не в курсі. Не підкажеш на якій полиці шукати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 На фото видно, що в неї мітка не там, де в жигулях.А голова не фрезерована?фрезерована на 1,7 мм. І в недохід і в перехід не альо@VETALZZZ,шото я не в курсі. Не підкажеш на якій полиці шукати? или то ты не себе брал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 @VETALZZZ,останній раз башмак і розрізну брав не собі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 а ну тогда ясно, в таком случае звезда 21213 может дать эффект! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2017 @VETALZZZ,буду надіятись. Просто на форумах балдіють, коли його куплять. Тут дістався на халяву(клієнт лишив після встановлення йому другого Естонця), а пользи не бачу. Знаю, що він СС понижує. Певно тому авто на 92-му краще поїхало, хоч і голова фрезерована Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Замінив зірку. Мітка майже точно по приливу вийшла. Недохід пару мм. Тарілки візуально на рівні. Спочатку по справам так поїхав, трохи тупила але часу не було бавитись. Як повернувся, то підправив запалення і тупити перестала. По снігу газує добре) Повороти звісно бочком по можливості місцями не завадилаб шиповка, але проїхав скрізь. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Пушкагонка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Так що тепер, кіно можна знімати!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Да блин кто то катосит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 @БАККАРА,я тут був подумав, певно краще то робити, коли v6 свапну тай для міні літо потрібне. Звісно можна по-зимовому в шубі аля реклама 70-х Да блин кто то катосит а тобі хто не дає?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Так що тепер, кіно можна знімати!? завтра заберу экшн-камеру и будет вам кино))) @БАККАРА,я тут був подумав, певно краще то робити, коли v6 свапну тай для міні літо потрібне. Звісно можна по-зимовому в шубі аля реклама 70-х Да блин кто то катосит а тобі хто не дає?) не знаю как у Дена, а у нас снега не завезли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 @VETALZZZ,це шо таке? Ану детальніше! А сніг і в вас колись буде. Я от нарешті дочекався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 вот такая дребедень https://rozetka.com.ua/sjcam_sj4000_wifi_2_black/p13695124/?utm_source=dm&iitt=VuU9RM4lhMPshF67OFxXxDbX&utm_campaign=waitinwarenhouse&utm_medium=email Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 @VETALZZZ,скільки прокат коштує?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 @VETALZZZ,скільки прокат коштує?) я в прокат не брал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 @VETALZZZ,я не про тебе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 да погоди я еще ее в руки не получил)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Почитав розєтку...-модна штука! да погоди я еще ее в руки не получил)))) та не спішу я), спершу ти шось покажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Почитав розєтку...-модна штука! да погоди я еще ее в руки не получил))))та не спішу я), спершу ти шось покажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2017 Сьогодні наїздив "аж" 15 км)), але їде непогано, не так як з розподвалом 2101, але непогано. Може раніше було краще тому, що влітку двигун краще переварював збагачену за рахунок високого рівня паливну суміш, хз.. як варіант. По снігу їде добре. Нажаль за два дні синоптики прогнозують відлигу(( Замінив повітряний фільтр, бо той ну дуже давній був. Глянув свічки-посвітліли, електроди нормального кольору лиш юбка в нагарі. Але думаю це ще не встигло вигоріти. Катаємось далі * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2017 А если поставить нормальную кастрюлю то еще лучше поедет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах