Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 @denis13,дякую. Удача не завадить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 @Emissions,то не январ, там геть інший рівень. А на карбах все просто-мпсз і три датчика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 три датчика У мене два - на коліні і тиск повітря. Температурного і детонації не маю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 @VETERAN, справді два, ще простіше)). В мене був теж на коліні і на дроселях. Хоча ДД не завадив би. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 Так купил м10 под карбы. Накой портить работу инженеров. В м44 уже коллектор свою длинну меняет от оборотов. А ты карбы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 @denis13,я в курсі про DISA:) Які карби? Я просто написав, що простіше з ними. І якби ставив карби, то мінімум на м43. Двигун компактніший, сєкасні рокєра, клапани і канали правильної форми і коней значно більше по заводу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 Секасные роккера в м43в19ту. Голова компактнее это да. А про коней не понял. В м44 140л.с. в м43в19ту 105/115 в зависимости наличия ДИСЫ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 Хоча ДД не завадив би. Чув, що ланцюг викликає збої - ніби детонація. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2018 @denis13,рокєра і в м43b18 ролікові і в м43b19 і в m44b19. Про коней що м43 моцніший за м10. Ну м44 то само собою Хоча ДД не завадив би. Чув, що ланцюг викликає збої - ніби детонація. Так. Це вазозалізо таке. Тому на шніву однорядку поставили. В bmw і одно і дворядні ланцюги є і стоїть по два датчика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 Я в шоці з тих німців. Обміряли блок, поршньова і циліндри в доброму стані. Хон заводський ще є. А авто пройшло хз скіки. Коліно тре замінити, бо дебіли їздили. Замовив вже. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 Да ладно шо те немцы могут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 @denis13,таки могуть) Он куму на Крафтері 2012 року полізли колодки ручніка міняти(там система точно як в bmw), так там так погнило, шо я був у шоці. Мій міст на 15 років старший і живий. Ну шо дєлать, зібрали назад. Замовили з шрота залізки, будемо на днях доробляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 @denis13,таки могуть) Он куму на Крафтері 2012 року полізли колодки ручніка міняти(там система точно як в bmw), так там так погнило, шо я був у шоці. Мій міст на 15 років старший і живий. Ну шо дєлать, зібрали назад. Замовили з шрота залізки, будемо на днях доробляти. Напевно Крафтер з Баваріі де взимку дороги сіллю посипають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 @Июль,з Запоріжжя . До того не в курсі. Щитки дисків не знайшли-у всіх гнилі. Будемо підварювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 Я в шоці з тих німців. Обміряли блок, поршньова і циліндри в доброму стані. Хон заводський ще є. А авто пройшло хз скіки. Коліно тре замінити, бо дебіли їздили. Замовив вже. * материалы и этим все сказано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 @VETALZZZ,це точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 @Andriy1352, а МПСЗ хоть умеет "обучаться шуму двигателя"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2018 @Sj Makar,мпсз багато чо умєє. Не dme звичайно, та всеж майже як інжекторні ебу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @Sj Makar,мпсз багато чо умєє. Не dme звичайно, та всеж майже як інжекторні ебу. Так все таки можно на нем настроить фильтра детонации или не? * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @Sj Makar,мпсз багато чо умєє. Не dme звичайно, та всеж майже як інжекторні ебу.Так все таки можно на нем настроить фильтра детонации или не? * * Славік казав що датчик детонації(як і любий) прив'язати можна. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Славік казав що датчик детонації(як і любий) прив'язати можна. неее, ты не можешь понять суть вопроса... привязать можно и к жигулю мотор от какого то гольфа Р, с турбиной, компрессором, непосредственным впрыском и кучей других плюшей... другое же дело - заставить эти плюшки правильно работать... вот так и с МПСЗ, я до этого знал что они комплектуются датчиком детонации, но есть ли возможность "сказать" этой самой МПСЗ что конкретный мотор шумит именно так постоянно, а все что лишнее - это уже детонация? при этом когда ты ему "говоришь" как шумит мотор, то в этот момент в моторе 100% нет никакого намека даже на детон... на том же полноценном Январе 5.1 есть такая штука как "фильтры детонации", этот фильтр позволяет отличать нормальный шум мотора от детонации, то есть Январь знает что это шумит двухрядная цепь, что распредвал стоит на машине не идеальный и т.д... при этом не смотря на то что мотор классики шумный, на нем Январь может достаточно точно ловить детонацию! а те кто пишет что когда ставишь инж с датчиком детонации то обязательно надо ставить однорядку и гидрокомпенсаторы - они просто "не умеют готовить тот самый Январь" вот именно из-за этого я и задал конкретный вопрос, когда ты собираешься ставить датчик детонации на МПСЗ, есть ли возможность и умеешь ли ты настроить систему с датчиком детонации, так как в противном случае установка датчика не имеет практически никакого смысла... моторов одинаковых не существует даже по звуковому диапазону, и настройки фильтра детонации с одного мотора на другом моторе могут давать ложные срабатывания и завал УОЗ соответственно, либо же наоборот даже при наличии детонации углы не будут позднится и будет возможность развалить мотор, особенно когда водитель знает что у него есть датчик детонации и МПСЗ поправит ситуацию, значит можно ехать дальше так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @Sj Makar,я не збираюся ставити мпсз і відповідно на нього ДД. Це я раніше задавав таке питання, ще коли в мене воно було. Мені сказали, що можна поставити і буде працювати. А вже в глубини нюансів я не внікав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 а я так понял просто что новый мотор будет на карбах и МПСЗ... да и давно вроде ты писал, вэ6 хотел же, то писал что на карбах... так я что то не понимаю, какой же мотор будет все таки свапаться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 а я так понял просто что новый мотор будет на карбах и МПСЗ... да и давно вроде ты писал, вэ6 хотел же, то писал что на карбах... так я что то не понимаю, какой же мотор будет все таки свапаться? Так, мав бутиV6 на трьох вертікалках. Плани змінились. Тепер буде M44B20 під управлінням Bosch DME. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 понятно теперь а когда это будет? какие планы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах