Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2019 А де жугулик ночує ? Поблизу помешкання (2км пішки) є металевий гараж, а з іншого боку міста (12км кількома видами транспорту) є цегляний і ночують по черзі. Хочу я поїздити - беру Міні і їду в дальній гараж, де міняю на свого Жигулика і їду собі куди треба. Ставлю у ближній гараж. Хоче покататися дочка - зворотня процедура.Так дочці начеж ще нізя? Чи в задвірках десь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2019 Так дочці начеж ще нізя?За кермом завжди я. Хіба на "автодром" завезу - там собі вона і син вправляються головним чином паркуватися передом-задом і заїжджати до гаража тим чи іншим боком. Ну і всякі інші геци - змійка між покришками, чи проїзд якимось колесом по дошці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 Гасав сьоні цілий день, окрильонний, шо тачка валить[emoji4], і догасався. Виходю з магазіну аж бачу колесо набік. Ну вже потихеньку добрів додоми. При шальмуванні тягнуло вправо і кермо теж. Заїхав в двір, заглянув, а це розмальна пластина вилетіла після гасання по нашим дорогам. Завтра буду виправлять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 это где у тебя там пластина стояла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 Зламав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 это где у тебя там пластина стояла?В штатному місці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 по твоим фото ничего не понятно, переднее колесо боком\? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 @VETALZZZ, так, переднє. На першому фото добре помітно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 плохо рычаг прикрутил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2019 @VETALZZZ, хз, завтра розберусь шо там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2019 Якщо ви думали шо бачили все) Лада сєдан, не баклажан[emoji4] Роздивляйтесь поки картінки, а я тим часом букви напишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2019 Звонить телефон. Голос кавказький. Каже, дарагой. Купіл сіну шестьорку, пасматрі ато рейка стучіт а ваняєт под нагрузкой. Ну пригнав зранку сьоні і лишив. Я от недавно загнав. Машина одно умілєніє Заклеєний люк ви бачили. Стелю бачили. Торпєду від 03/06 бачили. Сідухи іно якесь. Підкапотка: -немає гвинта гбц той шо збоку на м8 -патрубок приварений до вентилятора -літній забір повітря на каструлі заварений наглухо Далі поки не роздивлявся. Заліз в яму)) -глушник фєєрічєский, жостко прикручений до днища і весь в мастилі. Вся жопа під низом в мастилі. Сапун редуктора подовжений шлангом і заведений в відбійник) Біля кардана вихлоп теж жостко прикручений) Добрався до рейки. Схожа на ИЖ. Кінечники ваз. Один розбитий і сама рейка тарабанить. Ну і спартівна юбка на фартуху Хто розуміє, той побачить, що ударне керування має бути дике. Ні про яке співпадіння шарнірів не йдеться) А. Ще салєнти якісь грубші. Вварені більші вуха в важелі. За розміром приблизно як в Логана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2019 это капец... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Бачив? http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=28&t=51677 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Бачив? http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=28&t=51677 Бачив.Не моє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, По фото очень даже в хорошем состоянии и ценник 200уев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, По фото очень даже в хорошем состоянии и ценник 200уев.Собі хоч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, Неее. Просто культовые для некоторых. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, Неее. Просто культовые для некоторых.Є любителі. Але мені не заходять такі грубі форми. Це кому барабани закрить, щоб не позоритись[emoji3] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Барабаны прикрыть. Ты это давай не очень. У меня жига на барабанах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Барабаны прикрыть. Ты это давай не очень. У меня жига на барабанах.Треба знач шось думати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, В жиге достоточно. На перед надо 15" ставить и ВУТ\ГТЦ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, В жиге достоточно. На перед надо 15" ставить и ВУТ\ГТЦ.І взад дискові теж треба.Та хоч шось робити треба. Коли ти останній раз їй щось робив? Коли катався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Бачив? http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=28&t=51677 офигеть! Вот это то что нужно! Обалденные диски. @Andriy1352, Неее. Просто культовые для некоторых. таки да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Коли ти останній раз їй щось робив? Коли катався? Купил на е46 задние амморты Кони В Киеве есть оф.диллер. Единственный в Украине. Ну как я понял. Коницентр. Обалденные диски. Человек с репутацией на форуме. Так что гавна не должен напарить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах