Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Можеш взяти волговський тіки іноземного виробництва. Так у меня такой и стоит Только с моими выездами на жигулях чего то рано сдыхает. Еще в прошлом году начал голову делать на резком нажатии на пидальку. Думаю все же разводняк волговский БОШ за 700. Будет не лень найду каталоги по БОШу узнаю делает ли вообще БОШ на жопорукие автомобили бензонасосы. Це як шарова лємф для жиги. На беху 500 а тут 200, хоч і шар більший))Хоча десь читав, на е34 волговські ДМРВ по бошу ставлять і витирають сльози щастя[emoji23] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Думаю все же разводняк волговский БОШ за 700.У мене волговський Вебер. Тільки я його купив колись за 300грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Можеш взяти волговський тіки іноземного виробництва. Так у меня такой и стоит Только с моими выездами на жигулях чего то рано сдыхает. Еще в прошлом году начал голову делать на резком нажатии на пидальку. Думаю все же разводняк волговский БОШ за 700. Будет не лень найду каталоги по БОШу узнаю делает ли вообще БОШ на жопорукие автомобили бензонасосы. В заводской колбе авто ваза стоит насос Бош на 2107я покупал себе колбу в бак новую, насос остался от нее * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Хоча десь читав, на е34 волговські ДМРВ по бошу ставлять і витирають сльози щастя Ну и солексы жигулевские ставят и вытирают слезы счастья. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Хоча десь читав, на е34 волговські ДМРВ по бошу ставлять і витирають сльози щастя Ну и солексы жигулевские ставят и вытирают слезы счастья. Ага. На м10)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 В заводской колбе авто ваза стоит насос Бош на 2107 Есть такой. +\-1000грн Вот как так получается. На гавмноБМВ м20 2000, а на 2107 1000грн. Вот жигули выгодная тачка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 В заводской колбе авто ваза стоит насос Бош на 2107 Есть такой. +\-1000грн Вот как так получается. На гавмноБМВ м20 2000, а на 2107 1000грн. Вот жигули выгодная тачка. Мой б/у лежит без дела, продавать буду в любом случае... если за б/у интересно будет - в личку напишешь, пробег у него малый, так как машина ездила мало, и почти сразу я поставил субару насос на 180 литров/час * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Мой б/у лежит без дела, Мне выносной нужен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Мой б/у лежит без дела, Мне выносной нужен. Нагадай, де він в тебе стоїть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Нагадай, де він в тебе стоїть? На днище, над редуктором. Сбоку чуток. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Нагадай, де він в тебе стоїть?На днище, над редуктором. Сбоку чуток. Насос который и так плохо охлаждается относительно погружного, еще и в кармане днища, еще и над теплым редуктором... в принципе ничего удивительного что жизнь его коротка * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Насос который и так плохо охлаждается относительно погружного, еще и в кармане днища, еще и над теплым редуктором... в принципе ничего удивительного что жизнь его коротка Может ты и прав. Гляну куда перенести можно подальше от "горячих" запчастей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Насос который и так плохо охлаждается относительно погружного, еще и в кармане днища, еще и над теплым редуктором... в принципе ничего удивительного что жизнь его коротка Может ты и прав. Гляну куда перенести можно подальше от "горячих" запчастей. Постав клімат(бажано роздільний)), насос на іспарітєль і буде тобі щастя[emoji2] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Постав клімат(бажано роздільний)), насос на іспарітєль і буде тобі щастя Може другую машину начать корчевать Все же на корчелыге весело прохватить. На громком выхлопе. В Киеве есть на Контрактовой площади туннель. Ух я в нем даю звуку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Постав клімат(бажано роздільний)), насос на іспарітєль і буде тобі щастя Може другую машину начать корчевать Все же на корчелыге весело прохватить. На громком выхлопе. В Киеве есть на Контрактовой площади туннель. Ух я в нем даю звуку Вчора біля епіцентра корч е36 проїхався. Їхав він повільно, але в нього такий пєрдоток, що в кожної другої автівки сирена спрацювала[emoji23] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Їхав він повільно, але в нього такий пєрдоток В моей после 3000 начинает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 @denis13, якись би відос запиляв. Але в тебе допроситися... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 якись би відос запиляв. Сракерский видос. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 якись би відос запиляв. Сракерский видос. Давай такий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Давай такий Ты лучше давай. А то как то остановился. Шо там по свапу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Давай такий Ты лучше давай. А то как то остановился. Шо там по свапу? Лишилось купити новеНе переключайся. Я постійно щось роблю, постю, кудись їздю. А свап нікуди не дінеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2019 Знов проблєма з штуцером вхідним карба-рухається. Колись на трохи допомагало підстукування. Потім підстукав щоб не рухався, обліпив холодною зваркою. Довгенько так їздив. Та чомусь зварка та розкришилась. Дивно. Як колєктор робив для вертікалки то теж її застосовував і нічого з нею не сталося. Отже застукав і заліпив знов. В пошуках верхньої кришки для вебера чи озона ваз. Може в когось валяється?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 18 червня 2019 В пошуках верхньої кришки для вебера чи озона ваз. Може в когось валяється? Десь валяється в гаражі, можу глянути, але можливо крива. Я б штуцер напаяв звичайним припоєм, і на гарячу попробував би запресувати, он люди так на ютубі посадочне під підшипники в коробці ремонтують, а тут невеличкий штуцер. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2019 В пошуках верхньої кришки для вебера чи озона ваз. Може в когось валяється? Десь валяється в гаражі, можу глянути, але можливо крива. Я б штуцер напаяв звичайним припоєм, і на гарячу попробував би запресувати, он люди так на ютубі посадочне під підшипники в коробці ремонтують, а тут невеличкий штуцер. Не маю паяльникасокирку а простим це не прогрієш.А як твоя кришка може бути крива?-зазвичай проблєма між низом і серединою. Тай кривизна верхньої кришки не так критична-на підсои повітря не впливає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 18 червня 2019 Раніше масивні речі паяв за допомогою будівельного фену і паяльника 40 ват, потім обзавівся пропаново кисневою горєлкою. можна прогріти за допомогою балончика для розпалювання багать, продаються на базарі. Кришка наче як є, але мені чомусь пам'ятається, що вона крива, завтра зможи глянути і сфотографувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах