Shostak 263 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 (змінено) Відео YouTube Змінено 19 лютого 2015 користувачем Николай-01 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 (змінено) Отверстие уже просверлил, даже почти по центру. Пробовал выкрутить подручными средствами - не идёт. Значит будем покупать экстрактор... И да - по поводу колпачков. Вот такие они были у меня: [spoiler="Тупо крошатся."> Примерил головку на 12, чтобы посадить колпачки: [spoiler="Как-раз!)"> А это уже один поменял: [spoiler="Первый - пошёл!)"> И ещё: на фото нифига не видно, но Веталь был прав - на башмаке очень глубокие борозды. [spoiler="Башмак, но там нифига не видно.:)"> Всё-таки видно борозды, когда увеличить. Картинка кликабельна. Змінено 14 грудня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 Значит будем покупать экстрактор.. якщо що можу позичити набір як на відео 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 (змінено) починай меньшим сверлом Так я вже свердлом десь на 5 (не дивився) просвердлив наскрізь. можу позичити набір як на відео Дякую, але я не люблю чужі інструменти брати - не дай Боже зломаю, буде невдобно... Але я буду мати на увазі, якщо щось. А ти давно його купляв? І за скільки, якщо не давно? Змінено 14 грудня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 Николай-01,на початку жовтня... хз-подарили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 подарили Інструменти - це хороший подарок... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 купи и не парся Посилання 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 виколупуй Не вийде. Я вже туди зірочку зі свого набору ключів забивав і пробував викрутить - не йде, зараза.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 Николай-01, то трішки більшим сверлом пройди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Вобщем дело обстоит так. Вчера меня один из одноклубников целый вечер ненавязчиво донимал, пока я не психонул, и пошёл снова в гараж. Andriy1352, Андрюха. Я тобі вже казав, шо я тебе люблю?... Плюнул я на все предрадссудки, и пошёл прямо в тапочках продолжать высверливать обломок шпильки - думаю сейчас всё окончательно испорчу, и с чистой совестью лягу спать. Но не тут то было! [spoiler="Тадам!"> Прошёлся ещё метчиком, и вот: [spoiler="Тададам!!"> Ну, думаю, накину ещё рокера: [spoiler="Рокера"> и пойду спать... Но какое там спать, если масть пошла! По совету optimus prime, нахлобучил на пыптык натяжителя гайку (штуцер?) от тормозной трубки (правда пришлось рассверлить немного): [spoiler="Как удлиничить чл.. натяжитель.:)"> В итоге добавилось около 0,5 см: [spoiler="Стало лучше!)"> В результате после двух оборотов кривым стартером цепь натянулась как струна, а раньше как сопля болталась. Ну и результат вчерашнего дня, точнее сегодняшней ночи [spoiler="Итог"> Правда если по хорошему, то все уже шпильки надо менять - на почти всех уже потянута резьба... На одной я таки скрутил - пришлось навернуть вторую гайку (теперь всерьёз задумываюсь о динимометрическом ключе с отсечкой... Вобщем осталось мне отрегулировать клапана (все оказались полностью зажаты, что естественно), поправить зажигание, поставить крышку и т.д., и пробовать заводить. Чем сейчас и планирую заняться после того как выпью кофе (три с половиной часа поспал..), так как по работе вроде опять сегодня не еду никуда. Как-то так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Николай-01, о, так скоро нова движка буде їздить бистро ти ,не те що я... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 так скоро нова движка буде їздить Нова движка лежить в сараї і сумує.... А це той шо на машині стоїть, і тут тільки нові ковпачки маслозйомні, майже нові рокери, і майже новий распрєдвал. Я в тебе вірив! Так якби не ти - я б і не пішов тоді робити, бо я вже було прийшов у хату, помив руки, повечеряв і збирався спати, а потім психонув і пішов знов в гараж.. бистро ти ,не те що я... Так мені просто дуже підфортило! Купив я лише ковпачки і щуп, а решта майже просто так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Хоч якась від мене користь)) Розізлив тебе до праці))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Нова движка лежить в сараї і сумує.. тю... а сенс цей робити якщо новий є? його ж зібрати то кілька днів треба, і вкинути день... чи я щось не розумію? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 то майже нова двіжка, її ше робити і робити, точити, купувати нове і так далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 чи я щось не розумію? Похоже на те. "Новий лежить" - там тільки проточений блок, нові пошні 05, і коліно 03 яке ще треба шліфонути. Просто проект тимчасово відкладений через скрутне фінансове становище... Emissions, 100% його ж зібрати то кілька днів треба, Якшо все є - то треба пару-трійку годин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Завёл автомобиль! Правда ещё ничего толком понять не успел, бо нужно срочно бежать. Вроде трясти его меньше стало... Шума точно меньше, но всё же где-то я большой зазор оставил - постукивает. А может то и не зазор... Потом посмотрим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 5 балов! Поздравляю! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 То ше не їздив? А які зазори робив? Температура яка в гаражі? Дехто рекомендує на випуск трохи більший зазор робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 А які зазори робив? 0,15, як положено. Температура яка в гаражі? Було тоді +5.. Дехто рекомендує на випуск трохи більший зазор робити. Та нє, в мене навпаки ляпає десь... На нашому моторі однаково зазор там і там. Просто може через те, що деякі грані злизані на солдатиках (я протупив помінять), і не можна нормально зажати - мучився довго, а потім покрутив корбою колінвал і перепровірив (деякі поправив). То ше не їздив? Їздив вже в магазин по крупи і хліб. Здається веселіше стала їхати. Правда толком не поняв, бо гололід на дорозі, асфальт обмерз. Трохи боком проїхав - машин не було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Дехто рекомендує на випуск трохи більший зазор робити. 0.13 на впуск можно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 (змінено) Вчера где-то в полночь видео снял, а сегодня сам посмотрел - поржал. [spoiler="18+ Много мата.">Відео YouTube Змінено 19 лютого 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Николай-01, не морочь голову с ЗДТ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 не морочь голову с ЗДТ. Аргументы?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Аргументы?.. ручник нужно делать, регулятор тормозов. нелегально, дорого, на передок (если без регулятора) 14 дюймовые тормоза ставить нужно. дорого еще раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах