Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Николай-01, вітаю з обновкою! бач масло дало необхідний зазор і зараз не люфтить. Заради цікавості спробуй ще в свій корпус. ключ краще мати. позич в киян на вихідні. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 (змінено) Привет всем! Потихоньку готовлюсь к субботе. Вот, сегодня прикупил на последние деньги - на пиве сэкономил!. Змінено 19 лютого 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 на пиве сэкономил Блин, тогда действительно все сурйозно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 (змінено) Сальники подделка, точнее реплика. Но ездить будут Змінено 12 грудня 2014 користувачем Дмитрий $ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Сальники подделка, точнее реплика. Но ездить будут Чим від оригіналу відрізняється? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Чим від оригіналу відрізняється? Продавцом. Шутка. А если серьёзно, то Но ездить будут - главное, ибо потом всё-равно буду новый мотор собирать. Вчера интернета небыло вечером, то сегодня похвастаюсь: [spoiler="Вместо тысячи слов.)"> Теперь мы живём в гараже, и будем потихоньку ремонтироваться. :bp: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Ура! Поздравляю!!! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Николай-01, хорошая новость, поздравляю!! 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 молодец)))) гараж супер. это классно когда можешь столько своими руками сделать) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Да я ещё много чего могу..... Вот только лень свою побороть не могу никак... И главная благодарность за практически всё что имею в этой жизни - моей любимой супруге, Маше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 золотые руки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 (змінено) Спасибо. Жена так же говорит... Но разговор не об этом! Разговор о том, что мне сегодня по бартеру за недорого подогнали одну такую хорошую вееееещь.... :bp: А вот рассухариватель не нашёл... Придётся сделать самому, но это минимум полдня потеряю... Змінено 19 лютого 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 что это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Николай-01, Замість тисячі вітань! Тепер я за Ластівку спокійний. золотые руки)) це той випадок, коли людина не балабол. Сказав-зробив Николай-01, я розсухарювач за 90 купив, але робити його не проблєма, як схочеш, точне креслення дам. Продавцом. Шутка.А если серьёзно, то - главное, ибо потом всё-равно буду новый мотор собирать. можеш одразу головку нормально зробити, а потім тіки клопи відрегулюєш. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Николай-01, еге))) а ты на пиве сэкономь)) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 (змінено) Николай-01, ну то не знімай. а креслення зараз зробим, щей зять, що на заводі робив, є біля мене. жди) Малюєм. Жди)) Змінено 19 лютого 2015 користувачем Николай-01 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Малюєм. Жди)) Це діло! Піду пива налию собі, та жахну за ваше здоров"я. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Николай-01, отже з пивом пополам намалювали))) лови зовнішній вигляд ну і креслення вибачай якшо непанятно. хош, дзвони, проконсультую, бо букви багато не скажуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Все там зрозуміло, дякую! Я подібним працював пару раз, а от саме за розміри - красно дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Николай-01, будб-ласка, звертайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 (змінено) Только что купил щуп, бо вчера забыл. У меня есть советские, которые веером - но я прошлый раз так с ними мучался... Собственно вот - стандартный: Кстати повезло - забрал последний! Полдня уже просрал (как всегда)... Лень, блин, непреодолимая... Пойду делать рассухариватель - постараюсь пофоткать процесс и вечером отчитаюсь. Змінено 19 лютого 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Как это было, или Как сделать очень нужную вещь из валяющегося под ногами хлама.. По имеющимся размерам, и прочим соображениям - набрасываем от руки чертёжик (исходя из имеющихся материалов): [spoiler="Чертёж"> Затем подбираем подходящего диаметра трубу: [spoiler="Мерял сразу тарелкой. :)"> Размечаем согласно чертежа и вырезаем болгарином такую детальку: [spoiler="Основная часть"> На глаза попалась большая толстая шайба с подходящего размера отверстием - её обрежем и обточим до нужного наружного диаметра: [spoiler="Разметить замечательно вышло штангенциркулем."> Находим обрезок профиля, но так как его длины не хватает - добавим длину подходящим прутком. [spoiler="Как раз будет круглая ручка.:)"> А потом, жованый крот, выключили свет!!!1... Пришлось вспоминать где ножовка по металлу, ручная дрель... И резать и сверлить всё вручную, ибо время не ждёт. Выгибаем всё как надо - и ждём появления света: [spoiler="Уже на что-то похоже...)"> С появлением света (через два часа), обрезаем и обтачиваем шайбу, и загоняем её внутрь: [spoiler="Становится похожим на задуманное. :)"> Теперь всё обвариваем, обтачиваем, убираем заусеницы: [spoiler="Почти готово.)"> Собираем в кучу: [spoiler="Profit!"> В итоге за полдня работы (из-за отключения света), экономим 70-90 грн. А шо делать!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 ну норм че) молодец) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Николай-01, Молодчик! науку всмоктуєш швидко, тай руки не з сексуального місця ростуть(про що вкотре пересвідчився). завтра вже можеш замінити сальники. єто дєло 20-ті мінут 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Николай-01, динамометрический есть?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах