solomon321 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 (змінено) Кто ставил такой коленвал . Как качество ? Размеры в допуске ? Змінено 16 листопада 2014 користувачем solomon321 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 купуй Украiнське Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
toten 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 только АвтоВаз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
solomon321 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Мелитополь совсем кака ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Колено не воздушный фильтр , который можно заменить в любой момент. Надо ставить заведомо качественную деталь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
solomon321 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Я как раз про качество и спрашиваю . Кто ставил , мерял , не брак ли гонят ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 solomon321, а точнее? Что за фирма делает? А то я такого у нас не слышал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
solomon321 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Завод такой. Мелитопольский моторный завод . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Гы... А он ещё дышит? Был у меня знакомый, работал там. Найду его, спрошу - отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 стремно изза цены, а какой факт что автоваз 100% не попадется брака? Думаю в даной ситуации, покрайней мере лично для меня приемлемее купить б/у точно будеш знать что будет работать. Тут вот кто то ж продавал тайговский и с 03 было тоже сообщение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
solomon321 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Может мне не везет просто , но все что б\у покупать пытался было полное коричневое . Из б\у только тахометр норм оказался . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
toten 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Посилання вот тут покупал пару раз,всё норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 наш одноклубник Jet ставив наче такий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 Спросил. В двух словах: не бери. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 Может мне не везет просто , но все что б\у покупать пытался было полное коричневое . Из б\у только тахометр норм оказался . ну есть авторынки запоминаеш продавца едеш к токарю и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 Я брал этим летом мелитопольское 213-е колено. Пока полет нормальный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 All!@nce, а мотор кто собирал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 All!@nce, а мотор кто собирал? Я вместе с мастером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Cristina 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 Я себе купил размер в допуске балансировка тож нормальная и качество не хуже автоваза купил неделю назад в коробке все как положено запечатано в смазке , и я перед этим брал БУ такой же ток СССР ищо занес на балансировку и проточку сказили он кривой и нету там что уже точить я его вернул обратно и за эти деньги купил новый наш ...пока нариканий нету ..почему о нем говорит плохо не знаю много знаю кто ставил норм катаються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
solomon321 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2014 Спасибо всем , кто откликнулся . Больше думаю в сторону нашего . Цена сейчас тоже решает . Ставил клапана наши , Луганские . Отличные клапана на мой взгляд . Но не для сракерства , конечно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VASILIU72 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2016 Ну как там с нашим коленвалом? Как ходят? А то самому нужно покупать. Вот и интересуюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 9 липня 2016 я мелитополь на деталях в 2013 году брал и сразу собрал мотор до сих пор ходит и нареканий нет, хоть тоже все говорили не бери его только автоваз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serjjjjj 5 Скарга Опубліковано: 5 березня 2017 Значит хороший 213 вал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 16 червня 2018 день добрый кто знает, если полумесяцы колевала не влезают, их можно как то сошлифовать?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 16 червня 2018 2101 блок собираешь? можно, но потом КВ балансировать обязательно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах