Troor 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 ахаха девушка заправляется Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 Pirat833,Дэн, он проклятый))) я его как увидел - у меня руль из рук выпал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 Тоже видел этот "ужазик", блин трамвай для обычных дорог прям. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 MuMik, Ты Миша наверное подумал что у тебя в глазах двоится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 feb73,да я о**ел)) стою на светофоре а он слева подъезжает... я просто не поверил глазам)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 отаке мля... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 nasa, где ты эти снега находишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 На просторах нашей области... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 мужики не у кого не завалялся верх от жигулевской печки. куда радиатор печки вставляется и к чепу кажется крепится заслонка? моя рассыпалась от старости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 Вот эта подборочка мне нравится <iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/ocoCnwfa0ck" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 Наверное это субьективно,но по мне копейки смотрятся круче чем 5ки и 7ки ,а почему нет 3ек и шестерок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 а почему нет 3ек и шестерок )) а они не "валят" )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 (змінено) Нашол фотку, на ДР друга ездили толпой на волошскую косу, хорошо посиделы Змінено 10 лютого 2012 користувачем Sufix Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 MuMik, да, впще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 )) а они не "валят" )) Советские малолитражки - на дачу и домой!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Витос, на какую косу вы ездили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 (змінено) Жэка-шабашник,а где ты свой набор гайковых ключей брал??? зашел сёдня в магаз тот что Макс говорил а там здаровый такой набор всего 575купонов - залипуха какаято?? и вообще кто из производителей рулит?? Змінено 10 лютого 2012 користувачем MuMik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 набор всего 575купонов - залипуха какаято Я тебе Миша пример приведу, а дальше сам думай. Когда я на Автомире работал, мне выдали инструмент AmPro, хороший инструмент кстати. Так вот, одна отвертка стоила по ценам 2006 года около 35 гривен. А там в наборе много чего было, шабашкина ключи отдыхают. Хороший инструмент очень дорого стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 так и я о чем!!! там набор всего 575грн стоит... а мне качество важно - у меня батя кистью плоскогубцы ламает, а про гаечные ключи я просто молчу... мне нужны покрепче)) есть вариант из пиндосии заказать, но там же всё дюймовое блин(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Ну так уж и всё дюймовое. Лехусы и прочие, которые для их рынка-так в метрических размерах всё. Кроме спидометра и термометров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 feb73,ну те наборы что я смотрел все в дюймах... хотел себе заказать офигенный набор свёрл, так они тоже в дюймах - хорошо вовремя раздуплился)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Витос, на какую косу вы ездили? Волошская коса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 никто завтра на авторынок не будет ехать случайно? к стати посоветуйте какую мне шпаклевку взять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Flar, Нормальная - Novol универсальная Грунт кстати Novol небери, он испоганился. Бери APP. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Виталя ты ей пользовался!? Если да то когда последний раз, да ещё и универсальной... На встрече покажу последтвия от этой шпатлёвки, не вздумай даже кому то советовать!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах