kontinental 174 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 Давай договорятся!!! Сколько хочеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 kontinental,ок, читай лс =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
рома 14 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 (змінено) какой свет лучше? Змінено 5 січня 2012 користувачем рома 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Где отчет?????????????????? Публика жаждит! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 рома 14,bi-xenon =) kontinental, отчет будет когда все будет готово =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 усем приуведь!!! во че новенького =))) могу сказать, что свет стал лучше... не знаю из-за чего, но свет теперь направленый, а не лупит куда попало =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, откуда оптика? Похоже на Москвич 402. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,Дима, я брал только стекла, потому точно сказать не могу =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, значит все таки от 402-го. Прикольно все же ,как спустя года оптика снова стала актуальной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier,сфоткай плс. свет перед стеной. интересно как с такими стеклами и ксеноном строится пучек. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,+1, менять на Весем не собераюсь! =) WAZ,ок, скажу только одно, теперь я четко вижу разницу между ближним и дальным.. раньче этого почти небыло заметно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, честно говоря не вижу в том весеме ничего такого, оптика да и оптика. На 06 у весем мне вообще оптика не нравится, освар лучше и это не только мое мнение. НА нивере у меня весем, на 01 освар, и честно говоря на 01 свет даже повеселее как то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,с тобой полностью согласен, пробывал и то и то, освар будет занимать место главной оптики в моем авто з.ы. хотел спросить, видал как-то 01 с решоткой в которую встроеные доп фары, как твое мнение на счет этого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, мнение резко отрицательное. Сколько видел ни разу не видл удачной интеграции, сразу видно что в 70-80 это дело лепилось. На бампер ставь - покрасивей в разы будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,думаеш? есть старая доп оптика, но корпус в ней не айс..посему думал встроить в решотку =))) есть идея поставить туда мои старые лампы осрам.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, старпер стайл будет, я те грю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,ну да впринцепи... но..бампер жалко сверлить... кронштейны придумать шоль... и да, наконец перенесу номер под бампер =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, если бампер в идеале, то конечно лучше кронштейны, а если уже перешел в раздел "деталь на каждый день" то сверли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,та тььфу-тьфу нормальный.... вот теперь как кронштейны и к чему цеплять то.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Edifier, попробуй сделать перемычку за бампером, завяданную на 2 кронштейнах бампера, на ту перемычку мона через Г образные кронштейны фары тулить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Дмитрий $,хм.. как варинт пластина..... да, спасибо, возможно и так =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 =)) в связи с продажей своего выхлопа поставил сток.... где мой звук, набор оборотов? я тачку не узнал =)) зато тихо =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Edifier, да ладно, прибедняешся, давай обновками хвастайся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 kontinental,=)) уговорил! ш-нива, резаные, зад! Панара =) 4-2-1 =)) есть передние также ш-нива, но фотки буду завтра.... большое спасибо Континенталю за содействие!!! ах да, забыл =) моя новая хлопушка =) RoyalWolf 404125 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 всем здрасти =)) дроп я машину.. такой она была до: а такой она стала после: =)) в сравнении с Антохой =)) я в шоке.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах