Retrolover 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Bo, зато результат сторицей оправдал затраченное время! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sav 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 во что обувать думаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 долгострои быстро только хомячки размножаются, все качественное делается не спеша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 во что обувать думаешь? Щас думаю над этим Но хочется 185\65 или 175\60 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 Bo, а пошире ниче нереал найти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 Bo, а пошире ниче нереал найти??? да тяжеловато будет найти и еще уменя диск в притирку с аркой если резина будет чуть шире диска ее порвет ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2010 Итак машинка пошла на следующий жизненый круг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 С чем Вас и поздравляю! Моей еще чуть чуть и уже третий круг пойдет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Недавно были подрезаны задние пружины еще на 1 виток и зделан фотосет! Такто оставляйте свои коментарии )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Вах, красавица, смотрел на драйве. ах и ох Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 шикарно!, но для полной конфетки не хватает изюминки- молдинга под дверями) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 Сегодня прикупил новые вайтволы ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 Итак вылажую фото своих новых разварок (увы мне они не стали так как машина черезчур низкая оказалась будем это завтра исправлять) На разварки была натянута безкамерка, все отлично нечего не спускает! Отбалансировались в ноль, грузики весят маленькие и мало Ширина диска с хампами 230мм натянули 155 резину задул их как попало чтоб покататься на них до первого снега а там зазиму довиду их до ума ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 Ахрн! вот это стрейч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Caponi 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 Bo, тачка супер!!! красавчик, вложил явно кучу времени, средств и терпения!!! Подскажи пожалуйста, на сколько проблематично ставятся вайтволы, на сколько их хватает ( если я правильно понимаю, то они рано или поздно рвутся или что-то в этом роде), хочу себе поставить, хотя у меня диски и не классика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 на фотке с колесами явно не машинка твоего бортовика))) хотелось бы глянуть как на твоей смотрится))))) а как это через чур низкая))))) .....бывают плохие дороги))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 nazgul, я думаю его, просто фотки фотошопом обработаны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 nazgul, я думаю его, просто фотки фотошопом обработаны фото реальные эти колеса мне не влезли ила того что я незахотел загибать внутринюю кромку задних арок пару фоток с телефона выложу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mustangXXX 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 епсель-мопсель, аж себе копейку захотелось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 опача, лада пауэр! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Caponi 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2010 епсель-мопсель, аж себе копейку захотелось... Копейки будут жить вечно!!! тем более такие!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lada_Power 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Всё будет жить вечно если за ним следить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TMU 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Bo, зачет. Такие же разварки с покраской сделать сможешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bo 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Могу только шов будет незначительно виден так как будет порошковая покраска стоимость покраски примерно 65 грн диск Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TMU 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 Bo, номер телефона дай мне свой пожалуйста. В личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах