Roma 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Ваз 2106 78г. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Что?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 А конкретніше, де що за скільки в кого фото відео?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max_B 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 терпение, только терпение =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Roma 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 (змінено) та суко пів години друкував а воно мене с форуму викинуло, запросило авторизацію і все пропало Спробую ще раз написати в скороченому варіанті Стуканув двіжок, я тілки недавно купив авто, мало що тямлю. Найшов майстра, за невеликі гроші, розкололи мотор, оказалось в піддоні кусок фанери десь 30х40 + маслонасос тріснув, через нього закачало куски тої фанери, забило масляні тунелі, вобщем стуканув 3 шатун на коленвалі. 1.Шліфовка блока і коленвала 500грн. 2Порншні під 79.4 в сборі автрамат 690 грн 3Вкладиші,прокладки,сальнікі, півмісяці і т.д. 540 грн. 4Б/В помпа, заклепування п*ятки корзини зчеплення 100 грн. 5Остальні проблеми вирішили на місці через наявність у моториста складу старих запчастин. 6Інші витрати 100-200 грн. 7Майстер зароботу хоче десь 800 грн такяк я все мив чистив і допомагав збирати. Завтра запуск. Все вийде-відпишусь, ні, всеодно відпишусь. Доречі дуже багато запчасти залишили не чіпаючи, бо дід в якого я її купив наїздив з 78 року близько 300 тис. Правда свічки крутив він крепко,стоять ввьортиші, різьби на головці майже нема Доречі підскажіть як правильно пройти обкатку з моїми симптомами, на форумі інформацію не знайшов Змінено 29 квітня 2015 користувачем Roma Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Roma, Знаешь,из-за самой жадности хозяина страдает не только он сам,но и человек который все это собирает (делает),согласен что с нынешними з/ч не так просто набрать двигатель,но ваша вся раббота (не полная капиталка) приведет еще к большим затратам. Я всегда задавался вопросом- почему человек делает капиталочку у одного, а консультируется с другим (другими)? Дай бог чтоб эта вша не полная капиталка не вылезла мотористу боком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Тому лвигуну вже хана не бачив я ще жлдного вазовского класичного мотору без капіталки щоб проіхав 300тис км,і щось занадто дешево 800гпн навіть для Луцька з відки я родом,тобі дешевше бу придбати або в нас на форумі або походи по варшавці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 Чё? На форуме 2106 была трёха без капремонта преодолела пробег в 500 тыс км! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 та суко пів години друкував а воно мене с форуму викинуло, запросило авторизацію і все пропало Большие тексты пиши в ворде, а потом переноси. ё? На форуме 2106 была трёха без капремонта преодолела пробег в 500 тыс км! Ну и? У меня 600тык. Сейчас об этом кто то напишет на другом ресурсе. А доказательства? Их нет , как и самого пробега скорей всего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 Чё? На форуме 2106 была трёха без капремонта преодолела пробег в 500 тыс км! Gutman,500тыщ,300тыщ.Какие то нереальные цифры.Я не знаю,как машины ездят с таким пробегом.Вернее,ездить они могут,но насколько хорошо?У батиной 06,на момент продажи пробег был 172000км,с 1978 года ничего не делалось с двигом.Ну свечи,сальники то понятно,менялись.Да,машина ездила,но на 100км уходила почти литра масла,дыму больше чем от паравоза.А так да,ездила.Потому я согласен с w-126, У меня 600тык. Сейчас об этом кто то напишет на другом ресурсе.А доказательства? Их нет , как и самого пробега скорей всего. Добавлено через 52 секунды Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Skiba76 114 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 Это все из-за дешевой фанеры. В поддон лучше ложить дорогую, она на куски не рассыпается. 1 srg_a відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 это одного меня заинтересовало откуда там фанера? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 это одного меня заинтересовало откуда там фанера?Откуда,это понятно,положилиА вот зачем???Но на этот вопрос,мы вряд ли услышим ответ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pasa22 28 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 я ремонтирую клиента машину ваз2107 2004 года выпуска машина в такси только хозяин ездит на ней пробег 280 тисяч км на метане в двигателе только цепь и звездочки менял масло да малость берет гдето литр на 10000 и нормально работает хотите верте хотите нет а кто сомневается пускай приедит в ужгород я покажу машину вот такие дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 одного меня заинтересовало откуда там фанера? Меня ещё одно заинтересовало! Как: маслонасос тріснув, через нього закачало куски тої фанери, положилиА вот зачем??? Для заполнения объёма - шоб масла меньше заливать. Экономия. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 Откуда,это понятно,положилиА вот зачем?? Выскажу свое субъективное мнение на этот счет.Ну типа ИМХО. Скорей всего для того , что бы при интенсивных разгонах , дрифте , масло не отливало от маслоприемника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 что бы при интенсивных разгонах , дрифте , масло не отливало от маслоприемника. w-126, Типа листка в ведре с водой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 травня 2015 w-126, Типа листка в ведре с водой? Что то такое и хотел сказать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 2 травня 2015 а металла под рукой небыло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 2 травня 2015 Я так и не понял, откуда взялась фанера, но не важно. По сути, есть смысл не делать "недокапремонт" а собрать денег и сделать полноценную капиталку с заменой всего необходимого. В итоге это обойдется дешевле, чем по несколько раз переделывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 2 травня 2015 Три раза делал капремонт двигателя. После ремонта пробег 120-130 тысяч, замена колец и сальников, и потом еще 70-80 тысяч. Вал еще тысяч 50-100 бы отездил, а вот блок больше 200 тысяч никак. Масло в первом случае минералка Азмол, во втором полусинтетика NESTE, замена через 8 тысяч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Roma 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Нарешті добрався до компа. Кароче ситуація така. Зібрали двигуна, поставили на авто. Завели з проблемами, оказується в мене там переливав карб*юратор. виправели і завели, прогріли десь до 85 гр. заглушили, потім десь після години відпочинку знов завели, з*явився піск. заглушили зразу, далі прокручувалитільки корбою, виявився піск тільки після двох оборотів колінвала, опреділили що десь в 4 циліндрі. Зняли двигун назад. Розібрали. Виявилось що на циліндрах з самого верху є видимість тертя. Думаю що може кольца погані, бо теплові зазори поробили на 0.25, а вони якісь китайські, може в них розширення інше. Сьгодні повезем до іншого токаря, можливо проблема ще бути в поганій шліфовці блока. А взагалі ця тема покаже для інших варто робити так як я чи ні. Згодом відпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Скорее всего это кривой шатун, а не кольца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Roma 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Всім доброго дня. Знайшли причину піску. Виявляється токар лохонувся. Він шліфанув блок як на перший ремонт 79.4, а там зверху циліндр має вироботку, треба було точит як мінімум 79.7. Завіз я їм назад блока і набор поршнів з пальцями і кільцями, мають купити мені нові в зборі, і переточити, звичайно все за їхні гроші. От така ситуація. Доречі ще взнав що кільця булине китайскі, а германія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 SM? Kolben-Smidt? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах