Перейти до публікації
Roma

Недокапремонт двигателя!

Рекомендовані повідомлення

та суко пів години друкував а воно мене с форуму викинуло, запросило авторизацію і все пропало

Спробую ще раз написати в скороченому варіанті

Стуканув двіжок, я тілки недавно купив авто, мало що тямлю. Найшов майстра, за невеликі гроші, розкололи мотор, оказалось в піддоні кусок фанери десь 30х40

+ маслонасос тріснув, через нього закачало куски тої фанери, забило масляні тунелі, вобщем стуканув 3 шатун на коленвалі.

1.Шліфовка блока і коленвала 500грн.

2Порншні під 79.4 в сборі автрамат 690 грн

3Вкладиші,прокладки,сальнікі, півмісяці і т.д. 540 грн.

4Б/В помпа, заклепування п*ятки корзини зчеплення 100 грн.

5Остальні проблеми вирішили на місці через наявність у моториста складу старих запчастин.

6Інші витрати 100-200 грн.

7Майстер зароботу хоче десь 800 грн такяк я все мив чистив і допомагав збирати. Завтра запуск. Все вийде-відпишусь, ні, всеодно відпишусь.

Доречі дуже багато запчасти залишили не чіпаючи, бо дід в якого я її купив наїздив з 78 року близько 300 тис. Правда свічки крутив він крепко,стоять ввьортиші, різьби на головці майже нема

Доречі підскажіть як правильно пройти обкатку з моїми симптомами, на форумі інформацію не знайшов

Змінено користувачем Roma

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Roma, Знаешь,из-за самой жадности хозяина страдает не только он сам,но и человек который все это собирает (делает),согласен что с нынешними з/ч не так просто набрать двигатель,но ваша вся раббота (не полная капиталка) приведет еще к большим затратам. Я всегда задавался вопросом- почему человек делает капиталочку у одного, а консультируется с другим (другими)? Дай бог чтоб эта вша не полная капиталка не вылезла мотористу боком.

Поділитися повідомленням

Тому лвигуну вже хана не бачив я ще жлдного вазовского класичного мотору без капіталки щоб проіхав 300тис км,і щось занадто дешево 800гпн навіть для Луцька з відки я родом,тобі дешевше бу придбати або в нас на форумі або походи по варшавці

Поділитися повідомленням

Чё? На форуме 2106 была трёха без капремонта преодолела пробег в 500 тыс км!

Поділитися повідомленням

та суко пів години друкував а воно мене с форуму викинуло, запросило авторизацію і все пропало

Большие тексты пиши в ворде, а потом переноси.

ё? На форуме 2106 была трёха без капремонта преодолела пробег в 500 тыс км!

Ну и?

У меня 600тык. Сейчас об этом кто то напишет на другом ресурсе.

А доказательства?

Их нет , как и самого пробега скорей всего.

Поділитися повідомленням

Чё? На форуме 2106 была трёха без капремонта преодолела пробег в 500 тыс км!

Gutman,500тыщ,300тыщ.Какие то нереальные цифры.Я не знаю,как машины ездят с таким пробегом.Вернее,ездить они могут,но насколько хорошо?У батиной 06,на момент продажи пробег был 172000км,с 1978 года ничего не делалось с двигом.Ну свечи,сальники то понятно,менялись.Да,машина ездила,но на 100км уходила почти литра масла,дыму больше чем от паравоза.А так да,ездила.Потому я согласен с

w-126,

У меня 600тык. Сейчас об этом кто то напишет на другом ресурсе.

А доказательства?

Их нет , как и самого пробега скорей всего.

Добавлено через 52 секунды

Поділитися повідомленням

Это все из-за дешевой фанеры.

В поддон лучше ложить дорогую, она на куски не рассыпается.:evil:

Поділитися повідомленням

это одного меня заинтересовало откуда там фанера?
Откуда,это понятно,положили:multi:А вот зачем???Но на этот вопрос,мы вряд ли услышим ответ.

Поділитися повідомленням

я ремонтирую клиента машину ваз2107 2004 года выпуска машина в такси только хозяин ездит на ней пробег 280 тисяч км на метане в двигателе только цепь и звездочки менял масло да малость берет гдето литр на 10000 и нормально работает хотите верте хотите нет а кто сомневается пускай приедит в ужгород я покажу машину вот такие дела

Поділитися повідомленням

одного меня заинтересовало откуда там фанера?

Меня ещё одно заинтересовало! Как:

маслонасос тріснув, через нього закачало куски тої фанери,

положилиА вот зачем???

Для заполнения объёма - шоб масла меньше заливать. Экономия.:multi:

Поділитися повідомленням

Откуда,это понятно,положилиА вот зачем??

Выскажу свое субъективное мнение на этот счет.Ну типа ИМХО.

Скорей всего для того , что бы при интенсивных разгонах , дрифте , масло не отливало от маслоприемника.:)

Поділитися повідомленням

что бы при интенсивных разгонах , дрифте , масло не отливало от маслоприемника.

w-126, Типа листка в ведре с водой?:multi:

Поділитися повідомленням

w-126, Типа листка в ведре с водой?

Что то такое и хотел сказать.:multi:

Поділитися повідомленням

Я так и не понял, откуда взялась фанера, но не важно.

По сути, есть смысл не делать "недокапремонт" а собрать денег и сделать полноценную капиталку с заменой всего необходимого. В итоге это обойдется дешевле, чем по несколько раз переделывать.

Поділитися повідомленням

Три раза делал капремонт двигателя. После ремонта пробег 120-130 тысяч, замена колец и сальников, и потом еще 70-80 тысяч. Вал еще тысяч 50-100 бы отездил, а вот блок больше 200 тысяч никак. Масло в первом случае минералка Азмол, во втором полусинтетика NESTE, замена через 8 тысяч.

Поділитися повідомленням

Нарешті добрався до компа. Кароче ситуація така. Зібрали двигуна, поставили на авто. Завели з проблемами, оказується в мене там переливав карб*юратор. виправели і завели, прогріли десь до 85 гр. заглушили, потім десь після години відпочинку знов завели, з*явився піск. заглушили зразу, далі прокручувалитільки корбою, виявився піск тільки після двох оборотів колінвала, опреділили що десь в 4 циліндрі. Зняли двигун назад. Розібрали. Виявилось що на циліндрах з самого верху є видимість тертя. Думаю що може кольца погані, бо теплові зазори поробили на 0.25, а вони якісь китайські, може в них розширення інше. Сьгодні повезем до іншого токаря, можливо проблема ще бути в поганій шліфовці блока.

А взагалі ця тема покаже для інших варто робити так як я чи ні.

Згодом відпишусь.

Поділитися повідомленням

Всім доброго дня. Знайшли причину піску. Виявляється токар лохонувся. Він шліфанув блок як на перший ремонт 79.4, а там зверху циліндр має вироботку, треба було точит як мінімум 79.7. Завіз я їм назад блока і набор поршнів з пальцями і кільцями, мають купити мені нові в зборі, і переточити, звичайно все за їхні гроші. От така ситуація.

Доречі ще взнав що кільця булине китайскі, а германія.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз