black_ac 7 Скарга Опубліковано: 25 травня 2015 респект! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 По моему все с машиной клево, только надо ещё один комплект колес взять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 По моему все с машиной клево, только надо ещё один комплект колес взять. Олдускльні легкосплавні диски вже куплені і ждуть своєї черги. А що з цими колесами не так? Шумоізоляція " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Деякі деталі салону: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Рэспект за идею проклеить тонкий ковролин поверх резинового покрытия. Я не додумался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Рэспект за идею проклеить тонкий ковролин поверх резинового покрытия. Я не додумался. Будь-ласка 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Олдускльні легкосплавні диски вже куплені і ждуть своєї черги. А що з цими колесами не так? а фото тих дісачів для затравочки де? як на мене, то з цими колесами все супер, бракує хіба хром болтів (колісних) і тоді не ставити ніяких ковпаків + можна попробувати вліпити центр капси хромовані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Что сказать, когда нет слов... Хочется просто сидеть и пускать слюни... По крайней мере теперь я вижу куда я буду двигаться со своим салоном Точнее, я и раньше это знал, а теперь увидел результат, Буду признателен за контакты мастера, который занимался перетяжкой. 1 Facktor відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 30 травня 2015 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 травня 2015 Оце салон так салон! Справді машинка вихідного дня. В такій на риболовлю не поїздиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 31 травня 2015 (змінено) Блин, читаю тему как все пускают слюни и никак не могут нарадоваться. А я один что ли, что не вижу ни одного фото?! Змінено 31 травня 2015 користувачем Gutman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 травня 2015 Не один. Ще Вітя не бачить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 31 травня 2015 Зашел сейчас другого браузера, ну уж очень хотелось посмотреть, и чудо - я вижу все фотки. Машинка действительно стоит пристального внимания. ТС, отличный подход к автомобилю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Я тоже с оперы не вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 я вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 я бачу ші в андроїді і в хромі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Посмотрел фотки с эксплорера, ну что сказать, салон на любителя конечно, нет контраста как по мне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2015 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2015 Гарні машинки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 Facktor, Макс, а хто на "двійці"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 Двійка хороша теж! Якщо не помиляюсь, на ній диски із цієї синьої ДропМодівської 2103 із Луцька, так? І що з приборкою, не влазить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 Facktor, Макс, а хто на "двійці"? Вчора катався по центу і там пересіклися випадково і познайомились. Двійка хороша теж! Якщо не помиляюсь, на ній диски із цієї синьої ДропМодівської 2103 із Луцька, так?І що з приборкою, не влазить? Я не питав. Мені здається що я їх в один період часу з такими дисками бачив в місті. до речі синої 03 щось давно не видно в місті. Вініл дав потовщення панелі, якщо приборку всунути до кінця, то вийняти її буде вкрай проблематично. Я ще хочу скрутити пробіг до 0 перед тим як її на місце поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Facktor, зрозуміло! а підвіска буде нижчою? чи так і залишиться... а то резина передня мала а зазор між аркою і колесом великий, просилося б шось зробити із цим(( чи то колеса більші, чи кліренс нижчий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Здаров! Такая огромная работа проделана на отлично! Буду следить за развитием событий! 1 Facktor відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 липня 2015 Да прям невесту себе заделал. Работы море, результат красивый. По дискам\резине будешь думать? А двойка тоже крутецкая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах