Heartless13111 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2011 Татуировка в виде надписи на спине! Вот и решил ник такой сделать) а 13 число рождения, 111 просто что бы не совпадал ни с кем ник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kubrakovivan 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 ЭЭЭ, просто транскрипция фамилии и имени на латинском языке. Если кому интересно играю в CS:S (че то прет играть не знаю почему) там у меня НИК ЛиквидатоР, но так прозвали односервовцы. Если кому интересно поиграть вместе пишите в личку. Буду рад. Играю ради удовольствия, и настроения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 Первая часть ника - имя, вторая - город. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Паша 1987 Київ 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2011 Тут народ з різних міст, захотів щоб було зрозуміло хто я і звідки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JamStyle 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Варенье люблю абрикосовоеПо сути варенье - джем...Ну так и получилось,вареньевый стиль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Зелик 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 по жизни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
killman 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 передрал с фильма (ник такой был у главного героя фильма) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2107 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 (змінено) Мое авто ВАЗ- 2107 ( NO COMMENT ) Змінено 2 листопада 2011 користувачем 2107 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
живчик 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 уменя на работе все пили водку а я жывчик,после чево ктото ишол спать а я успевал делть свою работу и чиюта )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zzaponka 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Да кто бы знал?.. Сначала хотел взять ник "Zzz" -- сплю, мол. Я вообще товарищ не импульсивный. Но оказалось, что эта комбинация символов на некоторых сайтах слишком короткая, на других уже занята. Поэтому появился ник "Zzaponka". =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aj2131 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 ник происходит наполовину от имени моего а вторая половина это модель моего авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scorpy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 У меня все просто, знак зодиака скорпион, а Scorpy-укороченная версия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
анджей 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 (змінено) Мой ник. Анджей это на польском языке Андрей. Змінено 16 листопада 2011 користувачем анджей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётрек 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 от имени, так лучше звучит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 (змінено) Ну, впринципе все просто - Dar - это часть названия моего родного города Энергодар, ну а Helen - мое имя Нику уже довольно много лет, второй мой ник который есть в инете - Дар Змінено 24 листопада 2011 користувачем DarHelen дополнение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mr.Vlad 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Да собственно имя да и всё тут, немного с англо приставкой . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Idler 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 в переводе <Бездельник>))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Renist 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 Работаю механиком на RENAULT. Вот откуда и Renist Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeyAV 5 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2011 Имя + инициалы латинкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2011 изначально ник из CS все думают что 41 - это возраст) а нифига... это Жекан"чі"к) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
n91geka 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2011 перший смартфор н 91 і ім'я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ефим 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 Погоняло родом из далекого детства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Malina 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 Фамилия у меня Малиновский) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seid 2 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Seid - имя 6-го сына. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 (змінено) Tymothy - когда-то был такой актер Тимоти Далтон, а вообще-то просто потому, что не каждый может правильно написать, Змінено 13 червня 2015 користувачем Tymothy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах