Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Смотрите выше по теме - я подобное решал, и с картинками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Doktor 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2016 доброго дня,я новенький,нещодавно придбав ваз 2102 з торпедою і проводкою з 2106!Питання внаступному не працює преривистий режим двірників,я підозрюю що реле немає зовсім так як проводка не підключена до кінця,підскажіть де його шукати і які кольори проводів на фішкі?бо під торпедою багато вільних розйомів!Дякую наперед. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2016 Возле левой ноги водителя на боковой стенке ищи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 21013 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2016 Doktor,до реле іде 4-контактна колодка,проводи: червоний,жовтий,білий і сірий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2016 Вообще подобные дела надо начинать с покупки схемы электрооборудования автомобиля... сразу пропадет уйма вопросов..... а так, это лечение по фотографии получается точнее даже не по фотографии.... лечение со слов )))). Можно представить его результаты... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Doktor 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2016 проблему вирішив всім дякую,виявляється цей розйом витягли аж в моторний відсік,він просто висів без релюшки,я її там і залишив під капотом щоб в салоні не щолкала! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах