Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Привіт одноклубники я теж ,можна сказати, з м.Луцька....живу в смт.Рокині...навчаюсь в Луцьку.... Давно спостерігаю за форумом..коли побачив шо тут є свої - зареєструвався.:)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Привіт одноклубники я теж ,можна сказати, з м.Луцька....живу в смт.Рокині...навчаюсь в Луцьку.... Давно спостерігаю за форумом..коли побачив шо тут є свої - зареєструвався.:)

Нас тут так багато шо можна по пальцях порахувати:(

Поділитися повідомленням

:bk:

Може з часом ситуація трохи зміниця на краще, бо і на Волині є багато достойних Жигуликів

Поділитися повідомленням

бачив пару штук,реальні копи,одну бачив -то на світлофорі дрюкав іномарок шо огого..

magentis підкажи де в Луцьку краще купляти запчастини......бо блін купив в автомагазині Ольга супорти фенокс а вони потікли, а так біше вроді не нашо не жалівся.....але всеодно цікаво де краще???

Поділитися повідомленням

ZDOROVAN

Проблема не в тому шо ти в Ользі купив, а в тому шо в Фенокса зараз загато підробок.

Непоганий магазин на Електроапаратній біля ВІЕМа, "АвтоСпорт" вроді називаєця,

до Жигулів просто куга запчастин (даже мотори нові є).

Я обично купляю на Формулі, хотя на старому базарі вибор більший, але їхати туди

далеко(хотя більше западло:multi:)

Скільки за той Фенокс дав?

Змінено користувачем magentis

Поділитися повідомленням

magentis шось забув....вроді 60 за один супорт...а так ше купував помпу то 90...паше норм,купив задній робочий але він мені трохи непідходить...ну зара він стоїть то вроді норм. Про магазин Авто спорт вперше чую,не бачив шось ніколи....дивно. Слухай, ти собі БЗС не ставив??? Мені цікаво які ціни і де купував, сьогодні в знайомого питав,в Ользі працює, то комплект БЗС на класику ( трамплер, катушка,комутатор)411грн....і плюс провода тесла сіліконові 76, свічки НЖК 92 і виходить 580 ,вітчим на москаль 2140 ставив , то казав шо 220 потратив,але без свічок і проводів. Може на базарі дешевше?

Нада розвивати гілочку....агітувати лучан власників жигуликів....і планувати якісь зустрічі))). Я б залюбки приходив...жаль прав ще не маю(((((літом здавати буду

Поділитися повідомленням

ZDOROVAN

БЗС не ставив, бо справді то є трохи накладно, хатя всі кажуть шо на безконтоктному машина себе краще веде.

Нада розвивати гілочку

підтримую:ay::bf:

Поділитися повідомленням

Пора би нам усім зібратись і поспілкуватись. Особливо це стосується бажаючих їхати у львів 24 квітня.

Пропоную наступної пятниці ввечері. До кого маю телефони - передзвоню на тижні.

Поділитися повідомленням

У пятницю 26 березня відбудеться зустріч клуба.

18.00 бар Ланцелот на Відродження

Особливо це стосується бажаючих їхати у Львів.

Поділитися повідомленням

У пятницю 26 березня відбудеться зустріч клуба.

18.00 бар Ланцелот на Відродження

Особливо це стосується бажаючих їхати у Львів.

Бажано відгукнутися завчасно, а не в останню мить...

Поділитися повідомленням

Є бажаючі всім разом з"здити в Озерце покупатися як тільки погода буде?

Поділитися повідомленням

Всім привіт!!)) якось рився в і-неті по певних питання на рахунок копійчинки і натрапив на чей форум.... бачу і свої є, що мене обрадувало.... перечитавши форум міста, бачу не багато охочиш пітримувати марку авто.... Якщо будуть якісь зустрічі, повідомте завчасно, якщо можна - +380990757947 Саня...

Поділитися повідомленням

Якщо є бажання, то в пятницю 3.09 на 20.00 на парковці біля ВНУ зі сторони Роуз кафе.

І до речі мої моб номери

068 56 218 56

050 438 38 74

Макс

Поділитися повідомленням

Я до 3 вересня не поремонтую свою копійку:bh: Може хто підкаже де в Луцьку нормально і не дорого можна пофарбувати авто?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз