Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Посилання Західноукраїхнська спільнота автомобілістів ТТК розпався і всі хто ше на кінці були організували цю спілку! ПРиєднуємося! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2010 Де всі???? ато таке відчуття, що на форумі живемо тільки я і фактор з луцьких.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 ну так і є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 Скільки машинок з Луцька організовається приблизно???? я їду точно!!! можливо один в машині, Андрій ще не знає чи поїде взагалі, а якщо поїде, то або своєю, або зімною.... блище до вихідних скажу точно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Сані ще раз респект за те що дуже виручив. З луцька поки що орієнтовно 5-6 машин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Завжди будь-ласка!!! всеодно вдома сидів, не було практично чим занятись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 Тепер точно ясно.... їду я сам своєю автівкою... якщо є бажаючі, місця вистачає, та і веселіше буде їхати)))) доречі, де точно має бути зустріч??? як домовлялись за там тамом на 8.00 ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 Перед там-тамом. Я може підсажу тобі пару пасажирів якщо у мене не буде вистачати місця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 якщо Вітя поїде зімною + він ще казав за одного хлопчину, то в мене ще є 1 місце, якщо трошки потіснитись то 2... і тоді всі будуть довольні, всі будуть сміятись...))) Але з Вітьою ще точно не ясно, тому розраховувати на мене можеш!!!! я не відмовлюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Є така тема: 31 жовтня буде день автомобіліста. Тому збираємось клубом, робимо кружок по місту і їдемо в Ківерці в бар "Гопачок" і там святкуємо. До свята постараємось організувати для всіх наклейки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GODKR@T 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 Доброго дня усім!))) нарешті я зареєструвався... (хоча якби не наполеглева допомога Ghost_Rider'а, то я і досі тут нічого не писав би) На рахунок зустрічі 31 я за!))) коли і де збір?? зробив трошечки свою машинку, як побачите, строго не судіть))) але робота ще іде і плани огого які)))) Доречі, Саня також як завжди за зустріч... от тільки на рахунок поїздки в Ківерці, можливо десь можна блище??? зібралися б тоді без машин і просто попили б пива!!))) повідомлення маде бай Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 привіт всім,я тоже тут.Думав шо в луцьку нічого такого нема, а получається є. На рахунок 31 числа я точно не зможу ,у дружини 1 листопада днюха,то на вихідні їдем на родіну в млинів. та ше і машину треба доробляти ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 sergio привіт. Читай форум. Про всі майбутні зустрічі тут обов"язково буде написано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 корошо)))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 sergio,вітаємо в наших рядах!!!))) доробляй авто, справляйся з справами і чекаємо на зустрічах))) ато в Луцьку щось не дуже шумно, а машинок їздить трошки)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 добро,але роботи ще багато,ще треба знайти теплий гараж для покраски Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 ну, з гаражем не допоможу, але по запчастинах знижку можу зробити!! усім луцьким заказав, отже не стісняємся, запитуєм....))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Сані і Андрію респект. Дуже сильно виручили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Будь-ласка!!!! звертайся, якщо щось потрібно буде.... ато копійка то таке діло, що любий може зателефонувати і просити допомоги.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 хотів я звичайно поїхати з вами 31 покататись, але бачу, що ніц не вийде.... зламав ногу, тому зможу бути хіба пасажиром.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 ох йопт Саня, заберу тебе пасажиром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 та лан... не вперше з гіпсом ходити)))) якщо все буде добре, то з GODKR@T'ом прийду!! якщо вже йому не вийде, то наберу тоді до тебе.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 доречі, коли там збір і де??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mars_000 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 доречі, коли там збір і де??? Огласите пож. весь список! время и место куда подехать, я смогу присоединится после 17 часов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 такс.... Дзвони тільки що макс, видно доступу до і-нету немає.... на 13.00 біля ВНУ з сторони роуз кафе.... а далі буде видно хто як і куди...))) mars_000,набереш завтра до когось, як будеш мати час, а далі план дій тобі скажуть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах