Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Посилання

Західноукраїхнська спільнота автомобілістів

ТТК розпався і всі хто ше на кінці були організували цю спілку!

ПРиєднуємося!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Скільки машинок з Луцька організовається приблизно???? я їду точно!!! можливо один в машині, Андрій ще не знає чи поїде взагалі, а якщо поїде, то або своєю, або зімною.... блище до вихідних скажу точно!!!

Поділитися повідомленням

Сані ще раз респект за те що дуже виручив. :ay:

З луцька поки що орієнтовно 5-6 машин.

Поділитися повідомленням

Тепер точно ясно.... їду я сам своєю автівкою... якщо є бажаючі, місця вистачає, та і веселіше буде їхати))))

доречі, де точно має бути зустріч??? як домовлялись за там тамом на 8.00 ??

Поділитися повідомленням

Перед там-тамом.

Я може підсажу тобі пару пасажирів якщо у мене не буде вистачати місця

Поділитися повідомленням

якщо Вітя поїде зімною + він ще казав за одного хлопчину, то в мене ще є 1 місце, якщо трошки потіснитись то 2... і тоді всі будуть довольні, всі будуть сміятись...))) Але з Вітьою ще точно не ясно, тому розраховувати на мене можеш!!!! я не відмовлюсь))

Поділитися повідомленням

Є така тема: 31 жовтня буде день автомобіліста.

Тому збираємось клубом, робимо кружок по місту і їдемо в Ківерці в бар "Гопачок" і там святкуємо.

До свята постараємось організувати для всіх наклейки.

Поділитися повідомленням

Доброго дня усім!))) нарешті я зареєструвався... (хоча якби не наполеглева допомога Ghost_Rider'а, то я і досі тут нічого не писав би) На рахунок зустрічі 31 я за!))) коли і де збір?? зробив трошечки свою машинку, як побачите, строго не судіть))) але робота ще іде і плани огого які)))) Доречі, Саня також як завжди за зустріч... от тільки на рахунок поїздки в Ківерці, можливо десь можна блище??? зібралися б тоді без машин і просто попили б пива!!)))

повідомлення маде бай Ghost_Rider :multi:

Поділитися повідомленням

привіт всім,я тоже тут.Думав шо в луцьку нічого такого нема, а получається є:lol:.

На рахунок 31 числа я точно не зможу ,у дружини 1 листопада днюха,то на вихідні їдем на родіну в млинів. та ше і машину треба доробляти )))

Поділитися повідомленням

sergio привіт. Читай форум. Про всі майбутні зустрічі тут обов"язково буде написано

Поділитися повідомленням

sergio,вітаємо в наших рядах!!!))) доробляй авто, справляйся з справами і чекаємо на зустрічах))) ато в Луцьку щось не дуже шумно, а машинок їздить трошки))))

Поділитися повідомленням

добро,але роботи ще багато,ще треба знайти теплий гараж для покраски

Поділитися повідомленням

ну, з гаражем не допоможу, але по запчастинах знижку можу зробити!! усім луцьким заказав, отже не стісняємся, запитуєм....)))

Поділитися повідомленням

Будь-ласка!!!! звертайся, якщо щось потрібно буде.... ато копійка то таке діло, що любий може зателефонувати і просити допомоги....:)

Поділитися повідомленням

хотів я звичайно поїхати з вами 31 покататись, але бачу, що ніц не вийде.... зламав ногу, тому зможу бути хіба пасажиром....

Поділитися повідомленням

та лан... не вперше з гіпсом ходити)))) якщо все буде добре, то з GODKR@T'ом прийду!! якщо вже йому не вийде, то наберу тоді до тебе.... ;)

Поділитися повідомленням

доречі, коли там збір і де???

Огласите пож. весь список!:bm: время и место куда подехать, я смогу присоединится после 17 часов

Поділитися повідомленням

такс.... Дзвони тільки що макс, видно доступу до і-нету немає.... на 13.00 біля ВНУ з сторони роуз кафе.... а далі буде видно хто як і куди...)))

mars_000,набереш завтра до когось, як будеш мати час, а далі план дій тобі скажуть...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз