Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Я теж хочу весною. Ghost_Rider,мою наклейку наклеїти ніколи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 та буде ще час!!!)))) максову машинку скоріше обклеїли, як мою..... але як кажуть, перший блін завжди комом.... хоча взагальному вийшно кльово)))) ще хочу одненьку наклеєчку доклеїти на форточку і все))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 (змінено) Ghost_Rider,А на фотрточку то вже навіщо? Змінено 15 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 ну, взагалі в нас 2 наклейки є.... одна невеличка на заднє лобове скло, а друга маленька на форточку задню.... ну, впринципі можна клеїти де тобі подобається)))) я ще вирішив трошки приколотись роздрукував одненьку наклейку собі зовсім таку, яка не стосується клуба... от хочу доклеїти її))) колись, як наклею, то покажу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 в мене велика на заднє стікло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Я дуже хотів прийти, жаль не вийшло((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Vovan, в нас на задньому склі розміром 50х6 см. ZDOROVAN, буває.... на слідуючій зустрічі побачимось.... доречі на зустрічі було нас дуже мало, нажаль.... думаю буде тепліше, то буде народу більше... чи не так? А взагалі хочу внести пропозицію збиратись хоча б 2 рази в місяць.... не обов'язково автівкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 (змінено) Ghost_Rider, То яка? в мене від краю до краю, тіко я ще свою не клеїв, немає коли, то погоди немає. Змінено 15 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 тобто яка??? розмір я писав вище а надпис "www.vaz2101.org".... досить прикольно дивиться, в зеркалі не заважає, і з другої машинки видно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 я б собі малесеньку наклеїв би. http://s61.radikal.ru/i174/1012/a4/44bda6a6311f.jpg " rel="external">Посилання така. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 от приблизно такі в нас і наклеєні....))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 а ще менші є? моя лежить гордо в серванті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 є маленька наклейка яку на форточку клеїли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 (змінено) така піде, якщо на форточку то двф треба, щоб і з однієї, і другої сторони. Так гарніше., ще питання, електроштори на бокові і заднє вікно ніхто не пробував ставити? Змінено 15 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 окі!!))) буде 2 маленьких наклейки....))))) а за електроштори не чув.... напевно прикольно було б... )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Ghost_Rider, як в мерседесі бізнес класу, захотів відкрив, захотів закрив, і все з кнопки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 тоді ще й повний електросклопакет потрібний..... і консоль управління кожним елементом як в літаку!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 Колись в мене така штука стояла, коли машину заводиш, то казало "Вітаємо вас на борту нашого авіалайнера, бажаємо приємної подорожі" а коли глушиш то "Дякуємо що скористалися послугми наших авіаліній" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 крута штукенція!!!))))) не замучувала своєю балаканиною???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 точно, особливо на невеликих переїздах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Треба мабуть створити сторінку "Авто одноклубників Луцьк" як ви на це дивитесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Народ хто в нас їздить на чорній капєйці з білими полосами по борту??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Треба мабуть створити сторінку "Авто одноклубників Луцьк" як ви на це дивитесь? Думаю не варто.Будуть фото з зустрічей, на них все буде видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Facktor, Просто треба буде попідписувати де чия машинка і все.... перші фото з зустрічей я не міг попідписувати, так як не знав людей.... Доречі, фа-фа і блим-блим з маршрутки на пр. Волі, якраз навпроти ВНУ десь в 18.40 sergio, в клубі не бачив!!!!))) та і взагалі в Луцьку походу не бачив її.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 його(власника )будуть шукати,бо сьогодні по волі біля київської пацана малого чуть не збив на пішоходному і навіть не притормозив,зацепив зеркалом,зеркало аж відірвало,добре шо малому нічого,може хіба синяк буде,пацан в рубашці родився бо той десь до 80 лупив:bu: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах