K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Начёт воскресенья - Веталь просил передать что сбор в 11 утра около "Чайки". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Доброго дня. смс отримав. У мене в машині буде два вільних місця. Бажаючих під'їхати дзвоніть 050-443-85-57 - Діма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 мене нажаль не буде... 1,5 тижня тому як прооперували мені плече.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 мене нажаль не буде... 1,5 тижня тому як прооперували мені плече.... Выздоравливай! На пробеге посвященном дню рождения копейки ждем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 А погода - вередуе. Що будемо робить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Народ, в связи с погодой - думайте - может где-то есть места с беседками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 DerSieger-я то с девушкой ехаю,и может Андрей с супругой будёт-к стати-Андрюх ты с Галкой буш аль сам???? ....а по поводу погоды-завтра сбор-а там посмотрим!....ну и еще вопросы по поводу мангала и шампуров-я беру ...у меня и то и это есть-так что просто угля или дров купим!...и кто-то связывался с Костей???может он пасажыром захотёл-бы поехать???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Не забудьте шо сьогодні переводять годинник!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Косу должна была прийти СМС. Но можешь позвонить ему для надежности ещё. Буду с женой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Я вам заздрю! Ми ще не їздили на природу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Дякую всім, особливо організаторам. Ось і в мене пару фото: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 ось найшов в оголошеннях. Мо кому нада буде. Продам до копейки-двері,пороги,капоти,стойки,і ще там щось є. Зроблено в СССР ще в маслі.Телефон 0966755623-Коля.Дзвонити по телефону. я тільки дав оголошення,залізо колеги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 Конкурс рибацької фотографії з призами та заохоченнями. Всі хто вміє ловити рибу і робити гарні фотографії - ГАЙДА НА КОНКУРС!!! Умови тут - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 ...итак-первое открытие сезона прошло на "ура"!!!!!!!!. ..следующий вопрос товарищи-предлагаю:пока есть время,на скажем так число 8 месяца Мая(покуда выходной) попробовать замутить поездку в Тараканов....или в Берестечко(Козацьки Могилы)......вносим корективы и предложения!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Тараканов +++++ Берестечко голая степь, либо не проникся дзеном либо я не понял к чем там все Есть еще одно предложение это Кременец 100км. Есть что посмотреть: несколько кладбищь, замковая гора с офигезным видом, и в целом архитектура Вчера видел Юру (возможно кто то из старперов его еще помнит). Покрасил копу, наклейки byob'а, вроде повареная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 ...в Берестечко не степь-а Музей-заповедник!!!!!!!!!!!!...и посмотреть там есть что точно!!!!!!!....Тараканов тоже катит))))...в принцыпе как и Кременец.....еще можно и в Луцк-и с тамашними потусим,и полазяем по Луцку....)))... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Народ привіт!!! Підкажіть де в рівному можна купити віброізоляцію окрім Декор Авто??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 СРОЧНЯК!!! потрібна допомога. якогось милого поломались відцентрові вантажики в трамблері. "мєня тєрзают смутниє сомнєнья" шо вони продаються окремо а за цілий трамблер 400 гривасів відкашляти впадлу. може в кого завалявся уреканий восьмьорочний з цілими вантажиками - до віку не забуду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Извините что не смог присоединится к открытию сезона)))!Когда следующая встреча?Как"поклеятся"?Завтра гоню на розвал-схожения!Еще...как поменять задние(боковые стекла)?Подробно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 AlexACS-шумку можно взять во "ВЛАСТ"е...или у меня...)))))))))...набери меня-там расскажу...-093-791-98-19, 095-591-26-89,096-156-79-80... Игорян-какие именно задние боковые???какая машына?? DerSieger-набери Андрюху-у него есть знакомый на 8-ке,может и поможет.....или на б/у ишшы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Задние боковые от ВАЗ 21011(не форточки)!У меня есть комплект тонированных,хочу их поставить в место простых.Розшыл дверь,снял направляющую,а стекло не выходит из двери....((( Добавлено через 36 минут СРОЧНЯК!!!потрібна допомога. якогось милого поломались відцентрові вантажики в трамблері. "мєня тєрзают смутниє сомнєнья" шо вони продаються окремо а за цілий трамблер 400 гривасів відкашляти впадлу. може в кого завалявся уреканий восьмьорочний з цілими вантажиками - до віку не забуду! http://torg.rv.ua/bb/viewtopic.php?f=65&t=115522&start=0&hilit=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BC+%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%80" rel="external">Посилання Добавлено через 1 минуту DerSieger чел продает Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Игорян-еще бархатки сними!!!!..и ттогда с помощью "заламывания" вытянешь!!!!!!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 форточку нужно снимать? Если в курсе,то напиши все по-порядку,что нужно делать.Нужна наклейка! Когда следующая встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах