DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 16.04 у Рівному на мототреці Спідвей!! Можливо зробили б парад на "Копійках" там?? я можу поговорити за вхід, думаю не відмовлять... для цього потрібно 5 "Копійок"... оце тєма! я за. треба доробляти ласточку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 ...я отпадаю по внешнему виду авто((((...только пасажиром... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 це шо весь клуб в рівному? 3 машини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Якщо навіть буду на роботі(в Рівному)всеодно приєднаюся!Мій мобайл в контактах"Рівненчан".Оновив фото,але не "ласточку"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Завтра треба вирішити терміново , так чи ні. Треба у справах на Хмельницьку обл. махнуть. Якщо мероприємства на мототореці небуде - хотів би мати вільну суботу. Так що будь ласка завтра до вечора результат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 (змінено) це шо весь клуб в рівному? 3 машини? Їй бо - сумно Я пролітаю оскільки мені ще салон тра дозбирати=)) Скільки можна вже нас інтригувати. Поки виїдеш то наші жигулі згниють Змінено 14 квітня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Відбій тривозі... на суботу всі вільні!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Шкода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 То що мототрека не буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Народ хто може дати 4 колеса на 2-3 дня?? дуже треба не їздити, а просто щоб в гаражі машину збирати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Могу дать - перезвони мне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 (змінено) Привіт всім. 19.04-20.04.2011р. д/н. копійки буду святкувати в м. Львів ( по роботі):(:( Срочне питання: Знайомий їде в Германію може провести тітани іменно 4:98. Скажіть від яких машин підходять диски на ВАЗ 2101 ( марка модель)? Сказати треба сьогодні. Також (я в цьому сильно не розбираюсь) треба вказати всі параметри ( тіпа вилєт...). Пропишіть параметри (буде ставитись на резину 175х70 r13)? Змінено 18 квітня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 неодноразово мав справу з німцями. по дисках і гумі в тому числі. фразу "на жигуль" вони розуміють краще ніж хенде хох. головне шоб людина яке це в них бере, не була повним рагульом і не впарили їй какашку. вильоти/шмильоти зможеш відредагувати на місці проставками або жертвуючи ресурсом певних агрегатів. накрайняк, вартість дисків в німців дозволить тобі їх продати в україні дуже швидко, відбити своє бабло, ше й заробити на цьому на хорошу б/у гуму. перевірено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Срочне питання: Знайомий їде в Германію може провести тітани іменно 4:98. Скажіть від яких машин підходять диски на ВАЗ 2101 ( марка модель)? Сказати треба сьогодні. Також (я в цьому сильно не розбираюсь) треба вказати всі параметри ( тіпа вилєт...). Пропишіть параметри (буде ставитись на резину 175х70 r13)? Оо ну тогда покупай сразу вторую ходовку... Ходовка копейки оч слабая для титанов особенно как ты ездишь на рыбалку и т.п. и т.д. еще раз не советую брать. Лучше возьми хорошую резину новую или балон поменяй. Кароче.... Как на счет собрать сегодня завтра на пиццу если пробег не сложылся. На 20_00 в Сиесту м? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Я в принципе не против скромно отметить ДР копейки. Но если только 19-го ибо в среду-пятницу будет гостить начальство со Львова - не буду просто иметь времени. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Тогда сегодня срочная перепись населения у кого есть телефоны звоните. Сегодня в 20_00 около Сиесты. Веталик - коза_ностра - постарается быть Слава - К 452 - звонил Дима в Львове Кто кому может позвоните, предупредите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 (змінено) Привiт всiм. Пишу зi Львова. Обiдно що не з Вами. Бажаю смачного пива Зі святом. Змінено 21 квітня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Андрюх ты что аватарку с тетками поставил???????? 8 ) Не ну ладно бы мустанг, тем более желтый, но тетки то!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Андрюх ты что аватарку с тетками поставил???????? 8 )Не ну ладно бы мустанг, тем более желтый, но тетки то!!!!! Ну а чё? Гламурно ж... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 андрюха, якби вони більше роздягнені були, то було б ващє! да, і з проводами пока відбій. не в них діло. кажись знайшов проблему - тутички Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Ну не раздетые (у нас статья за это), а в бикини и мыли машину, вот это было б гламурно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Що скажете? Сьогодні повинен дати відповідь. " rel="external">Посилання Більш детально тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 немного их оттюнить(покрасить в 2 цвета)-и весчь!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 немного их оттюнить(покрасить в 2 цвета)-и весчь!!!!!!!!!!!!!! В два кольори розглядаю правда не знаю які Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 ну типа черный и серебристый я так понимаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах