Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

У меня мероприятия точно 7-го и точно 9-го. По идее 8-го можно - хотя может и не получится, но постараюсь.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

значиться так.

джерело можна виключити з списка. дивитись там дійсно особливо немає на шо. а набрати водички і вмити мордяку хто захоче зможе по дорозі назад.

острозька академія+ костел капуцинів виключаєм з списка. можна було б погуляти, кажуть там гарно. але це коли нема чим більше зайнятись. тобто - не особо!

Татарська надбрамна башта - зарозша, запущена, обкопана городами та обставлена хатами. особливо дивитись немає на шо. мабуть теж виключаєм з списка. хіба просто проїхати біля неї, стоїть над дорогою.

є ще синагога, але вона не відноситься до памяток, дуже запущена і виходячи з фото перебувати в ній небезпечно для життя.

1. Луцька вежа - Острозький Музей книги та друкарства - понеділок вихідний.

2. Костел Успiння Дiви Марiї, Замок князiв Острозьких, Нова (Кругла) башта, "Вежа мурована", Богоявленська церква, Надбрамна дзвiниця - все в одному місці, можна замовити екскурсію, вихідний - понеділок.

3. [color="#0000ff">нетішинське море" rel="external">Посилання. можна було б і вплотну до атомки підїхати (видовище теж заворажуюче), але то треба буде мотануть км з 20 всторону від маршрута.

4. Свято-Троїцький Межиріцький монастир-фортеця" rel="external">Посилання, с.Межиріч

5. Руїни замку Малинських, с. Новомалин

є ще в острозі Музей нумізматики" rel="external">Посилання може кому цікаво, то можна включити в програму.

"хвилинку" теж можна в графік не включати, а натомість кожен візьме собі з дому тормозок, можем маленький пікнічок зробити.

з всього перерахованого бував тільки на морі, під атомкою да років 17 назад в музеї книги. тому було б цікаво побачити.

Поділитися повідомленням

значиться так.

джерело можна виключити з списка. дивитись там дійсно особливо немає на шо. а набрати водички і вмити мордяку хто захоче зможе по дорозі назад.

острозька академія+ костел капуцинів виключаєм з списка. можна було б погуляти, кажуть там гарно. але це коли нема чим більше зайнятись. тобто - не особо!

Татарська надбрамна башта - зарозша, запущена, обкопана городами та обставлена хатами. особливо дивитись немає на шо. мабуть теж виключаєм з списка. хіба просто проїхати біля неї, стоїть над дорогою.

є ще синагога, але вона не відноситься до памяток, дуже запущена і виходячи з фото перебувати в ній небезпечно для життя.

1. Луцька вежа - Острозький Музей книги та друкарства - понеділок вихідний.

2. Костел Успiння Дiви Марiї, Замок князiв Острозьких, Нова (Кругла) башта, "Вежа мурована", Богоявленська церква, Надбрамна дзвiниця - все в одному місці, можна замовити екскурсію, вихідний - понеділок.

3. нетішинське море" rel="external">Посилання. можна було б і вплотну до атомки підїхати (видовище теж заворажуюче), але то треба буде мотануть км з 20 всторону від маршрута.

4. Свято-Троїцький Межиріцький монастир-фортеця" rel="external">Посилання, с.Межиріч

5. Руїни замку Малинських, с. Новомалин

є ще в острозі Музей нумізматики" rel="external">Посилання може кому цікаво, то можна включити в програму.

"хвилинку" теж можна в графік не включати, а натомість кожен візьме собі з дому тормозок, можем маленький пікнічок зробити.

з всього перерахованого бував тільки на морі, під атомкою да років 17 назад в музеї книги. тому було б цікаво побачити.

+100!!!!!!...и тем более сможем с "тормосками" остановится в любой удобной для нас точке,и когда захотим!!!!!!!!...

Поділитися повідомленням

DerSieger, +1. Хороший вариант. Теперь только дата.... Лично мне пофик когда...

Поділитися повідомленням

08.05 я на роботі:(

Може двадцяті числа розглянемо?

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

ну ...в принцыпе я сейчас точно сказать ничего не могу-начинаются огороды(((..но в принцыпе-лиш-бы восскресенье-тогда должон быть!!!!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Кстати через недельку с хвостиком ДР 2101..... кагбы тонкий намек на толстые обстоятельства

Поділитися повідомленням

ну на 15 мин могу дать со своей машины на крайняк (синие силиконовые Тесла). Есть ещё в гараже старые (красные а-ля советские) - когда снимал были рабочие - но они не силиконовые - на БСЗ наверное не идеальный вариант.

Поділитися повідомленням

Пойдут только резистор на трамблере будет на больший износ работать. но силикон конечно лучше)

Поділитися повідомленням

Кстати через недельку с хвостиком ДР 2101..... кагбы тонкий намек на толстые обстоятельства

Мож пробіжимось по місту ?:)

Поділитися повідомленням

можна і пробігтись.

якшо до того часу свою ласточку починю

SLIP, якось зазвоню до тебе за провода. піскочу попробую чи буде різниця

Поділитися повідомленням

Ок. Звони - так надежнее. Потому как на сайт могу за день и не зайти ни разу.

Поділитися повідомленням

...ой ну народ незнаю что и сказать-вы сообразите что хотели-или по городу сделать пробег и остатся тут,или ехаем на Острог с предложеной раньше програмой.....ато и то и это у нас не получится сделать за один день....

Поділитися повідомленням

Ну тоді по-любому Острог зпрограмою....:) в травні.

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

наскільки я розумію дн копійки 19.04. а остріг плануємо не раніше 08.05. в один день звісно шо не получиться.

17.04 вербна неділя, буде напряг пробіг організувати. можна було б 16.04 але я більше схильний провести весь день в гаражі раком біля ласточки. так шо х/з.

стосовно острога, дивлюсь по собі шо окрім як 08.05 теж х/з чи в мене получиться. з 13 по 15 я на фесті, далі трудодні в селі відробляти треба, да і сезон рибалки як-не-як

Поділитися повідомленням

16.04 у Рівному на мототреці Спідвей!! Можливо зробили б парад на "Копійках" там?? я можу поговорити за вхід, думаю не відмовлять... для цього потрібно 5 "Копійок"...

Поділитися повідомленням

Якщо не буду на роботі,то приєднаюсь!Буду знати на 150% 15.04. після обіду,відпишу в темі десь в 17:00(15.04.)

Поділитися повідомленням

Якщо дйсно дозволять проїхатись по колу...я обома руками за.

Кажіть де і яка година.

Поділитися повідомленням

спочатку назбираємо за сьогодні 5 автівок в нормальному стані... а завтра я побалакаю з керівництвом команди... Я пролітаю оскільки мені ще салон тра дозбирати=))

Поділитися повідомленням

Я за. (Якщо жовтий жуль підходить :multi::multi::multi:). Ще б голубого найти - щоб жовто-блакитно розпочати:-).

Потрібна консультація: Прийшов час міняти рульову колонку на мому ВАЗ 2101 1974р.в.

Хто надасть інфу чи підходять рульові колонки з ВАЗ 2107 2009р.?

Або взагалі з яких вазів підходять рульові колонки?

Надзвичайно буду вдячний якщо хтось дасть контакти майстра в Рівнному котрий реставрує убиті колонкі.

Поділитися повідомленням

Я за. (Якщо жовтий жуль підходить :multi::multi::multi:). Ще б голубого найти - щоб жовто-блакитно розпочати:-).

Добавлено через 52 минуты

Потрібна консультація: Прийшов час міняти рульову колонку на мому ВАЗ 2101 1974р.в.

Хто надасть інфу чи підходять рульові колонки з ВАЗ 2107 2009р.?

Або взагалі з яких вазів підходять рульові колонки?

Надзвичайно буду вдячний якщо хтось дасть контакти майстра в Рівнному котрий реставрує убиті колонкі.

Від 2107 не катить... там зовсім по-іншому.. підходить від 2103,06

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз