toretto-s 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Искал на разборке вольтметр, как на 2105, по случаю нашел вместо него эту штуку. Честно говоря- давно хотел такой поставить. Часы всеравно неработают. Процесс установки занял гдето около часа. Патрубок отбора ваккума находится во впускном коллекторе под штуцером подогрева колектора (маленький такой был, заглушон болтом на 6, пришлось просить знакомого токаря чтоб выточил такой штуцер). В общем, я доволен. Но вольтметр никто не отменял, будет установлен в семерочную стойку, когда пийдет мафон, выигранный на торгах аукциона и установленный в нее. " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 toretto-s а вот к этому прибору что еще нужно приобрести (если мона фото), и можно немного об установке и подключении с фоторепортажем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
toretto-s 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 Помимо самого прибора мне пришлось приобрести шлангочку для отбора ваккума (такая как на трамблер идет, на ваккумник) и попросить за 10 рэ)) токаря чтоб выточил маленький штуцер, чтоб вкручивался в отверстие на *6* в коллекторе. Вот собсно и все, правда на место часов оно не стало как родное, так как диаметр часов больше. Пришлось ободок сделать ( на фото ) из алюминия и облагородить имевшимся виниплексом. Подсветку подключаем от подсветки бывших часов. Фото подсоединения и шланги будут наверно завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2009 toretto-s Большое СПС! Фото жду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 маю бажання поставити економетр, але 2105 не сильно подобається, да і приточити нема куда. виникла ідея, але не впевнений по реалізації. ніхто не пробував вирізати економетр з панелі 2108? технічно це можливо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 я его вписал довольно интересно в интерьер . главное что он всегда на глазах ненадо по сторонам смотреть . мне он реально по" rel="external">Посиланнямогает экономить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 я его вписал довольно интересно в интерьер . главное что он всегда на глазах ненадо по сторонам смотреть . мне он реально помогает экономить прикольно. але я все-таки хотів би мінімалізувати прибори. треба десь достати восьмьорочну панель і попробувати. тим більше в мене карб звідти ж. штуцерок простаює заглушений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Парни ,а ему можно верить?Я одно время ездил на чужом 41 москвиче-там этот прибор был.Я засомневался в его показаниях.Например при скорости 60 км на ровной дороге,он показывал на 3й передаче-зеленую зону,а на 4й красную.Хотя на 4й машина шла без напряга.И кажется там еще желтая зона была. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIBHER 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 А с какой модели прибор? И как его всунуть в бороду 07 вместо часов? Заранее спс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sanya_korin 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 тим більше в мене карб звідти ж. штуцерок простаює заглушений. А ну будь ласка детальніше де на 8 карбі штуцерок на економайзер ?? в менен теж солекс 2108 я приблизно догадуюсь де він (заглушений ) але не впевнений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 тим більше в мене карб звідти ж. штуцерок простаює заглушений. Эконометр запитуется не от карбюратора,а от впускного колектора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sanya_korin 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Эконометр запитуется не от карбюратора,а от впускного колектора Я ж бо думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Сразу под карбом на колекторе есть дренажная трубка.(отвод бенза)... я её выкрутил,а вкрутил штуцерок,,,,и на эконом запустил.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 как по мне не нужный прибор вообще - только отвлекает внимание в то время как на дорогу надо смотреть!!! как я давлю на педаль я и так могу понять-ведь это я давлю а не ктото другой))) нажимайте плавнее и медленее вот и весь успех экономии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rovere 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 как по мне не нужный прибор вообще - только отвлекает внимание в то время как на дорогу надо смотреть!!! как я давлю на педаль я и так могу понять-ведь это я давлю а не ктото другой))) нажимайте плавнее и медленее вот и весь успех экономии 1000% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sanya_korin 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 цікаво чомусь в німцях так не думають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rovere 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 не только на немцах так не думают, но и на тавриях, но это не добавляет важности этому замечательному прибору Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 цікаво чомусь в німцях так не думають Они там бортовики ставят примитивные.. я б кстати себе поставил бы, хотя аналоговая приборка больше нравиться... просто бортовик был бы разумнее - больше показателей всяких можно выводить... температуру снаружи там, если не знаешь мерзнуть или не...))) А вообще хотел себе поставить просто шо б було... пока нет финансов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vicshark 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2014 кто подскажет где можно купить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 24 січня 2014 А хто підкаже який в цього прилада принцип роботи ? Тобто як саме він визначає оптимальний режим роботи двигуна ? Я розумію що він показує розрідження в колекторі, але по якому алгоритму відхиляється стрілка ? З власних міркувань виходить, що при максимальному розрідженні стрілка відхиляється також максимально. Але тоді на холостих вона буде завжди в червоній зоні. Чи мої міркування невірні ? Просто є датчик розрідження з ланоса і бажання зробити економетр. Не вистачає лише алгоритму роботи. Бо зробити вакуумметр не проблема,а ось як з нього зробити економетр ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 січня 2014 Але тоді на холостих вона буде завжди в червоній зоні. наоборот. чем больше жмешь педаль(чем больше обороты) тем больше стрелка расхода будет показывать. оптимальная зеленая зона по моему в районе ~2-2.5к оборот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 24 січня 2014 Але ж розрідження в колекторі змінюється в залежності від навантаження на двигун. А навантаження від обертів не залежить. На холостих обертах розрідження в впускному колекторі максимальне, при рості обертів та зменшенні навантаження на двигун розрідження падає. Виходить що Х.З. яке розрідження є оптимальним для даного двигуна. Мабудь стокові економетри повинні бути налаштовані на розрідження для середньостатистичного мотора??!! Чи всі вони показують "погоду в Гондурасі" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 24 січня 2014 При максимальном разряжении он на минимуме,при минимальном в красной зоне,без разряжения стрелка аж за красной зоной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий86 4 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 а где можно купить сей девайс,какая цена оринтировочно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vicshark 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 А схема установки есть у кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах