Stail 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 вопрос к знатакам что должно происходить при оставшемся бензине в поплавковой камере и переключении на газ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sashaboss 10 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 вопрос к знатакамчто должно происходить при оставшемся бензине в поплавковой камере и переключении на газ??? Заглохнет. Слишком богатая смесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 да заглохнет лично проверял,не специально но бывало иногда. Stail, Надо переключать в среднее положение тумблер переключения ехать до тех пор пока не прогорит весь бензин в карбюраторе,и в тот момент когда машина начнёт терять скорость,сразу почувствуешь педаль в пол она не набирает переключаешь в положение газ и всё вперёд ты на газу и ничего не лохнет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 что должно происходить при оставшемся бензине в поплавковой камере и переключении на газ??? ехать будет но очень и очень плохо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Creativ4eg,Так он же весь должен прогореть,движёк втянет всё до последней капли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Creativ4eg,Так он же весь должен прогореть,движёк втянет всё до последней капли ну вот он прогорит и тогда машина норм ехать будет. а так страшного ничего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Можно перейти на газ на стоячей машине и погазовать хорошо... Машина будет троить пока бенз не уйдет и потом нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 quitka, Но лучше так не делать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Лучше не делать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Ничего сложного нету- на концы медных фитингов одевается боченка, вот такая Надевается так- чтобы на конце после бочонка еще торчала трубка 2-3 мм. Потом фитинг с этой боченкой вставляется в редуктор или мультиклапан и гайкой зажимается. Гайка сдавливает боченок, а он в свою очередь медную трубку. Никакого спец инструмента и т д не требуется. Главное только сильно не пережимать- так как медь мягкая. Stail, Будет нестабильно работать изза обогащенной смеси. Но у меня как-то было что бензоклапан не держал- и пропускал немного бенза- машина работала нормально и ехала очень резво)) я еще и удивился че это так на газу прет)) Потом чет в голову стукнуло загулшить машину не ключем- а кнопкой в 0 положение- клацнул- а машина не заглохла- работает)) после этого понял что бенз просачивался и нашел причину))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Ничего сложного нету- на концы медных фитингов одевается боченка, вот такая Надевается так- чтобы на конце после бочонка еще торчала трубка 2-3 мм. Потом фитинг с этой боченкой вставляется в редуктор или мультиклапан и гайкой зажимается. Гайка сдавливает боченок, а он в свою очередь медную трубку. Никакого спец инструмента и т д не требуется. Главное только сильно не пережимать- так как медь мягкая. Тю, а я то думав, що в мене не такий фітінг!!!! Спасибі Просто я дотримуюсь принципу, що краще як сам тобі ніхто не зробить, через це і стараюсь все сам робити, а вході цього і вискакують різні питання!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Вот тут видно хорошо- полный набор- только осталось вкрутить : Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Вот тут видно хорошо- полный набор- только осталось вкрутить : То тоді виходить я як на першому фото вставляю в редуктор, мультиклапан до відказу і починаю зажимати, до поки трубка не перестане вільно ходити в гнізді??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Я два соединения делал, затягивал хорошо, но не очень сильно, потом обмылил - есть пузыри. Затянул еще сильнее, обмылил - все ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Вставляешь этот набор в гнездо до упора, но сильно не толкай- потом затяшиваешь ключем так чтобы не стремно было перетянуть ))Далее когда все соберешь- подключишь- проверишь фейри- если будет дето пускать- подожмешь. Второй вариант- подтягиваешь сам легонько - едешь к газовщикам- они тебе подтягивают сами(они каждый день ставят- уже натренерованы) + заодно бумажку у них купишь что ты у них типа ставил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Voker, Я два соединения делал, затягивал хорошо, но не очень сильно, потом обмылил - есть пузыри. Затянул еще сильнее, обмылил - все ок. Я так і думав, але уточнюю, а то всяке буває, просто є звичка зривати болти і гайки Voker, Вставляешь этот набор в гнездо до упора, но сильно не толкай- потом затяшиваешь ключем так чтобы не стремно было перетянуть ))Далее когда все соберешь- подключишь- проверишь фейри- если будет дето пускать- подожмешь. Второй вариант- подтягиваешь сам легонько - едешь к газовщикам- они тебе подтягивают сами(они каждый день ставят- уже натренерованы) + заодно бумажку у них купишь что ты у них типа ставил. Так бумажка вже є, це не проблема. А ставити вирішив сам через те, що ставлять вони всі як попало, а хочеться, щоб все було як книжка пише. І плюс гнуть ціни за установку такі, що ніби в мене лексус якийсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VICTOR777 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Я так і думав, але уточнюю, а то всяке буває, просто є звичка зривати болти і гайки Так бумажка вже є, це не проблема. А ставити вирішив сам через те, що ставлять вони всі як попало, а хочеться, щоб все було як книжка пише. І плюс гнуть ціни за установку такі, що ніби в мене лексус якийсь який лексус ? помоєму 700 грн за установку + довідку дають , це не Лексус!!! Тернопільські ціни знаю..... і не морочте собі мозг... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 VICTOR777, 700 грн тоже деньги))) Да и никакой ГБО-ник не поставит установку так, как ты сам для себя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 який лексус ? помоєму 700 грн за установку + довідку дають , це не Лексус!!! Тернопільські ціни знаю..... і не морочте собі мозг... Я не морочу. Плюс я не з самого Тернополя, а з області, в нас просять від 1000 і вище (дзвонив вчора і питав). VICTOR777, 700 грн тоже деньги))) Да и никакой ГБО-ник не поставит установку так, как ты сам для себя Краще як сам ніхто не зробить 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VICTOR777 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 Я не морочу. Плюс я не з самого Тернополя, а з області, в нас просять від 1000 і вище (дзвонив вчора і питав). Краще як сам ніхто не зробить 100% без обід !! ок ?? але судячи з питань які ви задаєте - краще заплатити 700 грн. для вашої ж безпеки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 без обід !! ок ?? але судячи з питань які ви задаєте - краще заплатити 700 грн. для вашої ж безпеки... Та які обіди!!! А форум для того і є щоб задавати питання і чути конкретні відповіді. А що до безпеки то після інсталяції всього обладнання і так поїду на діагностику і підстройку до спеців. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 привет всем, подскажите какое должно быть внутренние отверстие в штуцере для врезки в карб в первую и вторую камеру, двиг1.6?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Valek-Yalta, Посилання 1 Valek-Yalta відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexa779 6 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 спарашивал сегодня у Гаишников на счет регистрации гбо, сказали что на пропан можно не регистрировать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 alexa779, А если выезжать за границу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах