Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Завтра встреча на 20:00, желающие - приезджаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Завтра жене операцию делают. Незнаю когда от неё уеду. Если смогу, то буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 ОК. Я приеду.Как всегда на лагросе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Да, ты на обновленном авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Конечно,правда салон за завтра не успею собрать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Все равно зачет, будем ждать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 DIMON-72 А чего у тя ещё нет бортовика. С удовольствием почитал бы и следил бы за темой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 REYNDJER Нету времени никак,да и вообще невзлюбил я со школи писить тексты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Жаль. Может чего интересного у тебя увидел и себе сварганил) Ну как знаешь. Тогда может завтра посмотрю в живую :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 REYNDJER Там есть на что глянуть - ПОЛНЫЙ ИТАЛЬЯНСКИЙ СТОК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 червня 2008 Может когданибуть и напешу. Дабро на встрече покажу,впринцыпе у миня ничева интересного и нету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 DIMON-72 ну есле ни чего нет то бери пиво в багажник а там потолкуем, че новенького!!!javascript:emoticon(':D') Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 Vada ггг, встреча вчера была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 Руслан фоткал, а фотки зажал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 REYNDJER Будем разводить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 Дим, чего там с ралли Гепарда? Где будут СУ? Может вместе поедем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 REYNDJER Где СУ кроме оргов никто не знает, старт на площади, туда и поедем. гг, ну ты и написал: "Гепард", с большой буквы, ггг, я их ваще за клуб не считаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 Неважно :D Главное ты понял про какое я ралли спрашивал) А ты на оба дня поедешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 Кстати сегодня я кубки вырезал, которые победителям вручать будут) Стекло, 8мм, бронзовая тонировка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 А ты на оба дня поедешь? Постараюсь Кстати сегодня я кубки вырезал, которые победителям вручать будут) Стекло, 8мм, бронзовая тонировка Надеюсь, первое место Кузьма с Карпиком, и ниипет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2008 Может и себе такой зделать? :D Можно на квест попробовать зделать потом, кстати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 червня 2008 Товарищи, предлагаю встречу в четверг перенести на субботу на ралли, поедем посмотрим на машины с раллийными распорками в моторных отсеках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2008 Я за. Выходной. Ток на площади столько народу будет. Не придумаешь где парковаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 червня 2008 REYNDJER Я в тот раз безпроблемно парконулся, в этот раз я вообще кому нить на хвост упаду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 червня 2008 Я так понимаю завтро встречи не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах