Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Стукнула в голову одна мысль. Есть на заначке левых 5000грн. Вобщем я знаю в моем случае как их преумножить. Но как то скучно и предсказуемо. А что бы сделали вы на такую сумму? Может для кого то это будет новый опыт для бизнеса А также кто о чем мечтает попробовать что то новое кроме своей основной деятельности 1 KeganEr відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Вобщем я знаю в моем случае как их преумножить. Нікому не оповідай - бо вречуть.І будуть одні збитки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Есть в таких случаях всегда покупал доляры-и не разу о том не пожалел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 бо вречуть. Того я не боюся Поплював через лiве плече--i проблем не буде Я просто спIймав себе на думцi що життя iде по накатанiй колii i нових iдей нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 в таких случаях всегда покупал доляры Есть конкретная задачка--именно 5 к. грн. Ну и толку покупать доляры? То таке, ото по моему, сколько можно заработать скажем за месяц? Чисто покрыть инфляцию? До такого я б и сам додумался, тут хочется мозги пошевелить в какой то новой теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Поплював через лiве плече Зима - холодно буде з мокрими плечима ходити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Зима - холодно буде з мокрими плечима ходити. Ну та ладно То всьо шутки Я сам мiг щось подiбне пошуткувати А ти б змiг щось нове на цю сумму придумати з часом розвитку скажемо мiсяць? Щось справдi нове не повязане з тим що ти робив ранiше? Я от за три години не придумав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 А ти б змiг щось нове на цю сумму придумати з часом розвитку скажемо мiсяць? Купи на селах сала і продай у Києві - заробиш у кілька раз. Можеш за ті гроші отримати біометричний паспорт і в Польщі заробити набагато більше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Купи на селах сала і продай у Києві - заробиш у кілька раз. Можеш за ті гроші отримати біометричний паспорт і в Польщі заробити набагато більше. Здаеться менi витрати на дорогу i т.п--того не вистачить навiть на мiнiмальний заробiток Можеш конкретно розписати бiзнес план з цiнами на бiлети i тп-чи то бла-бла-бла? P/S Тут серйозна тема не дивлячись на роздiл, бачу нiхто про то не задумуеться, всi звикли жити як живеться, а викинь вас на вулицю--нiхто не виживе насправдi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Раз зайшла мова про сало, я 2 роки назад побудував собі коптильню, коптю сало собі на свята та всім своїм знайомим, 2 рази передавали сало на Італію, і разів мабуть 5 на Польщу, Там живе дружини сестра. http://picua.org/img/2017-11/24/5ohovw6wr1rlvjozg35g48vwf.jpg Грошей поки що не заробив, та і бюджет будівництва далеко не 5 тисяч, хоча майже все робив сам, зате задоволення масса, та і друзі всі задоволенні, Незадоволений тільки я нинішньою ціною на сало, але тут я вдіяти нічого не можу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 нових iдей нема Трошки відрізняється від Можеш конкретно розписати бiзнес план з цiнами на бiлети i тп-чи то бла-бла-бла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Раз зайшла мова про сало, я 2 роки назад побудував собі коптильню, коптю сало собі на свята та всім своїм знайомим, 2 рази передавали сало на Італію, і разів мабуть 5 на Польщу, Там живе дружини сестра. Тут вже цiкаво Подiлись будь ласка досвiдом коптiння i якщо памятаеш досвiдом пердачi сала на IталIю. Там мають бути якiсь доки? Жiнка знайомого до вiйни працювала доглядальницею в Iталii, брала контрабандою баночку 250гр нашого мiсцевого меду, той хазяiн сказав (робив аналiз) якби наладити поставки то брали б (хоча б!!! двi баночки за недiлю для потреб сiмьi) Е якiсь легальнi норми провозу продуктiв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 брала контрабандою баночку 250гр нашого мiсцевого меду, той хазяiн сказав (робив аналiз) якби наладити поставки то брали б (хоча б!!! двi баночки за недiлю для потреб сiмьi) Хлопці з вінничини, у яких я купую мед, поставляють його якось до Польщі. Також робили аналізи і сертифікували його. Е якiсь легальнi норми провозу продуктiв? Ясно, що є - ґуґіль тобі в поміч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Ясно, що є - ґуґіль тобі в поміч От дякую Я сам такий вумний Думав створючи цю тему Одноклубники будуть хоча б трошки дiлитися досвiдом (Ну може звiсно вам краще i цiкавiше обсирати один одного самi знаете в якiй темi нiж один одному допомагати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 5 тис дуже мало, от аби було 60 тис то реально можна з такою сумою працювати. я знаю що робити, але немає такої суми дурень думкою багатіє 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Рецепт насправді дуже простий, сало купую грудинку ( в нас його ще називають "шпондєром") в ньому правда м'яса більше чим сала, але для кінцевого продукту це тільки краще, ріжемо на шматки, робимо розсіл - 100 гр. солі на 1 літр води, замочуємо мінімум на 1 добу а можна і на 2, потім витягуємо з розсолу і просушуємо 2-3 години. Ну а далі в коптильню, спочатку нагоню температуру 50-60 градусів, потім підвішую шматки сала, закриваю повністю піддувало і вихід диму зверху, кладу по 1 вишневому полінцю і слідкую, щоб не розгорялось. Через 2-2,5 години вигортаю якщо є жар, і залишаю до ранку. На ранок продукт повністю готовий. Ціна грудинки на сьгоднішній день 99 гривень за кілограм, при коптінні втрачається 25-30 % ваги, так що собівартість готового продукту 130-140 гривень за кілограм, скажімо зовсім не дешево зате 100 % гарантія, що не має рідкого диму. По поводу Італії - в минулому році передавали сало закатане в скляні банки, тобто як консервація, такий варіант раніше проходив. Найгірше передавати на Польщу, але сестра дружини їздить власним авто, і вмудряється провозити, ще ні разу не забрали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 60 тис то реально можна з такою сумою працювати Повір, що це копійки, якщо на них розраховувати.Я свій бізнес почав взагалі з нуля. Головне - ідея і твердий намір її здійснити. Сьогодні я би вже не починав - дуже радий, що зав'язав з цим. Вчора ледве відбився від трьох клієнтів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Мені в голову лізе тільки усяка не законна муть.... В нас неподалеку є одне товариство воно у алкаголікив метал скуповує від 1гк, а здає, грубо кажучи через квартал за ціною на 35 відсотків дорожче 35% навару. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Довольно сложно говорить о бизнесе со стартовым капиталом в 5 тысяч. Лучше всего на эти деньги хорошо поесть и найти нормальную работу. 1 Stiralkin відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 аби було 60 тис то реально можна з такою сумою працювати. Ну подiлися планами, якщо не секрет Може станемо компаньонами Але менi здаеться навряд, хiба що ти збираешся займатися бжiловодством--я тут якраз порахував--62шт грн це якраз на 30 вулiкiв у наших краях разом зi всiм гамузом...Сомнительний бiзнес враховуючи те що до пчiл треба мати родитися трохи збоченим Не всiм це дано скiльки книжок не читай Повір, що це копійки, якщо на них розраховувати. Я свій бізнес почав взагалі з нуля. Головне - ідея і твердий намір її здійснити Ну я теж починав з алюмiнiевого баку розрiзаного на шину електрозварочного трансформатору Ти знаеш ту iсторiю Але то таке Скiльки води з тих пiр втекло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Взагалі то не бізнес але дуже приємний відпочинок. Метало шукач придбай собі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Довольно сложно говорить о бизнесе со стартовым капиталом в 5 тысяч. Внимательно, внимательно, читай название темы Про бизнес речь не идет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Метало шукач придбай собі. По сусiдству зi мною за 75 метрiв була стара зруйнована церква яку зруйнували комунiсти.( не дасть збрехати Ветеран про геологацiю) ( як казав мiй батько--НКВД--дicти)Я того не памятаю, але батько менi про то розповiдав Майже кожну недiлю лазять тi дурепи з найсучаснiшими шукачами металлу. Я не пускаю на свiй огород--хочете полазити--будь ласка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 Стукнула в голову одна мысль. Есть на заначке левых 5000грн. Вобщем я знаю в моем случае как их преумножить. Но как то скучно и предсказуемо. А что бы сделали вы на такую сумму? Может для кого то это будет новый опыт для бизнеса А также кто о чем мечтает попробовать что то новое кроме своей основной деятельности 1. Купи полуавтомат (на такие деньги только б/у, и то, если повезет) и вари машины (если руки стоят), при нормальной загрузке клиентами быстро выйдешь на неплохой уровень (одна единица - 500 грн.). 2. Купи компрессор и всю приблуду - готовь авто и крась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2017 не дасть збрехати Ветеран про геологацiю Це в пос. Зима? Церква? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах