Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2010 Я буду. 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2010 о)) ок)) народ приежайте)) мы сначала наверно в бильярд поиграем)))а потом и в кафешке посидим))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 мы сначала наверно в бильярд поиграем))) Ухты, вчера весь вечер были дома, а про это я узнаю на форуме По существу народ подтягивайтесь, будет весело. З.Ы. Дресс код " синие бохилы " Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 Встреча удалась) Отлично првели время, всем спасибо за приезд. И Веталь Зару за хокей))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БлОндинкА 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 Спасибо за отлично проведенный вечер Joss-21013, ЕКАТЕРИНА, Emigrant, foton 85, kocos, Stalker-3, и Ветальзару))) Кокос с тебя теперь пречетается, придется тебе теперь Дашку задобривать Мы любим тортики и шоколад молочный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 Та да, нельзя бить маленьких детей шарами для боулинга по голове. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 БлОндинкА, не вопрос, всё будет А тортики какие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 А тортики какие? Соизмеримые по весу с шаром для боулинга. Это кстати 14ка была вроди))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Emigrant, кстате да во я попал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Обалдеть, на левом берегу есть своя темка! Теперь я тоже житель левого, на Лесном живу. Обязательно на следующей встречи буду, правда без машинки..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 kontinental, приезжай, у нас весело, даже очень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2010 ага и стабильная компания,что самое главное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andryha 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 как бы вырватчя на следующую встречу,блин,100 лет вас всех не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 УВАЖАЕМЫЕ ОДНОКЛУБНИКИ. ЗАВТРА ВСТРЕЧА. 12.01.11 НА ЛЕВОМ БЕРЕГУ.КАК ВСЕГДА. ТЦ "КОСМИКС" С 18 часиков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dix 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2011 23 декабря - среду Как новенький постараюсь быть. не помешал был телефон организатора) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 опа, а вчера встреча была??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 (змінено) kocos, тебе ж Ярик написал сообщение))))) ты когда не приехал, мы подумали что ты на тренеровке у наших)) Змінено 13 січня 2011 користувачем ЕКАТЕРИНА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Капец... провтыкал ( я себе этого непрощу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Блин.... я думал что у Всех вчера сайт глючил.... Как хоть прошло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Так он у всех и глючил. Мы просто знали зарание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 прошло хорошо)) народу те кто и всегда))) поели поржали и разехались)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 ВСТРЕЧА 16.02.2011 года. как всегда в Космиксе с 18-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Думаю буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dix 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 на прошлую не попал на этом постараюсь быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 хочу наконец-то попасть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах