All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 6 січня 2022 Наглядные тесты взаимодействия литола. Я тільки років з 50 так роблю - не досить. щоб роз'їло. Літол на диво гарно розлазиться по поверхні і захищає її.Не робіть, як я - навіщо вам 50 років одною і тою ж машиною їздити? Я могу точно так же похвастаться, что машина ездит почти 50 лет БЕЗ литольных рти на цилиндрах ) При этом цилиндры ремонтировались всего 2 раза. 2 VETALZZZ та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2022 машина ездит почти 50 лет БЕЗ литольных рти на цилиндрах ) При этом цилиндры ремонтировались всего 2 раза.І проїхала півтора мільйона кілометрів? І то з таким навантаженням, що після гальмування колеса світили, як фари? Спробуй загальмувати, якщо у тебе в салоні під 700кг і ще в причепі пів тони, а швидкість поза 140. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 6 січня 2022 машина ездит почти 50 лет БЕЗ литольных рти на цилиндрах ) При этом цилиндры ремонтировались всего 2 раза. І проїхала півтора мільйона кілометрів? І то з таким навантаженням, що після гальмування колеса світили, як фари? Спробуй загальмувати, якщо у тебе в салоні під 700кг і ще в причепі пів тони, а швидкість поза 140. Ну я даже не сомневаюсь что в этом всем непосредственная заслуга литола )) P.S. За то, что подняли мне настроение могу подарить шприц пасты АТЕ. Перейдете на новый уровень. Еще 2 ляма проедет 2 optimus prime та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 січня 2022 @All!@nce, Могу чюток компенсировать (на пол шприца). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2022 Ну я даже не сомневаюсь что в этом всем непосредственная заслуга литола ))Заслуга літолу в тому, що після цього гальма далі нормально функціонували. За то, что подняли мне настроение могу подарить шприц пасты АТЕ.Прошу подарувати автору теми - йому більше пригодиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2022 Прошу подарувати автору теми - йому більше пригодиться. я на суху вставлю)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 січня 2022 Я не новом цилиндрике такую попробовал, посмотрю как себя покажет https://detali.zp.ua/catalog/15107-pasta_protiv_prihvatyvanija_torm_sistem_18_ml_k_2_BOND_SYNTHETIC_GREASE/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 січня 2022 К2 химка в принципе хорошая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2022 поддерживаю К2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 січня 2022 Наступила осень)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 січня 2022 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 січня 2022 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2022 Наступила осень))))А у нас зима во всю.))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 січня 2022 ...а потом зима Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2022 ...а потом зимаЗустрів "Дванадцять місяців" ? Ну давай вже наступні фото... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2022 А чего намордник не поставиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2022 @optimus prime,что за намордник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2022 @optimus prime,что за намордник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2022 @optimus prime,что за намордник? даже не видел в продаже нигде, просто картонку тычу между радиатором и телевизором))))и то когда сильный мороз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 січня 2022 Стояли у меня спереди ремни безопасности задние от нивы, совсем неудобно было ими пристёгиваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 січня 2022 Тут на форуме были куплены передние ремни за 100 грн формата РБ5А вроде,ответки ремня с хромированным металом и кнопка сбоку....постирал , отмыл, вроде всё нормально но показалось ремни слегка выцвели от времени, начал мониторить олх и нашел у одного деда точно такие же только задние (ответки на мягком креплении),но они абсолютно новые, блестящие,в комплекте с крепежом,были в заводском пакете , даже резинки которые стягивали ремни были того времени,правда рассыпались как только взял их в руки, самое главное что в объявлении было написано "ремни безопасности для авто" цена 100 грн)))я посмотрел фото и сразу купил Они по красивее, поставлю спереди,а старые закину назад, будет полный комплект одинаковых ремней семидесятых годов, прибавка хрома в салоне))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 січня 2022 Муха никакала))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 січня 2022 Конечно многие скажут что надо было взять инерционные но по демократичной цене в хорошем состоянии именно передние от классики я не нашёл, вариант только новые,а мне жалко штуку за ремни давать,колхозить шопопало от ино нет ни времени ни желания,тем более в машине посторонние не ездят совсем,а эти отрегулировал один раз под каждого персонально и нет проблем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 січня 2022 С заднего сиденья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 12 січня 2022 На передних замок должен быть на жесткой ножке, будет легче пристегиваться, чем на ремешке... 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах