Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 А масса то не маленькая.540 кг по весам на момент измеренияТо як він так стукав, то мав би витекти так и вытек аморт, по жлобу поменять один за 2 косаря, второй живой судя по данным стенда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 Ну то як витік то і без стенда панятно, що під заміну. Тече раніше, ніж стукає зазвичай. 2000 це який аморт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 А масса то не маленькая.540 кг по весам на момент измеренияТо як він так стукав, то мав би витекти так и вытек аморт, по жлобу поменять один за 2 косаря, второй живой судя по данным стенда 1379кг у тебя там написано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 а в жигуля за 2000 все по кругу обошлись бы иномарка ж епте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 KYB excel g Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 KYB excel gНа бумера каябу мені дешевше пропонували Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 а в жигуля за 2000 все по кругу обошлись бы иномарка ж епте Только классы разные, и всё остальное)) Жигуль-чтобы доехать абы как, а на Мазде-с комфортом, и безопасность выше. Во как! А за комфорт и безопасность принято платить. Так что не надо тут "ля-ля" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 Комфорт то одне а ще якість. На жигулю меньше ходить, ніж на іно той же бренд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Комфорт то одне а ще якість. На жигулю меньше ходить, ніж на іно той же бренд. на 011 лет 10 каябы отходили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Не знаю как на Мазду а на 2101 каяба хуета какая то, пять штук только по ветру спустили( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Не знаю как на Мазду а на 2101 каяба хуета какая то, пять штук только по ветру спустили(и почему я не удивлен... 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @optimus prime,може бути підробка. В декого і на bmw лиш рік ходять. На Логані відходили 90000 і 7 років і хоть би хни їм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 1379кг у тебя там написаноя про вес оси имел ввиду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Не знаю как на Мазду а на 2101 каяба хуета какая то, пять штук только по ветру спустили(и почему я не удивлен... Потому что тебе наверное не хватит духу признать что ты купил хуету,или просто нет понятия что и как должно работать. Что не удивительно, если ты даже хорошую пробку от плохой не отличаеш @Andriy1352, ХЗ,человек на оф сайте брал, я только менял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 1379кг у тебя там написано я про вес оси имел ввидуну я в общем. Не знаю как на Мазду а на 2101 каяба хуета какая то, пять штук только по ветру спустили(и почему я не удивлен... Потому что тебе наверное не хватит духу признать что ты купил хуету,или просто нет понятия что и как должно работать.Что не удивительно, если ты даже хорошую пробку от плохой не отличаеш @Andriy1352, ХЗ,человек на оф сайте брал, я только менял. бла бла бла. Ты каябы только держал, а я на двух машинах их юзал. Ну тут понятно спец на форуме ты один. Мы все так, погулять вышли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 У меня на жигуле Игоря каяба и стояла. При мне пару лет отбегали, хз сколько до меня у Игоря и хз сколько у нового хозяина. По поводу овб: так каябу там никто не советует, либо закз(они шли в оригинале) либо бельштайны, другое не ходит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Шо таке овб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Шо таке овб? opel vectra b 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Шо таке овб?opel vectra bЦікава бривіатура) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Шо таке овб?opel vectra bЦікава бривіатура)а ещё есть овца. OVC. Опель вектора цэ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 и ова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 И ОКЕ, но реже )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 У меня к примеру сейчас ООА)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2018 накатался, лопнула пружина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2018 накатался, лопнула пружина Задня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах