Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 логічно вибрати те шо подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 логічно вибрати те шо подобаєтьсяМені мій жигуль подобається, але він вже постарів, як і я. Я не цікавився іншими авто - бо навіщо, а тепер виникає багато всяких критеріїв, які часто протирічать один одному. Наприклад можуть бути дві машини з подібними характеристиками - одна новіша, але непопулярного виробника, а інша підтоптана, але іменитої породи - і чому надати перевагу? Можна взяти авто, яке припало до вподоби і пізніше місяцями чекати на доставку якогось болтика з дюймовою лівою різьбою - проклянеш момент, коли повівся на свої емоції.Зараз все якесь перемішане - японці з французькими моторами та американці з японськими коробками і малозрозуміло яка надійність всяких таких міксів. А ще - жодної стандартизації та уніфікації - прийдеться докуповувати ще вантажівку всяких інструментів та метизів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 Оглядав різні машинки. Почав з Поло 2018 року - біленьке, гарненьке, але пробіг 280 тисяч. Казали, що домотували, щоб списувати бензин - машина якоїсь фірми. Ну 70 тисяч за рік якось можна наганяти. Руль і килимки не затерті. Наступним був Форд Фокус 1,0 літра з турбіною - покатався на ньому. В принципі сподобалося. Потім Фольц Жук - тільки посидів - типова пацаняча машина, щоб дівок вражати. Я з таким мотором літати не хочу. Та і бензину палить більше 10 по трасі. Хонда Сівік - нормальне авто, але трохи заїжджене. Їздив на ній дивитися Доджа. Ну його нафіг - відразу ні - покоцаний з усіх сторін і мотор масний, хоча казав, що масла не бере. А ще - мізерний багажник, як на таке громадне корито. Та і в салоні не занадто просторо. Поки розглядаю той Цівік і Форд Фокус. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 Я б за десятку купил нисан пантфайндер) 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 @golden88,Не можу глянути, бо то москалі. Переглянув на ОЛХ - то старезні коні. Дивився Ніссан Кашкай - трохи завеликий мені - жере багато. Мені всі хвалять Цівіка, але ж то пузотерка - як я на такому проїду... Та і Форд Фокус також на пузі лежить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 Меня наоборот не тянет к новому. Я сторонник того что машины закончились до 2005 года примерно, дальше маркетинг... Это наверное особый вид мазохизма. Ощущаю что в новой машине приятнее сидеть, оно не зашмарканое и т.д. Но себе не хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2022 Меня наоборот не тянет к новому.Мені вже не по силах боротьба за живучість старого авто - час вже просто потрохи їздити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2022 В выборе машин, как в выборе фломастеров - ну вы в курсе про вкус и цвет... Лично мне из всего, что есть на рынке нравится Рено Дастер. Например вот:https://auto.ria.com/uk/auto_renault_duster_32696329.htmlХотя мне больше механика с 1.6 и с газом нравятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2022 @VETERAN,а що щодо сандеро степвей?не громадіна, надійний, простий, і кліренс не пузотерський Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2022 Рено ДастерЗовні гарне, але нутра я не знаю - як воно їздиться і ламається. не громадінаА на фото виглядає величенькою.Треба то все власною попою міряти. Дуже подобався Додж Калібр, а сів у нього та обійшов довкола і вже не хочеться. Чомусь про реношки не дуже гарні відгуки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2022 Чомусь про реношки не дуже гарні відгуки. думаю дастеры не плохие. Достаточно посмотеть сколько их по дорогам. Да и на ютубе думаю есть море обзоров и отзывов. На форуме вроде у Квітки дастер был. И еще в плане запчастей думаю дастер более распостранён у нас, чем додж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2022 чем додж.Додж вже відпав. Зараз актуальна Хонда Сівік. Дочка платить - вона вирішує, а мені дали тільки право пропозиції, до яких не прислухаються. 1 KeganEr відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2022 Чомусь про реношки не дуже гарні відгуки.старе кліше було б погане авто, ніхто б його не купував) логіка сама звичайна) Зараз актуальна Хонда Сівікце молодіжно-пацаняче авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2022 це молодіжно-пацаняче автоДумаєш я почуваю себе старим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2022 це молодіжно-пацаняче автоДумаєш я почуваю себе старим? дивлячись що ти хочеш від авто) мені б наприклад хотілось би комфорту та м'якості іншим навпаки подобається жорстка підвіска, то ж, тут вибирати самому) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2022 дивлячись що ти хочеш від авто)Я хочу максимум за мінімальні гроші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 Щойно дивився авто у фірми - перепродавана. Вибирала дочка невеличке і економне для мене - вибрала Мерседес ML 350 супер-пупер + всє дєла. Не битий, не крашений, один власник купив в Україні. Дивлюся - фари американські, задні фонарі також Америка - все червоне. І дзеркала з Америки. На бампері краплі фарби - кажуть, що бампер пімальовували. На віддзеркалення помітив якусь подряпину на капоті - ноготь піддів тріщину шпаклівки. В лобовому перед очима дірка, як від кулі, але не наскрізь. На моторі сліди масла - кажуть, що в багажнику лежить датчик, який треба поміняти. По наших базах все чистенько, харківська реєстрація, а в Америці воно ще не зняте з обліку Коротше - 200 тисяч км, 2008 рік - 12,5 тисяч доларів. Все... дочка різко передумала купувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 дивний вибір машини взагалі)хоча шо мені, не моє те діло)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 дивний вибір машини взагалі)Мерседес - дивна машина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 старое авто такого класса будет тянуть деньги на обслуживание + топливо 1 Emissions відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 старое авто такого класса200 тисяч для такого авто не дуже то багато. А вік також не так страшно нищить кузов авто бізнесового класу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 не только в кузове дело, много электроники, которая может сгореть, глючить, намочиться, проводка окислится, двигло застучать, раздатка зашуметь и т.д. и за ремонт запросят как за авто бизнес класса и пофиг что ему 15 лет и авто стоит 200к Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2022 @Лукаш1, ну чого нам, жигулістам, переживати? Перероблю мерса на копєйку і всіх дєлов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2022 що порадите в межах 10 000 баксів, але я хочу щось дешевше Купуй мотік, я к кажуть 2 колеса возаят душу, а 4 лише тіло)). І буде можливість відчути себе верхом на ракеті від хаймерса))) ульотне відчуття доречи за 10т вобще звіздоліт нарити можно, а в плані економії - в 5 раз меньше від консервної банки жре) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2022 Перероблю мерса на копєйку і всіх дєлов Взагалі-то навпаки, иномари то є найкращі донори зализяк для жигуліка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах