Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

логічно вибрати те шо подобається
Мені мій жигуль подобається, але він вже постарів, як і я. Я не цікавився іншими авто - бо навіщо, а тепер виникає багато всяких критеріїв, які часто протирічать один одному. Наприклад можуть бути дві машини з подібними характеристиками - одна новіша, але непопулярного виробника, а інша підтоптана, але іменитої породи - і чому надати перевагу? Можна взяти авто, яке припало до вподоби і пізніше місяцями чекати на доставку якогось болтика з дюймовою лівою різьбою - проклянеш момент, коли повівся на свої емоції.

Зараз все якесь перемішане - японці з французькими моторами та американці з японськими коробками і малозрозуміло яка надійність всяких таких міксів.

А ще - жодної стандартизації та уніфікації - прийдеться докуповувати ще вантажівку всяких інструментів та метизів.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оглядав різні машинки. Почав з Поло 2018 року - біленьке, гарненьке, але пробіг 280 тисяч. Казали, що домотували, щоб списувати бензин - машина якоїсь фірми. Ну 70 тисяч за рік якось можна наганяти. Руль і килимки не затерті.

Наступним був Форд Фокус 1,0 літра з турбіною - покатався на ньому. В принципі сподобалося.

Потім Фольц Жук - тільки посидів - типова пацаняча машина, щоб дівок вражати. Я з таким мотором літати не хочу. Та і бензину палить більше 10 по трасі.

Хонда Сівік - нормальне авто, але трохи заїжджене. Їздив на ній дивитися Доджа. Ну його нафіг - відразу ні - покоцаний з усіх сторін і мотор масний, хоча казав, що масла не бере. А ще - мізерний багажник, як на таке громадне корито. Та і в салоні не занадто просторо.

Поки розглядаю той Цівік і Форд Фокус.

Поділитися повідомленням

@golden88,Не можу глянути, бо то москалі.

Переглянув на ОЛХ - то старезні коні. Дивився Ніссан Кашкай - трохи завеликий мені - жере багато.

Мені всі хвалять Цівіка, але ж то пузотерка - як я на такому проїду... Та і Форд Фокус також на пузі лежить.

Поділитися повідомленням

Меня наоборот не тянет к новому. Я сторонник того что машины закончились до 2005 года примерно, дальше маркетинг...

Это наверное особый вид мазохизма. Ощущаю что в новой машине приятнее сидеть, оно не зашмарканое и т.д. Но себе не хочу...

Поділитися повідомленням

Меня наоборот не тянет к новому.
Мені вже не по силах боротьба за живучість старого авто - час вже просто потрохи їздити.

Поділитися повідомленням

В выборе машин, как в выборе фломастеров - ну вы в курсе про вкус и цвет... Лично мне из всего, что есть на рынке нравится Рено Дастер. 

Например вот:
https://auto.ria.com/uk/auto_renault_duster_32696329.html
Хотя мне больше механика с 1.6 и с газом нравятся

Поділитися повідомленням

@VETERAN,а що щодо сандеро степвей?

не громадіна, надійний, простий, і кліренс не пузотерський 

Поділитися повідомленням

Рено Дастер
Зовні гарне, але нутра я не знаю - як воно їздиться і ламається.  :)

не громадіна
А на фото виглядає величенькою.

Треба то все власною попою міряти. Дуже подобався Додж Калібр, а сів у нього та обійшов довкола і вже не хочеться.

Чомусь про реношки не дуже гарні відгуки.

Поділитися повідомленням

думаю дастеры не плохие. Достаточно посмотеть сколько их по дорогам. Да и на ютубе думаю есть море обзоров и отзывов. На форуме вроде у Квітки дастер был.

И еще в плане запчастей думаю дастер более распостранён у нас, чем додж.

Поділитися повідомленням

чем додж.
Додж вже відпав. Зараз актуальна Хонда Сівік. Дочка платить - вона вирішує, а мені дали тільки право пропозиції, до яких не прислухаються.  :bn:

Поділитися повідомленням

старе кліше

було б погане авто, ніхто б його не купував)   логіка сама звичайна)

Зараз актуальна Хонда Сівік
це молодіжно-пацаняче авто  :multi:

Поділитися повідомленням

це молодіжно-пацаняче авто

Думаєш я почуваю себе старим? 

дивлячись що ти хочеш від авто)

мені б наприклад хотілось би комфорту та м'якості

іншим навпаки подобається жорстка підвіска, то ж, тут вибирати самому)

Поділитися повідомленням

Щойно дивився авто у фірми - перепродавана. Вибирала дочка невеличке і економне для мене - вибрала Мерседес ML 350 супер-пупер + всє дєла.  :multi:

Не битий, не крашений, один власник купив в Україні. Дивлюся - фари американські, задні фонарі також Америка - все червоне. І дзеркала з Америки. На бампері краплі фарби - кажуть, що бампер пімальовували. На віддзеркалення помітив якусь подряпину на капоті - ноготь піддів тріщину шпаклівки. В лобовому перед очима дірка, як від кулі, але не наскрізь. На моторі сліди масла - кажуть, що в  багажнику лежить датчик, який треба поміняти. По наших базах все чистенько, харківська реєстрація, а в Америці воно ще не зняте з обліку Коротше - 200 тисяч км, 2008 рік - 12,5 тисяч доларів.

Все... дочка різко передумала купувати.  :bn:  :br:

Поділитися повідомленням

старое авто такого класса будет тянуть деньги на обслуживание + топливо

Поділитися повідомленням

старое авто такого класса
200 тисяч для такого авто не дуже то багато. А вік також не так страшно нищить кузов авто бізнесового класу.

Поділитися повідомленням

не только в кузове дело, много электроники, которая может сгореть, глючить, намочиться, проводка окислится, двигло застучать, раздатка зашуметь и т.д. и за ремонт запросят как за авто бизнес класса и пофиг что ему 15 лет и авто стоит 200к

Поділитися повідомленням

@Лукаш1, ну чого нам, жигулістам, переживати? Перероблю мерса на копєйку і всіх дєлов.  :multi:

Поділитися повідомленням

що порадите в межах 10 000 баксів, але я хочу щось дешевше
Купуй мотік, я к кажуть 2 колеса возаят душу, а 4 лише тіло)). І буде можливість відчути себе верхом на ракеті від хаймерса))) ульотне відчуття доречи :ay:

за 10т вобще звіздоліт нарити можно, а в плані економії - в 5 раз меньше від консервної банки жре)

Поділитися повідомленням

Перероблю мерса на копєйку і всіх дєлов
Взагалі-то навпаки, иномари то є найкращі донори зализяк для жигуліка))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз