RusLi 461 Скарга Опубліковано: 31 березня 2015 Обнал идёт с 12-20%. А на стеллах пишут среднее по больнице - дабы не сочли за демпинг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Ровно олас 9,45. Со вчерашнего дня упал на 50 коп. Я как всегда везучий...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Шик) глянем сколько сегодня на авантаже будет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 quitka, Я думаю будет 9-30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Я думаю будет 9-30. так и есть) цена 9,30 при заправке, стелла 9,78 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 подзаборные 9.30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Полтава 9,78 тенденция радует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 смарт за юностью 9.30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 У нас Route 9,95 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Харьков 9.10- 9.80 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Харьков 9.10- 9.80 Я сегодня за 8.50 возле Будмена на Коммунальной заправился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 Dizeli$t, газ наверное бытовой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2015 (змінено) EUGIN, не хочу огорчать, но он везде самый дешевый, а бытовой это или авто я не знаю. П.С. На прошлых выходных два дня бегал в магазин с магазина за прокладкой под гайку на сантехнике. В результате снял резиновую шайбу с душа и поставил под гайку. Весь купленный шлак не держал воду (резиновых я не нашел, даже те, которые покупал как "резиновые" после "вскрытия" оказывались крашеным полиуретаном, как и "силиконовые"). Змінено 1 квітня 2015 користувачем Dizeli$t Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2015 9,48 грн стела, 9,00 грн заправляют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Авантаж Бровары - 8.80грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 А мне не верили)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 интересно другое на долго ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 EUGIN,Поживем увидим. Я был крайне удивлен. На ОККО, к стати, 9,99грн. В наше время можно жить только сегодняшним днем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 На ОККО, к стати, 9,99грн. Это при том, что харьковское ОККО газ берет с газовых хранилищ Маршалла (она же Лилия). Но я вам ничего не говорил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Укрнафта Днепродзержинск вчера заправился по 9,60. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Рыдайте, кто по 8.80 задулся. Пуховка, авантаж .....7.70. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Пуховка, авантаж .....7.70. та ладно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Где? 7.70? Шо за пуховка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Прикол. А кто то ведь еще бенз заправляет по 18.95... Блин, как я рад, что поставил газ. А шеф как то прикалевался, что мол бенз падает, а газ не. Так бенз потом и остановился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексей А. Коваленко 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Кременчуг, на стелле, 9-98, по факту 9-95, типа акция, 3 коп на литре... по сравнению с бензом конечно радостно... но читая киевские цены, немного жаба давит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах