optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 Покатался сегодня по степи, заехал на р.Днепр, жалко что не на своей Жиге,а так все отлично) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 эх... природа. скорее бы свалить из города. достал этот бетон... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 А шо не на своїй? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 @Andriy1352, Я на данный момент не могу себе позволить просто так кататся на своих Жигулях( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 Пєчалька * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 @Andriy1352, И это мы переживем, надеюсь... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 червня 2017 Полюбому! * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Ребята, помогите пожалуйста, очень прошу.Нужна прошивка для GPS Навигатора Pioneer 1031. Может кто знает где скачать?Помогите пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Не допоможу, але бажаю успіхів![emoji4] Сам якось хотів перепрошити свій Travel pilot, але сказали, що дешевше купити новий навігатор. * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Тут конечно проблема в самой "Пионерности" этого навигатор... листай 4пда, там может что то быть, если там нет - то думаю печальбеда... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Там есть, но архив по ссылке поврежден(.Ну вот думаю может тут кто занимается, может выручит Там есть, но архив по ссылке поврежден(.Ну вот думаю может тут кто занимается, может выручит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Андрєйки спитай, мені здається, що на нашому форумі він найкращий спєц в таких питаннях. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Поехал сегодня на море, класс) вода горячая, чистая, медуз правда много " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 А я вчера был на море, вода где то градус 21 наверное, но грязно было, водоросли блин(( * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Я б тоже поехал, но мне туда 400+ км в одну сторону... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Я б тоже поехал, но мне туда 400+ км в одну сторону...А мені ще далі * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Я б тоже поехал, но мне туда 400+ км в одну сторону... Я б тоже поехал, но мне туда 400+ км в одну сторону...А мені ще далі * Автобусом, самолетом, по железной дороге... вариантов куча Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Я б тоже поехал, но мне туда 400+ км в одну сторону... Я б тоже поехал, но мне туда 400+ км в одну сторону...А мені ще далі * Автобусом, самолетом, по железной дороге... вариантов куча То не цікаво. От на автівці то кайф подорожувати.Але є в мене родичі яким краще плацкарту нічо нема. Хваляться, що поки доїдуть, то банку горілки на двох вип'ють)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 Ребята кто заправляется на Укрнафте 92 Energy у вас не наблюдается закипания данного шмурдяка в карбюраторе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 92 Energy это никакой не шмурдяка а то, чем там у вас бодяжат уже вопрос... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 @аматор11, Ясно, спасибо, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 Я обычно заправлялся энерджи, вроде считается норм бензом * * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 Я обычно заправлялся энерджи, вроде считается норм бензом * * І смердить неслабо * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 Я обычно заправлялся энерджи, вроде считается норм бензом * * І смердить неслабо * Но смэрдыть бензином хоть, а не непонятно чем как на ОККО.... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2017 Покрасил суппорт, достал он меня,огорчать своим ржавым видом 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах