Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2017 @Andriy1352,В основном да, белый цвет кузова,атермальные стекла и хорошая работа проветривания спасаютНа півдні?-та ну.Я два рази в Ялту жигулем їздив. Якби не повертав трикутники на себе, то зварився би(колір був світлосріблястий). Єдине, це під вечір по об'їзній Ялти можна було їхати з вентилятором пічки і закритими вікнами на швидкості 100-120 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2017 Вірю Оптимусу. Я хоч і не на півдні(не дуже то в нас і різниця температур по Україні), але теж їзжу з закритими вікнами, та й машина у мене темно-зелена. Пластикові дефлектори на капоті сильно покращують вентиляцію салону. З тих "повітродувок" в торпеді дує дуже добре. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2017 @optimus prime, себе тоже хочу такое, хотя бы крупные части мусора отсеивать, чем закрепил на кузове и в чём преимущество агроволокна?В первой версии все крепил на дверной уплотнитель одетый на кант кузова, но это усложняло закрытие капота,отказался, теперь просто клею на 88 клей .Преимущество нетканогосинтетического материала в хорошем пропускании воздуха, задержания крупных фракций пыли и мусора, не горюч,не намокает, не подвержен гниению и грибкам, одно меня не радовало что белое полотно со временем загрязняется, но теперь такой проблемы нет,езжу с фильтром 4й годЯ думаю как бы это немного усовершенствовать.твсе же как то оно не так. А идея хорошая.Я готов выслушать ваши предложенияя ещё не придумал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2017 @Andriy1352,В основном да, белый цвет кузова,атермальные стекла и хорошая работа проветривания спасаютНа півдні?-та ну.Я два рази в Ялту жигулем їздив. Якби не повертав трикутники на себе, то зварився би(колір був світлосріблястий). Єдине, це під вечір по об'їзній Ялти можна було їхати з вентилятором пічки і закритими вікнами на швидкості 100-120 * Яж кажу стекла атермальные,даже руль и торпеда не сильно нагреваются, во всяком случае как постоит на солнце можно спокойно руками брать @zaza,Так и есть, главное что бы клапана в задних стойках работали и не клинили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2017 @Andriy1352,В основном да, белый цвет кузова,атермальные стекла и хорошая работа проветривания спасаютНа півдні?-та ну.Я два рази в Ялту жигулем їздив. Якби не повертав трикутники на себе, то зварився би(колір був світлосріблястий). Єдине, це під вечір по об'їзній Ялти можна було їхати з вентилятором пічки і закритими вікнами на швидкості 100-120 * Яж кажу стекла атермальные,даже руль и торпеда не сильно нагреваются, во всяком случае как постоит на солнце можно спокойно руками брать@zaza,Так и есть, главное что бы клапана в задних стойках работали и не клинили Ну блін, буду в твоїх краях, то покатаюсь в жигулях твоїх. А так нЕвірю, що в жигулях на півдні добре з закритими вікнами * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2017 @Andriy1352, Лучше так ,чем песок в глазах,который скрипит на зубах и режет глаза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2017 Такі всі нєжні * 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2017 Лучше так ,чем песок в глазах,который скрипит на зубах и режет глаза Так не стоит так ехать 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2017 Вот я на вас посмотрю, когда вы у нас в песчаную бурю попадете, сидят у себя в четырех стенах мира не видят( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2017 Куда ж нам. В песчаных бурях не бывавшим. Очень помогает когда на квадриках по пустыне катаешься 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2017 Лучше так ,чем песок в глазах,который скрипит на зубах и режет глаза Так не стоит так ехать Эта пять ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 Фильтр-это только агроволокно в один слой или еще паролон под ним? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2017 @DVA, Только волокно в один слой 1 DVA відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Снег начинается " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Серйозний сніг, як в нас вчора)) * Ось що пишуть люди про ваш снігопад -. а в Херсоне утром я увидел что то маленькое белое несколько штук падало с неба на лобовуху... валил такой густой, ну типа снежинки, количество которых можно было посчитать при падении... [https://www] и долго. буквально секунд 30-ть... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Crossout - гляжу, форева..... 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 @Tymothy, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Опять рукоблудничаем " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Це фільтр тосола чи шо? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Це фільтр тосола чи шо? * ну типа того)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Який же регламент заміни? Цеж як зручно міняти його... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Який же регламент заміни? Цеж як зручно міняти його... * история умалчивает о рациональности сего изобретения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 история умалчивает о рациональности сего изобретения. Мне нужно проверить от чего почернел тосол, есть вероятность что там плавает окал,ржавчина и резиновая крошка,если так то все это покажется в фильтре, если нет то проблема в тосоле( качество) но мне кажется проблема в другом.Сегодня был в моториста он двинул гипотезу о попадании масла в ОЖ,что думать и не знаю,мотор разобрать за зря нехочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 история умалчивает о рациональности сего изобретения. Мне нужно проверить от чего почернел тосол, есть вероятность что там плавает окал,ржавчина и резиновая крошка,если так то все это покажется в фильтре, если нет то проблема в тосоле( качество) но мне кажется проблема в другом.Сегодня был в моториста он двинул гипотезу о попадании масла в ОЖ,что думать и не знаю,мотор разобрать за зря нехочуЧого моторист таке надумав? Якось змінилась робота дригуна? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, Нисколько не изменилась, масло в норме,не уходит, тосола тоже уровень, чувствую меня хотят надурить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах