optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Гонял сегодня по делам , ну довольный полностью, температура отличная, в салоне тепло.Ремонт отменяется) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Ото не пхай більше затички куди не слід[emoji4] Добре, що все добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 @Andriy1352, Бывает яж уже старый( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 @Andriy1352, Бывает яж уже старый(Ой, старий) меніб твої гада... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 А стока шуму. Печка греет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 А стока шуму. Печка греет? В футболке езжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 О. Теперь все правильно. В жигуле печка такая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 О. Теперь все правильно. В жигуле печка такая. В мене не такая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 О. Теперь все правильно. В жигуле печка такая. В мене не такаятогда у тебя неправильный Жигули))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 О. Теперь все правильно. В жигуле печка такая. В мене не такаятогда у тебя неправильный Жигули)))Ну які є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Недели 2 назад у товарища на ОВБ пошла ОЖ в цилиндры. Вскрыл мотор, оказалась не пробитая прокладка, а сожрана голова в районе 4 цилиндра. Стоит отметить что 30т.км назад этот мотор капиталился им самим и намёка никакого не было на коррозию. Антифриз эти 30т.км был залит феликс карбоксилатный. Я же тебе говорю, хочешь я куплю и вышлю или на деталях возьми хэпу, феби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Та без неру вистачає нормальрих ОР. Наприклад Velvana. Жодних претензій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Недели 2 назад у товарища на ОВБ пошла ОЖ в цилиндры. Вскрыл мотор, оказалась не пробитая прокладка, а сожрана голова в районе 4 цилиндра. Стоит отметить что 30т.км назад этот мотор капиталился им самим и намёка никакого не было на коррозию. Антифриз эти 30т.км был залит феликс карбоксилатный. Я же тебе говорю, хочешь я куплю и вышлю или на деталях возьми хэпу, феби. Все будет,но потом.У меня на носу 8марта,дни рожденич и больничка,пока ремонт откладыввется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Продолжаю вести наблюдение,по трассе сегодня мчал,по лесу в снегу буксовал,машины из сугроба дергал и температура норм.Такый радый как будто мою жинку Москали укралы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Отакої...а я свою люблю[emoji4] 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Был сегодна дилере Атикер,так ГБО 2 на мо драндулет окодо 6 тыс,нуего нах( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Был сегодна дилере Атикер,так ГБО 2 на мо драндулет окодо 6 тыс,нуего нах(А шо ти там робив? Здався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Был сегодна дилере Атикер,так ГБО 2 на мо драндулет окодо 6 тыс,нуего нах(А шо ти там робив? Здався?Мимо проходил,поинтересовался,плюнул ,теперь десятой дорогой обьезжаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Яб і не заходив) Вчора їхав за Prado. Десь поділо заднього бампера, замість запаски іржава таблетка на віду. Убогий вигляд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Яб і не заходив) Вчора їхав за Prado. Десь поділо заднього бампера, замість запаски іржава таблетка на віду. Убогий вигляд. Таки да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Вчора їхав за Prado. Кто купил Тайоту тому свалу нет от ГБО Воно ж не їде тай жре. Абидна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Вчора їхав за Prado. Кто купил Тайоту тому свалу нет от ГБО Воно ж не їде тай жре. Абидна. Алеж v8...Чо не їде? Хоча пради мене не обганяли. В сусіда хайлендер. Ото моща. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Чо не їде? Бо Тойота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Чо не їде? Бо Тойота Бо стара тойота тре казати. Пасе задніх[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Был сегодна дилере Атикер,так ГБО 2 на мо драндулет окодо 6 тыс,нуего нах( та нуу, это дорого. материала примерно на 3200, ставить неспеша за 2-3 дня и радуйся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах