USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 червня 2012 Привет минут с час назад bambagol на Чистаковской вроде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshi 16 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Привет, ежели не ошиблась, Retrolover'у 28 июня в 2-3 часа дня на ул. Казанской (Куренёвка)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 (змінено) Фа фа с левого ряда бежевой кажись шестерке на вьезде в Киев с житомирской сегодня около 14:00. Змінено 1 липня 2012 користувачем LSasa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 фа фа и морг аварийкой от красного Мегана той же шестерочке, так же фа фа обклеенной со всех сторон копейке на поьеме по телиге, от того же мегана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshi 16 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Ещё привет около часа назад желтой копейке с клубной наклейкой, припаркованной около дома на ул. Волошской (№дома не знаю, вблизи Валов). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 Привет вчера серой шохе с клубной наклейкой на Заболотного стоявшей и что то паковавшей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 фа-фа на выходных Тоши на мечникова. медленно двигалась в сторону кловского спуска))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshi 16 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 Пётр, та не)) то не я. не проезжала в тех краях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 Toshi,обозналось. соррь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 (змінено) Саня Преввед,был немного занят Змінено 4 липня 2012 користувачем Yurec77 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Максим Королёв 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 чия копуха стоит в Киеве на Ушакова с наклейкой клЮба?цвет Белый,стоит на гАзоне. моя))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 ФА_ФА вчера в 20-55 на Варшавке в Буче ДЖУРЕ ! вильнул даже на тебя а ты как ехал та и попер дальше бесстрашный ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 попер дальше бесстрашныйНичего не вижу и ничего не боюсь, когда знаю что дома лежит копч. пеленгас привезенный из большевика и холодное ПИИИИФФФООООООО!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 Ничего не вижу и ничего не боюсь, когда знаю что дома лежит копч. пеленгас привезенный из большевика и холодное ПИИИИФФФООООООО!!!!!! Маньяк! Номер Квартиры скажи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 Shostak,и тебе фа-фа вчера на Дорогожичах, ет был я, в ответ не посигналил сигналов нет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 Превед Александрру ехавшему с набережной на електриков (вечерком) П.С я тебя преследую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 Shostak,и тебе фа-фа вчера на Дорогожичах, ет был я, в ответ не посигналил сигналов нет))) фа-фа в новом формате <object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=TScZIcniQuA?version=3&hl=ru_RU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=TScZIcniQuA?version=3&hl=ru_RU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 фа-фа в новом формате круто!!! а что как вариант))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 липня 2012 Привет сегодня утром Максу КОЗАК на Чернобыльской а так же после обеда на Святошинской встречное блым-блым USSRMoto Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 фа-фа <object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=_Lhml-g6Wpo?version=3&hl=ru_RU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=_Lhml-g6Wpo?version=3&hl=ru_RU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Corleone 16 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 привет обфафаканому мной Retroloverу сегодня на выезде с моего двора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 17 липня 2012 Shostak, это машина Демона - она на СТО ремонтируется (ну... как-то так) А сам Демон на Ренохе в командировке, в Луцке! Заодно спасибо за видео - мастерам на СТО будет, что показать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тофик 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2012 привет всем!!!!!!!Частенько вижу копейку белую на проспекте науки (точнее спуск с мышиловки на проспект) с нашей символикой!!!Кто Это???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 18 липня 2012 АндрейКузьма, купон на гарантированную скидку 70% :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2012 Привет сегодня на Фучика Паше ГРОБУ. Покупал литрушку пива в ларьке) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах