ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 af-af Расселу на АНП Трудова) вчора ввечері. Спішив був, не мав як тормознути((( З.І. Посилання - коли ше би 2101клуб так зібрати? Може якось разом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2011 І тобі фа-фа)) я ше помахав))) я бачив, спішив шо аж свистів коли стартував))) це мабуть важко... хотя якшо є бажання в інших то це не проблема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Калян 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 /////// Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAKAS 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 (змінено) Привет КЛАССИКОВОДАМ я из Волочиска. Змінено 10 березня 2011 користувачем MAKAS Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 Ребята всем привет! Я бы тоже не против покататься с вами по городу и показать что Ваз 2101 ещё есть и его тоже надо уважать как средство передвижения. И конечно же не помешала наклейка! Мой номер +380976791713, но я буду в Хмельницком на машине где то после 05.04.2011. Буду рад с вами познакомится! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 нас много зарегистрированых, но практически не собираемся... жаль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Найшов ось таку" rel="external">Посилання інформацію, планую їхати, пропоную там же зробити збір західного регіону, як вам така ідея? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 funof325, це в івано-франківську?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Кстати Хмельничани 27 марта возле Эпицентра или Оазиса будет встреча Драйв.2ру , подежайте кому получается на 18-00. Там буду я, еще есть пару жужиков, так что можно и у нас развивать 2101 в Хмельницкому! Не линитесь, подъежайте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Блин пацаны так жаль что я не смогу вовремя закончить свою ласточку, и приехать к вам что просто капец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Rassel,так точно, у Івано-Франківську, пост АнтохА про те ж саме. Давайте підтягуйтеся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 odeskin, ничего страшного, в другой раз будешь! funof325, з нашого регіону мабуть ніхто не поїде-далековато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Rassel, так то оно так, просто уже достало ходит пешком, да и покататся со своими одноклубниками тоже охота! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Та я розумію, але скинулись двох-трьох чоловік в одну машину і вже дешевше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixo 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 А есть кто то с плана ? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Да есть там парни! Блин, давайте соберемся?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Націоналіст 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Земляки помогите пожалуста! случилась какаято фыгня, переставли показывать приборы, и в последствии поворотники! но всё остальное работаэт норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Смотри предохранитель 9, 10. там есть косяк! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Націоналіст 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 спасиба! я уже сделал! сначала тож думал что это предохранители, но оказалось что в монтажном блоке часть дорожки на плпте сгорело! напаял новую дорожку и всё норм! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skoropud 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Привет Хмельницкий))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Привет! Предлагаю втсречу! кому, когда получается?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Націоналіст 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Привет! Предлагаю втсречу! кому, когда получается?? я в будь-який день впринципі можу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 остальные?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
keedy 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 Я есче из Хм! Привет всем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах