Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 березня 2014 Алёшка 03, не обязательно перетянутые, они могли просто умереть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 а может не люфтить подшипник и гудеть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 andrik_r, может, если смазки нет к примеру 1 andrik_r відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 19 червня 2014 поменял смазка была. На вид как новые но выл подшипник. Стояли Волжские поставил такие же гул исчез Дима спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 А кто то что то знает про модернизированные ступицы и подшипники передние для жигуля? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Vinni86, да, в ветке продажи есть такие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Vinni86, да, в ветке продажи есть такие Вопрос другого плана они лучше-надёжней или не заморачиваться. И какие детали нужно для этого поменять? Как я понял нужно сам подшипник и ступица, а поворотный кулак остается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
drvgt 12 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 (змінено) Это описанно в отдельной теме, в разделе тюнинг, необслуживаемые подшипники на классику. У меня такие стоят, передние от 2108, со специально изготовленной ступицей и переделанными кулаками. Можно еще заднюю ступицу и задний подшипник 2108, но кулак всеравно нужно переделывать, если не протачивать то хотябы одевать спец. выточенные втулки. По надежности, поставил китайские подшипники по 50 грн и катаюсь, ниче не нужно регулировать, зажал со всех сил и поехал. Плохо то что изготовить такую ступицу будет стоить до 1000 грн за пару плюс подщипники плюс втулки на кулаки... Мне около 1300 грн все стало, без учета пересылок, зато теперь туда даже не смотрю. У меня были изношены кулаки, на них люфтили подщипники, а щас сплошной кайф Змінено 7 серпня 2014 користувачем drvgt Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 здравствуйте! Производитель SCT. Стоит ли ставить подшипники передней ступицы?http://avtoref.com/image/cache/data/zapasnye-chasti/vaz-2101/1761/01761-1280x960.jpg" rel="external">Посилання цена на сегодня 95 грн. комплект. спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
drvgt 12 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Я бы ставил волжский стандарт. Проверенное качество, получше китая, и цена в принципе такая же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Производитель SCT. Стоит ли ставить подшипники передней ступицы? Нет. берите лучше вот такие: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 спасибо за совет. буду ставить волжские,разница в цене минимальная. Посилання это он? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 slep29,Ну как сказать, я оригинальны ВПЗ брал за 155грн около месяца назад, не возьмите подделку, а то пожалеете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 slep29,Ну как сказать, я оригинальны ВПЗ брал за 155грн около месяца назад, не возьмите подделку, а то пожалеете. как различить оригинал от подделки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 slep29, попросите у Emissions ссылку на видео в ютубе, там отлично все рассказывает парень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Emissions, дай ссылочку на видео,пожалста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Держите <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/yUyz8Tu3nHg?list=UUi84YtrfJ2LQbMozu7zTuKg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Держите<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/yUyz8Tu3nHg?list=UUi84YtrfJ2LQbMozu7zTuKg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/ Спасибо огромное! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Спасибо огромное! да не за что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Весь прикол- в регулировке,хотя конечно SCT брать нестоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 сегодня снял такой вот ролик http://youtu.be/PKxRuQGSMIs" rel="external">Посилання я так думаю что стук издают подшипники. или я не прав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 27 червня 2015 (змінено) Надо заменить подшипник в 2105. Скажите как это сделать без съемника и головки на 30? Змінено 27 червня 2015 користувачем VAZ210? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 VAZ210?,я зрозумів, що це передній підшипник. Там гайка на 27. Можна і рожковим скористатись. Зовнішню обойму можна вибити за допомого підточеного пробійника з твердого металу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 Папинька задний подшипник. Что такое подточенный пробойник? Как он выглядит? Где подтачивать его? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 29 червня 2015 VAZ210?, якщо це задній , потрібна головка на 17. Нею відкручуєте гайки кріплення піввісі пря мо через отвори у ступиці піввісі. Гальмівні колодки знімати не потрібно. Якщо головки немає, знімаємо колодки. Витягуємо піввісь, накриваємо підшипник ганчіркою, розбиваємо зовнішню обойму молотком.Якщо є болгарка-розрізаємо. Збиаємо запорну шайбу та внутрішню обойму. При вибиванні внутрішньої обойми переднього підшипника , пробійник треба підточити, щоб краще чіпляв обойму. Удачі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах